Preschimbare permis auto?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

felicitari si la cat mai multi km parcursi!

Elena 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Multzumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Am si eu o intrebare, eu mi-am luat permisul in iulie 2004, iar la data expirarii e o liniuta, sa fi gresit ei, sau asa sunt permisele noi? Vad aici, ca toata lumea are permis de conducere cu data expirarii.

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Acum vazu=i, liniuta e la nr.11 la data expirarii categoriei, de cand l-am luat l-am tinut langa bibelouri, n-am condus deloc, si acum ma trezi=i si eu, sa citesc datele scrise.

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

matildasep, vezi la pozitzia 5 cind expira!
Si ar fi bine sa iti faci curaj sa conduci!

Mergi la inceput

Am vazut pana la urma...
Mersi pt. incurajare, dar cand vad ce trafic e prin Bucuresti, si mai vin si eu , o incepatoare, o sa ma injure toti, nu mai are nimeni rabdare pt. cei ca mine. Mai astept pana se repara strazile, pana or mai scoate din masinile astea vechi, si pana se va da, interzis la stanga in intersectii, si pana mai fac niste poduri, pasaje, sa fie mai liber, adica peste vreo 5-10 ani, si daca o sa mai fiu prin tara.
Multi de "pana", multi de 'si'...

Mergi la inceput

E bine daca mai poti astepta:))
Eu am un noroc mare ca e masina la dispozitie, si chiar daca e circulatie intensa in oras ma incumet sa ies.Fetele au scaunelele lor in spate si ma descurc deocamdata:)
Si imi e util condusul mai ales cind sunt cele mici racite.Asa fuga, fugutza in masina si la drum!La nenea doctor!

Mergi la inceput