cum v-ati reglat ciclul menstrual?

cum v-ati reglat ciclul menstrual? | Autor: ticatic

Link direct la acest mesaj

Fetelor spuneti-mi si mie cum ati rezolvat aceasta problema? Doresc sa raman insarcinata si nu reusesc, am un ciclu care intarzie f mult si vine cand vrea el.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Incearca cu Vitex Fruit. Asta: http://www.anticancer.ro/detalii_produs.php?prod=89&cale=%20>%20Index%20alfabetic%20>%20V

E f bun , sa iei 4 capsule pe zi. (2 dimi si 2 seara) Cred ca e lipsa de progesteron la tine si ac produs regleaza hormonii. Rz bune se vad dupa 3 luni de tratam.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Eu cu vitamina E si spirulina. Vitamina E luam cate o capsula pe zi, o luna da, o luna nu. Spirulina luam in fiecare zi, in fiecare luna.
Si mai luam pastile cu zinc, magneziu, calciu si seleniu plus acid folic (in fiecare luna). Iar sotul lua toate pastilele pe care le luam eu, in afara de acid folic.
Ciclul mi s-a reglat dupa doua luni de tratament.
Dupa trei luni de tratament a aparut bebe.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

eu zic sa nu iei nimic dupa ureche, inainte de niste analize hormonale.
ciclul neregulat la intervale mari poate avea mai multe semnificatii care nu e deloc bine sa fie ignorate. probleme cu tiroida, cu hipofiza, pcos etc. E mai bine sa elimini cauzele astea ,pana la urma e o problema de sanatate pe termen lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticatic spune:

PSJ nu am pprobleme de genul asta, de 3 ani de cand incerc sa raman insarcinata, m-am investigat si parainvestigat. Ciclul este asa neregulat de cand mi-a venit, de la varsta de 12 ani, iar insarcinata am mai ramas in "tinerete" de vreo 4 ori....Dar acum de 3 ani, nimic..De aceea as vrea tare mult sa-mi reglez ciclul asta deoarece fiind asa lung sansele de a ramane graviduta sunt mai mici si iti dai seama cat trebuie sa astept (uneori si 55 zile)ca sa o iau de la capat cu incercarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticatic spune:

pisoi3, la tine cat de neregulat era?si de cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eu am fost la medic si mi-a dat utrogestan pentru reglarea ciclului, din Z17-Z20, pe cale orala
sutn in a doua luna de tratament, luna trecuta mi-a venit la 29 de zile, fata de 31-32 de obicei. sunt curioasa sa vad luna asta ce se va intampla...
oricum, eu zic ca un medic iti poate recomanda ce ai de facut. sotul si-a facut investigatii?

www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=vytszv5.obo3ext&Uy=s10q8x&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1 br / " target="_blank">poze nunta

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Si eu am avut ciclu neregulat, dar eram in cealalta extrema - imi venea prea repede.Cauza - un fibrom.
Am avut un tratament cu anticonceptionale, timp de 3 luni.Am primit tratament cu duphaston 3 luni si s-a reglat.Apoi am prins si o sarcina.Acum bebe are 1 an si 8 luni.
Dar nu lua nimic dupa ureche, mergi si fa tratament dat de un ginecolog, dar numai unul singur si trebuie sa ai rabdare ca rezultatele nu sunt imediate.

FlorentinaE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

asa spun si eu fara recomandarea doctorului si fara a face o serie de analize nu face nimic..bafta multa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Probleme cu ciclu neregulat am avut multi ani de zile,am facut tratament cu progesteron,anticonceptionale si ultima oara mi-a recomandat o dr. utrogestan 3 luni de zile iar dupa aceea inca 3 luni de zile extract din mladite de zmeur(50 picaturi/zi, in putina apa,zilnic in zilele cand nu sangerezi iar cand iti vine CM intrerupi tratam.,dupa ce se opreste incepi din nou)Eu am facut acest tratament:3 luni Utrogestan si 3 luni naturist si,sunt cam 4 luni de atunci ,imi vine lunar CM cam la 33-34 de zile,nu mai am probleme,si crede-ma ca m-am chinuit ceva ani cu tratamentele!
Iti doresc mult succes si sa dea DD sa vina (si eu imi doresc acum) !

Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by ticatic

PSJ nu am pprobleme de genul asta, de 3 ani de cand incerc sa raman insarcinata, m-am investigat si parainvestigat. Ciclul este asa neregulat de cand mi-a venit, de la varsta de 12 ani, iar insarcinata am mai ramas in "tinerete" de vreo 4 ori....Dar acum de 3 ani, nimic..De aceea as vrea tare mult sa-mi reglez ciclul asta deoarece fiind asa lung sansele de a ramane graviduta sunt mai mici si iti dai seama cat trebuie sa astept (uneori si 55 zile)ca sa o iau de la capat cu incercarile

aai

Eu zic ca psj are dreptate. intai trebuie sa afli cauza ciclului tau neregulat. Nu este normal sa-ti vina ciclul la 55 de zile si trebuie sa afli de ce se intampla asta. Dupa ce ai un diagnostic clar vei sti incotro s-o apuci si ce sa iei.
Faptul ca in ultimii 3 ani nu ar reusit sa ramai insarcinata arata si mai clar ca ai o problema. Trebuie sa afli care este aceasta. Faptul ca te-ai "investigat si parainvestigat" ma tem ca nu este suficient. Important este ca nu ai facut acele investigatii care sa-ti arate care este problema.

Parerea mea este sa mergi la un endocrinolog bun specializat pe endocrinologie reproductiva sau un ginecolog bun specializat pe infertilitate care inainte sa se apuce sa prescrie duphaston/utrogestan sau alte pilule "cheie" pt intarzierea ciclului sa afle care este cauza infertilitatii tale (caci dupa mai mult de 1 an de incercari vorbim de infertilitate, iar faptul ca in "tinerete" ai ramas insarcinata este nerelevant pentru situatia actuala).

Mergi la inceput