Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 4
Raspunsuri - Pagina 18
vrmoana spune:
Nici la mine cea de a doua luna de stimulare nu a dat roade. Ieri am tot sperat ca este ceva acolo, dar seara s-a facut rosu-rosu. Mi departe nu stiu ce sa mai fac. Pauza totala.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
RalMar spune:
Si eu ma gandesc cu groaza ca o sa treaca si luna viitoare si e posibil sa nu avem nici un rezultat, si dupa aceea trebuie sa o luam de la capat cu toate, analize iar,si sa vedem ce tactica mai adoptam. Inca mai sper sa avem sanse macar la inseminari, dar ma tem ca vom ajunge direct la FIV.
vrmoana spune:
Ral Mar eu iau o pauza de bb. Luna asta nu mai fac chiar nimic, nici stimulare nici monitorizare.
Ioana tu ce ne spui astazi?
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
dara_d spune:
Buna fetele cu stimularea v-am promnis ca o sa mia intru pe la voi si am intrat incercam sa va citesc din urma ,important este sa nu va lasati sa trageti tare si sa va tineti de tratamentul de stimulare ca o sa vina bebe pana la urma ,eu deja am intrat in a noua saptamana,la prima eco a fost bine are bebe si activitate cardiaca,si la 7 saptamani cand am afcaut eu eco avea 1cm,si restul uterul, colul,vezica erau ok.Si trebuiesa va mentineti optimiste sa credeti ca va va da DD un bebe frumos si sanatos.
Va astept la odisee poate vin mos nicolae sau mos craciun cu un bebe la voi.
Va pup si bafta multa.
8+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
elaa spune:
Ralu iti tin pumnii sa fie cu noroc luna asta
Ioana... unde ai disparut?, ne tii in tensiune....cum e pana la urma, ai mai facut test?
oana si eu sunt luna asta in pauza toatala la stimulari si monitorizari, am sa prestez in jurul z 14 si atat, cum vrea domnul
dara sarcina usoara in continuare
pupici la toate fetele si sa aveti o zi buna
RalMar spune:
Multumim pentru incurajari dara, si speram sa mai treci pe la noi sa ne mai spui cum creste bb. Cat despre optimism, sincer incercam sa-l mentinem, dar este destul de greu. Tot acest drum e plin de suisuri si coborasuri; o zi e mai buna, urmatoarea e mai proasta. Dar ai dreptate, trebuie sa gasim puterea sa continuam.
aerlilian spune:
RalMar,citind ce ai scris despre activitatile clare,pe zile ,ale lunii urmatoare m-am amuzat...Daca n-ar fi tragic,ar fi comic...Am ajuns niste roboti,fir-ar sa fie...
RalMar spune:
Chiar este comic, dar pentru cei din exterior, nu pentru noi care ne chinuim!
Si dupa aproape 2 ani de "program strict" numai amuzant nu mai poate fi.
bobitamica spune:
Buna fetelor,
RAlMAr...asa ajunsesem si eu...sa ma gandesc numai la zilele alea...chiar imi aduc aminte ca m-a pus medicul intr-o luna sa imi iau temperatura si cand vad ca a crescut putin ..sa prestez in ziua respectiava si ziua urmatoare.Dar la mine nu s-a modificat nicicum temperatura asa ca vb. sotului meu..."mai mult ne luam temperatura decat sa
. Si am zisca gata...sa incerc s nu ma mai gandesc,imi spuneam ca oricum nu am cum sa nu ma gandesc atat timp cat imi propun sa nu ma mai gandesc.Dar am reusit pana la urma. Va spun,fetelor, eu am incercat din iulie anul trecut ,dar nu strictete ca voi....abia anul acesta in luna aprilie am mes la medic si mi-a spus ca daca in 6 luni nu raman..o sa incercam o stimulare. Dar stimularea m-a si dereglat,dar cred eu ca m-a si ajutat.
Eu o sa intru frecvent aici sa va fac galerie...vreau sa va vad pe toate cu burtica pentru ca meritati,dupa toate eforturile depuse. Va apreciez foarte mult si stiu prin ce treceti. Eu am avut ceva depresii...in fiecare luna cand vedeam rosu ..plangeam,dar spuneam mereu..luan viitoare o sa fie cu siguranta mai bine...si uite asa pna in sfarsit s-a intamplat minunea. Sunt sigura c daca veti fi la fel de perseverente o sa reusiti.
Aerlilian..iti multumesc mult pentru urari,sa stii ca e o minune,chiar daca acum inca nu realizez...imi vine sa ma ciupesc,parca nu-mi vine sa cred ca am reusit.
Deci atunci cand o sa va asteptati mai putin o sa fie bine.
Va pup te toate !!
bobitamica spune:
Vermona..foarte bine ca iei o pauza ...asa am facut si eu si uite ca a fost sa fie..
Ioana...ce e cu tine??
N-a postat nimic azi,ce s-o fi intamplat? Sper sa fie bine.
Elaa...si tu foarte bine ca esti un pic mai relaxata..daca as putea sa spun asa...
Dara_d ma bucur mult pentru tine si bebelusul tau...sa stii ca m-ai facut si pe mine sa sper atunci cand ai postat tu ca ai ramas insarcinata. Aveam aceleasi caracteristici ca si tine.