Preschimbare permis auto?
Raspunsuri - Pagina 2
claujro spune:
quote:
Originally posted by TOMALAVINIA
Si daca mi-am schimbat numele acum 5 ani si nu mi-am schimbat permisul, platesc vreo amenda?
Tare as vrea sa-l schimb acum fiindca are sotul concediu si poate sta acasa cu fetele:))
Si nu mai dau o groaza de bani pe fisa medicala!
si va multzumesc!
Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)
Si eu sunt in aceeasi situatie. Permisul e valabil dar numele nu mai e acelasi. Aveti idee ce acte trebuiesc? Le gasesc pe net? Multumesc!
midasnu spune:
eu am zis ca fratele a luat amenda pentru ca nu si-a schimbat permisul la timp, au trecut aprx. 2 ani, adica l-a schimbat la 12 ani, asa ca...amenda
Cat despre schimbarea numelui, si la mine a fost o perioada de 3 ani dupa casatorie pana l-am schimbat, dar eram in termenul permisului de expirare.
Ca acte: certificat nastere, casatorie, C.I., Original si copii, se face un dosar, pe langa politie sunt Xerox-uri care-ti fac o fisa, costa 6,5 lei (si tot ei iti dau informatii), trebuie sa platesti taxa la CEC de preschimbare 45 lei + o cerere asta am descarcat-o de pe net, siteul politiei sau primariei. Toate informatiile le gasesti acolo, inclusiv programul.
Astea au fost valabile pentru BZ in Iulie 2007, oricum nu cred ca s-a schimbat prea mult ceva, doar preturile.
Bafta!
L.E. Uitasem, poza se face pe loc, acolo, si semnatura se da pe o tablita, ceva, sa iasa direct imprimata pe permis. Permisul se elibereaza in 2 ore.
Elena 18+
TOMALAVINIA spune:
quote:Poti sa dai o cautare pe google.sau pe adresa asta http://www.neamt.ro/Info_utile/acte/permis_auto.php#1
Originally posted by claujroquote:
Originally posted by TOMALAVINIA
Si daca mi-am schimbat numele acum 5 ani si nu mi-am schimbat permisul, platesc vreo amenda?
Tare as vrea sa-l schimb acum fiindca are sotul concediu si poate sta acasa cu fetele:))
Si nu mai dau o groaza de bani pe fisa medicala!
si va multzumesc!
Si eu sunt in aceeasi situatie. Permisul e valabil dar numele nu mai e acelasi. Aveti idee ce acte trebuiesc? Le gasesc pe net? Multumesc!
TOMALAVINIA spune:
quote:Saru maina ptr informatii!
Originally posted by midasnu
eu am zis ca fratele a luat amenda pentru ca nu si-a schimbat permisul la timp, au trecut aprx. 2 ani, adica l-a schimbat la 12 ani, asa ca...amenda
Cat despre schimbarea numelui, si la mine a fost o perioada de 3 ani dupa casatorie pana l-am schimbat, dar eram in termenul permisului de expirare.
Ca acte: certificat nastere, casatorie, C.I., Original si copii, se face un dosar, pe langa politie sunt Xerox-uri care-ti fac o fisa, costa 6,5 lei (si tot ei iti dau informatii), trebuie sa platesti taxa la CEC de preschimbare 45 lei + o cerere asta am descarcat-o de pe net, siteul politiei sau primariei. Toate informatiile le gasesti acolo, inclusiv programul.
Astea au fost valabile pentru BZ in Iulie, oricum nu cred ca s-a schimbat prea mult ceva, doar preturile.
Bafta!
Elena 18+
Nastere usoara si un bebe sanatos!
tumpi spune:
eu mi-am schimbat permisul in tara acum o luna,era pe numele de fata(normal tb sa-l schimb acum 10 ani cand m-am maritat) si era si expirat de vreo 5 ani si nu am luat nici o amenda.Iar mie de eliberat mi l-au eliberat in 24 de ore nu 2.Cel mult la Bucuresti asa e.
EDIT:amenda e posibil sa ti-o iei daca te prinde circuland cu permisul expirat sau care nu corespunde cu datele din CI.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Ica 1975 spune:
Dar daca eu vreau sa-mi schimb permisul rom care este pe numele de fata,nu stiu daca o fac inainte sa expire, insa eu am permis si aici si nu as vrea sa renunt la nici unul, se poate?
Noi
Ce faci te si face.
soanso spune:
tomalavinia,mi-am schimbat permisul dupa trei ani de la casatorie si era facut in alt judet.nu am intampinat nici o problena gen amenda sau fisa medicala (nu tb daca il schimbi inainte de expirare),ai nevioe doar de buletin indentitate-original- copie,pernis conducere -original-copie ,taxa la CEC (stiu doamnele val ),un formular care il cumperi de la politie- tipizat .si e gata in doua zile cel mult!
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
edit! nu mai tin minte daca tb si certificatul de casatorie-original si copie!!!
TOMALAVINIA spune:
Gata! Am dus actele si in 2 ore e gata permisul!
Am avut nevoie de taxa de la Cec de 45 ron si de copie dupa certificatul de casatorie, asta pe linga celelalte acte enumerate mai sus.Fisa a costat 4 lei, la biroul de copiat acte.
Hai ca mi-am luat o piatra de pe inima!
Multa sanatate si multi