Preschimbare permis auto?

Preschimbare permis auto? | Autor: TOMALAVINIA

Link direct la acest mesaj

Buna!Stie cineva daca la preschimbarea permisului auto mai am nevoie de fisa medicala?
Permisul expira pe 10 febr 2008, intre timp m-am casatorit, iar permisul auto e pe numele e fata:)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

daca te duci inainte sa expire permisul vechi nu iti mai trebuie fisa medicala. acum 2 saptamani l-am schimbat si eu din aceleasi motive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Du-te de-acum, eu l-am schimbat in vara si nu mi-a mai trebuit fisa medicala, doar celelalte acte si al meu expira la anul prin septembrie.
Il ridici in 2 ore.

Bafta

Elena 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Va multzumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Si daca ma duc dupa muuuullta vreme?

Mergi la inceput

Adica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Daca te duci dupa mai mult timp de la data la care a expirat,iti trebuie iar fisa medicala.

Mirela
Come on baby!
In asteptarea Craciunului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

daca te duci dupa ce-ti expira permisul platesti si o amenda (asa mi-a zis si mie fratele, ca a platit amenda, trecuse ceva timp, 2 ani parca)

Elena 18+

Mergi la inceput

Si daca mi-am schimbat numele acum 5 ani si nu mi-am schimbat permisul, platesc vreo amenda?
Tare as vrea sa-l schimb acum fiindca are sotul concediu si poate sta acasa cu fetele:))
Si nu mai dau o groaza de bani pe fisa medicala!
si va multzumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Sotul meu si-a preschimbat permisul pentru schimbare de domiciliu si,desi a stat vreo 3 ani cu el asa,nu a platit nici o amenda cand s-a hotarat sa-l schimbe.
Dar,desi nu era expirat,totusi a trebuit fisa medicala dar probabil,acum s-a schimbat!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Tomalavinia nu mai platesti amenda daca nu l-ai schimbat cand ai schimbat numele. Si sotzul si un coleg de-al meu l-au schimbat inainte de data expirarii pe motiv de schimbare domiciliu si nu le-a trebuit la nici unul fisa medicala.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput