cum v-ati reglat ciclul menstrual?
Raspunsuri - Pagina 2
ionela25 spune:
si eu am avut probleme cu ciclul care venea foarte rar .am reusi sa-l reglez cu elixir din flori de soc [se gaseste la plafar]iar dupa 3 luni de ciclu regulat am ramas insarcinata acum am 29 de saptamani si totul este ok
claudinna spune:
ionela, da-ne mai multe detalii, adica cum aveai tu ciclul....de cand incercai sa ramai insarcinata...asta a fost singurul tratament...
"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)
noname spune:
Buna fetelor! Si eu am aceasta problema pe care parca nu mi-o poate rezolva nimeni . Am facut cred tot ce este omeneste posibil, dar ciclul meu tot nu vine canbd trebuie si mai vreau si de vreo 4 ani un Bb.
Dak iau pastile Duphaston vine la 28 zile, nu iau pastile, se supara si nu mai vine.
Am stat asa sa vad cat nu imi vine 9 luni si pana nu am luat duphaston nu mi-a venit, am luat ca mi-a fost frica sa nu patesc ceva( ceea c s-a si intamplat, aveam p ovare niste chisturi f mari ), asa ca nu stati ca mine sa vedeti cand o sa va vina
Poate are cineva o rezolvare si pt mine ca deja simt ca explodez si nu mai pot lupta
Va pup p toate si va doresc multa sanatate!!!!!!!!!!!
_giulianna_ spune:
Eu mi-am luat ieri extract din flori de soc.
Astept acum sa vedem ce efecte are. S-a mai scris pe-aici ca ar bun pentru mai multe, slabire, constipatie, reglarea ciclului...
-
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
de ziua mea 16.06.2008 vreau sa fiu 
pisoi3 spune:
TICATIC, scuze ca raspund abia acum la intrebarea ta dar nu am mai intrat pe forum, am avut treaba.
Mie imi venea ciclul cam la 46 de zile maxim. La mine era si pe fond de stres, daca eram prea stresata sau lucram prea mult nu imi venea la timp. Dupa tratamentul despre care ti-am povestit, mi-a venit la 34 de zile.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
psj spune:
noname, la endocrinolog ai fost? poate ai pcos, mai ales ca spui ca ai chisturi pe ovare.... asta nu se trateaza doar cu duphaston.
Analize, FSH, Lh in ziua 3-a ai facut?
noname spune:
PSJsa stii ca la endocrinolog nu am fost , dar mi-am facut toate analizele si in afara de progesteron care era f mic 1.90 , toate analizele erau bune.
Astept sa treaca anul asta , dupa care o sa merg sa imi repet toate analizele sa vad c mai imi iese p acolo, si in functie d ele sa vad c cale mai urmez.
Va pup pe toate!!!!!!!!

gudinde spune:
quote:
Originally posted by noname
PSJsa stii ca la endocrinolog nu am fost , dar mi-am facut toate analizele si in afara de progesteron care era f mic 1.90 , toate analizele erau bune.
Astept sa treaca anul asta , dupa care o sa merg sa imi repet toate analizele sa vad c mai imi iese p acolo, si in functie d ele sa vad c cale mai urmez.
Va pup pe toate!!!!!!!!
noname,
Subscriu si eu la postul lui PSJ
. Trebuie sa mergi la un endocrinolog sa afli exact ce se intampla cu sistemul tau endocrin.Deficienta progesterionica este un efect, nu o cauza. Trebuie sa afli cauza, sa ai un diagnostic clar: de ce ai deficienta progesteronica?
Faptul ca doar progesteronul ti-a iesit mic, nu inseamna ca toate celelalte analize sunt bune, ci doar ca toate celelalte analize pe care le-ai facut tu sunt bune.
Mai mult, uneori chiar daca analizele ies in intervalul normal, raportul dintre ele sau alte corelatii pot fi indici importanti. De exemplu: un raport LH/FSH in z3 care este 2 sau mai mare de 2, indica PCOS, chiar daca analizele luate separat sunt in intervalul de normalitate (in mod normal raportul LH/FSH in Z2 sau 3 trebuie sa fie 1).
Un endocrinolog stie toate aceste amanunte, plus ca examenul clinic este foarte important.