Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 4

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

crede-ma, RalMar, ca eu sunt si mai satula de analize .. macar le-am facut pe toate ..cred ...

ce ma enerveaza cel mai tare e ca pana acum doctorii imi zic ca totul pare in regula ... sa am rabdare

dar noi incercam de mai bine de 1 an fara succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

RalMar,despre mine nu am mare lucru de spus...Sunt ok,am facut laparo in mai si mi s-au depistat niste aderente ramase de la operatia de apendicita care infasurau si strangulau trompa dreapta.Au fost inlaturate si cu toate astea nu se intampla.Nu exista nicio cauza medicala acum si tocmai de aceea a zis dr sa stimulam un pic...Deci sunt la prima stimulare si tare mult mi-as dori sa fie si ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

eu de la instilatii ( 5) am facut o infectie pelvina de toata frumusetea:durere de burta de nici nu puteam sa merg, hemoragie iar dr mi-a dat senin antibiotic si flamexin.....un BOU, bine ca mi-am dat seama la timp.

http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenliza spune:

Cocolyso, dupa cum spui ca ai patit trag concluzia ca am fost norocoasa ca nu am avut urmari negative dupa instilatii.Dar in solotia pentru instilatie ti-a pus antibiotic? Mie mi-a pua ampicilina in solutia pentru instilatie iar la 12 ore imi facea ijectie cu antibiotic (intai cu ampicilina si in seara urmatoare a schimbat antibioticul). Pe mine m-a internat in spital astea 4 zile cat au durat instilatiile ca sa fiu sub observatie. La tine cum a procedat?
Sa stii ca am fost cam "inconstiienta" ca dupa ce am terminat cu instilatiile am aflat ca sunt periculoase.Dar recunosc ca doctorul a fost OK, nu am ce sa-i reprosez. Acum sa sper ca tratamentele vor da rezultate ca m-am cam saturat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta76 spune:

Ce mai faceti fetelor? Am inceput sa ma atasez tot mai mult de voi, primul lucru cand deschid calculatorul intru sa vad ce mai faceti. Din pacate nu am prea mult timp la dispozitie, serviciul, copilul si mai sun si in anul 3 la facultate.La mine cred ca pot sa astept CM-ul pt. ca deja ma dor sinii si apar cosuri,avand in vedere ca de obicei la mine vine la 26 de zile.
Sa aveti o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Fetele, la mine nici urma de CM, nici simptome nu mai am, mai ru mi-a fost zilele trecute decat astazi. Chiar as fi vrut sa-mi vina astazi, ma gandeam sa-mi mai fac niste analize hormonale, desi nu stiu cat de "adevarate" ar fi daca luna trecuta am facut stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

neatza si de la mine.....Z6 intarziere...
aseara sotzu mi-a observat "laptaria" si mi-a zis ca e clar ca sunt gravida! auzi la el....dupa ce ca in zilele in care sunt fertila de obicei a vrut cauciuc la purtator!
intre timp oricum continui cu duphaston 2/zi....mi-l daduse doctorita sa-l iau din Z16 pana in Z25, dar nu l-am luat pt ca am zis ca daca n-am prestat ca la carte la ce sa-l iau? si iaca acu e bun....

va poop! va tin pumnii la toate sa reusiti cat mai repede sa vedeti mult dorita LINIE DOI!

ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Eu nu mai am probleme nici macar cu laptaria; a fost saptamana trecuta, dar acum s-a dus. Ma enerveaza ca nu vine mai repede sa ma pot apuca de treaba, simt cum bat pasul pe loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

neatza fetelor,

Am intrat sa va spun ca aseara am fost la medic si bobita mea e bine lipita si creste. Sunt tare fericita!!! Eram in culmea fericirii cand mi-a spus ca e totul in regula. Sunt in 6 saptamani,dar eu din greseala i-am spus ca ultima menstruatie a fost pe 21 oct.,dar de fapt a fost pe 24 oct. O sa ii spun data viitoare. Eram atat de emotionata ca nici poza ecografiei nu puteam s-o tin in mana. Tremuram toata.
Dragele mele,sa aveti incredere ca se poate!!!
Va pup pe toate si o sa mai intru la voi sa va scriu,dar va si astept la odisee pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

mai bobitzo mai SA-TI TRAIASCA MINUNEA!

ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png

Mergi la inceput