Revista Corpul Uman nr. 3 si 4, Va roggg..
sa gasesc aceste numere. Stiam ca apare din 2 in 2 saptamani si azi deja a aparut nr 4 si nu se mai gaseste in zona mea, Pantelimon si nici in Militari pe unde a cautat sotul.
Va rog mult daca o gasiti la vre-un chiosc anuntati-ma si va platesc dublu fiecare numar...pleaseeee
Raspunsuri
tzuc spune:
grati.ela stii cumva site-ul unde se poate comanda? am gugalit si nu am gasit nimic despre revista sau editura.
tzuc spune:
Am intrat pe site-ul DeAgostini si am gasit ca pot fi comandate numerele anterioare la telefon (021) 4010888, poate mai are cineva nevoie de aceasta informatie.
M-am linistit:-) si sper sa le primesc pana Mariuca mea ajunge la varsta cand va fi interesata de aceste reviste:-)
loredanap spune:
noi ca sa nu pierdem nici un numar din revista am rugat vanzatorul de la chioscul de ziare sa ne opreasca in fiecare marti revista.
ellinia spune:
Eu cautam nr. 1, ca pe celelalte le-am luat! Mersi de nr. de telefon!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
ana-oana spune:
mersi de nr de telefon, eu cautam nr.2, nici nu stiam ca au aparut 3 si 4, care oricum nu sunt disponibile acum pt comanda.
am comandat nr. 2, care vine peste 2-3 saptamani prinmandat postal (asta ca sa stiti cam cat dureaza).
succese,
Karina spune:
Apropo de aceeasi DeAgostini, am cumparat ultimul nr. (57) de Scooby Doo si in mod surprinzator nu are carti de joc, decit o carte pt. un anumit joc din revista. Asa sint toate exemplarele sau am fost eu pacalita si am ramas fara ? Cind am ajuns acasa am observat lipsa cartilor de joc, tot atunci am vazut ca folia in care era impachetata revista era desfacuta
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Steluta spune:
Astazi am cumparat nr 4 si la chiosc mai avea nr. 3. Vorbesc de chioscul de ziare de la piata Minis (cel de langa pescarie). Poate va e de ajutor.
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Karina spune:
N-a cumparat nimeni ultimul nr. de la Scooby Doo???
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema