molifta si nunta nu prea se pupa,nu-i asa?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acsintetina spune:

quote:
Originally posted by Natasa
Am si eu doua intrebari la tine, in ce secta esti? Nu e o intrebare rautacioasa, nu-mi da in cap cu vreun citat din biblie, dar vad nu apuca cineva sa spuna ceva ca ii si dai cu citatele cu diavoli, iad si lacuste care pedepsesc recoltele pacatosilor! Parca vad un asa zis predicator de la TV (casatorit virgin, evident si fara pacate!)

Sunt crestin.
Pe pamantul acesta, toti oamenii sunt pacatosi. Unii insa s-au intors la Dumnezeu si sunt iertati iar altii continua sa-si traiasca viata in starea de rob al pacatului!
Vestea buna este ca Iisus a venit pe acest pamant sa ne faca liberi, sa nu mai fim robi ai pacatului si sa fim copiii Lui.

Crestinul este unul care si-a cerut iertare si a fost curatat de pacate, imagineazati-l imbracat in haine albe, iese dimineata sa umble prin aceasta lume din casa lui si avand hainele albe, este imposibil sa nu le murdareasca.(murdaria fiind pacatul)
Ei, crestinul vine seara acasa si nu-si lasa hainele murdare, le spala (in sangele lui Iisus care ne curata de pacate) si le ia din nou curate.
Necrestinul si el umbla prin lume si-si murdareste haina, insa nu o spala niciodata, ba intra in noroi si-i place acolo, spune ca acolo este mediul lui. Daca-i spui ca-i murdar si ar putea si el sa-si curete hainele zice: "ce esti nebun, eu nu sunt murdar!"
Observi diferenta dintre pacatosi iertati si neiertati?
Fata din mesajul acesta traieste in pacat si Dumnezeu o vrea curata, si pe ea si pe prietenul ei. Daca acesti oameni doresc binecuvantare in familia lor, trebuie sa se intoarca la Dumnezeu sa-si ceara iertare, sa ceara curatirea de pacate si sa inceapa o viata traita in ascultare de Dumnezeu, in sfintenie.
Cam asta este ce vroiam sa spun, nu este doar o parere personala, ci una biblica, bazata pe voia lui Dumnezeu, Dumnezeul bibliei binenteles, Dumnezeul crestin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by Natasa

quote:
Originally posted by acsintetina

quote:
Initial creeata de oanisca89

Buna ziua dragi mamici. In iulie 2008 voi devenii mamica si tot in iulie la sf avem nunta. Cw fac cu molifta? Daca aveti vre-un sfat.....Va multumesc anticipat

In primul rand, indemnul meu ar fi sa va pocaiti inaintea lui Dumnezeu! Faptul ca ati inceput viata sexuala inainte de a fi primit binecuvantarea lui Dumnezeu (prin casatorie), reprezinta un pacat.Pacatul se numeste curvie si va desparte de Dumnezeu. Deci apropiati-va de Dumnezeu cu pocainta, cereti iertare impreuna cu partenerul dumneavoastra inaintea lui Dumnezeu si hotarati-va sa traiti de acum incolo o viata in ascultare de Dumnezeu si dupa valorile Sfintei Scripturi, Cuvantul lui Dumnezeu.
Pana nu veti face asta, nu poate ca binecuvantarea lui Dumnezeu sa fie peste familia voastra, pacatul vostru va desparte de Dumnezeu, diavolul are un teren deschis sa va loveasca si sa va tina ca robi prin pacat.

Am si eu doua intrebari la tine, in ce secta esti? Nu e o intrebare rautacioasa, nu-mi da in cap cu vreun citat din biblie, dar vad nu apuca cineva sa spuna ceva ca ii si dai cu citatele cu diavoli, iad si lacuste care pedepsesc recoltele pacatosilor! Parca vad un asa zis predicator de la TV (casatorit virgin, evident si fara pacate!)

abundenta asta de citate din biblie peste tot si expresii gen vestea buna ma duce cu gindul la Martorii lui Iehova; acsintentina daca e intr-adevar credincios si nu face doar parada ar trebui sa confirme; nu e un credincios adevarat cine-si ascunde credinta!!!!!!

http://www.floriinro.ro/

Loue ŕ bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ana Stroe
abundenta asta de citate din biblie peste tot si expresii gen vestea buna ma duce cu gindul la Martorii lui Iehova; acsintentina daca e intr-adevar credincios si nu face doar parada ar trebui sa confirme; nu e un credincios adevarat cine-si ascunde credinta!!!!!!

Martorii lui Iehova nu sunt crestini!
Am spus, sunt crestin si ajunge atat! Nu indemn pe nimeni sa-si paraseasca religia crestina, ci sa ne intoarcem cu totii la Dumnezeu si sa traim in sfintenie si in ascultare de Cuvantul lui Dumnezeu. Asta era ideea.
Cred in Sfanta Treime (Tatal, Fiul si Duhul Sfant), cred in Iisus ca si Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu Adevarat din Dumnezeu Adevarat si Unica Cale de intrare in Cer!, cred in Iisus ca Adevarul si Viata, cred in Biserica Universala a lui Iisus Hristos, formata din toti cei care au crezut in Jertfa Domnului si traiesc in ascultare de Sfanta Scriptura, Cuvantul lui Dumnezeu.
Cred ca in Cer ma voi intalni cu crestini din toate denominatiile crestine (catolici ortodocsi, protestanti si neoprotestanti), insa doar cu acei crestini care au trait in ascultare de Dumnezeu, de Cuvantul Sau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

lasa, nu te mai obosi ca am dezlegat misterul:

http://www.oci.ro/Church_Planting/RCP_OVERVIEW.htm#O%20privire%20de%20asamblu

vad ca ti-ai ales plantarea, respectiv insarcinarea (moama, ce cuvinte cu subintelesuri ) pe forum....; a ajuns DESPRECOPII un loc de evanghelizare.......

Mergi la inceput

quote:

vad ca ti-ai ales plantarea, respectiv insarcinarea (moama, ce cuvinte cu subintelesuri ) pe forum....; a ajuns DESPRECOPII un loc de evanghelizare.......

Am citit si eu! Fi sigura ca marea insarcinare ar trebui sa fie un fapt pentru orice crestin! Ca sa fie asa trebuie ca fiecare s ainteleaga ca noi (crestinii) suntem chemati pe acest pamant sa fim o Epistola citita de toti, ca oamenii vazand viata noastra traita in sfintenie si ascultare de Dumnezeu, sa se intoarca la Dumnezeu si sa fie vindecati!
Iisus Hristos a venit sa ne scoata din pacat, sa ne elibereze de pacat si sa ne dea o viata noua.
Pai nu sunt atat de egoist sa traiesc eu dezlegat si pe cel de langa mine sa-l las sa traiasca rob al pacatului. Ii pot spune: "hei omule si dumneata poti fi liber"!
In cazul de fata povara pacatului curviei aduce blestem si nu binecuvantare, recunoasterea pacatului si pocainta poate aduce redresare.
Domnul Iisus, Jertfa de la Golgota, este solutia dezlegarii de pacat. Totu-i noi sa dorim acest lucru!
Multi oameni sunt doar religiosi si cred ca religiozitatea lor ii absolva de pacate. Gresit, pacatele noastre sunt iertate si sterse prin Iisus Hristos, iar trairea in sfintenie si ascultare de Dumnezeu ne arata ca noi il urmam, calcam pe urmele Celui care ne-a iertat si ne-a sters pacatele (adica Iisus).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

sa incerci sa-ntorci lumea la anii inceputului creshtinismului, mi se pare deplasat shi perdant pt. oricine; orice biserica tre' sa evolueze odata cu societatea, nu sa involueze, incercand sa aplice ce-o intzeles un sfant la anii 100-800 e.n. din ce i-a transmis Domnu' (sa presupunem ca Dzeu i-ar fi vorbit despre zboru' spre luna sau despre televiziune; ce credetzi c-ar fi scris Toma sau Matei despre ele, ce ar fi intzeles ei?).

mie treaba asta cu molifta dupe nashtere mi se pare cea mai misogina inventzie a barbatzilor- cum dreaci sa fie spurcata o femeie nascuta proaspat ("Femeia care a născut nu are voie să iasă din casă timp de patruzeci de zile, pentru că nu este curată.... După patruzeci de zile, femeia merge la biserică unde i se face molifta, ducând cu ea si copilul ca să-l îmbisericească." )
Mariei nu i s-o facut molifta, Hristos n-o fo' imbisericit, iar femeia e sfanta, nu murdara dupe nashtere, sa nu mai vorbim despre copil care, daca Doamne-fershte! se inaltza la ceruri, devine inger, cf. scripturilor, deci in nici un caz n-are nevoie de sfintzeala shi curatzenie, este cel mai curat shi sfant dat al Domnului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by acsintetina

quote:

Am citit si eu! Fi sigura ca marea insarcinare ar trebui sa fie un fapt pentru orice crestin! Ca sa fie asa trebuie ca fiecare s ainteleaga ca noi (crestinii) suntem chemati pe acest pamant sa fim o Epistola citita de toti, ca oamenii vazand viata noastra traita in sfintenie si ascultare de Dumnezeu, sa se intoarca la Dumnezeu si sa fie vindecati!
Iisus Hristos a venit sa ne scoata din pacat, sa ne elibereze de pacat si sa ne dea o viata noua.
Pai nu sunt atat de egoist sa traiesc eu dezlegat si pe cel de langa mine sa-l las sa traiasca rob al pacatului. Ii pot spune: "hei omule si dumneata poti fi liber"!
In cazul de fata povara pacatului curviei aduce blestem si nu binecuvantare, recunoasterea pacatului si pocainta poate aduce redresare.
Domnul Iisus, Jertfa de la Golgota, este solutia dezlegarii de pacat. Totu-i noi sa dorim acest lucru!
Multi oameni sunt doar religiosi si cred ca religiozitatea lor ii absolva de pacate. Gresit, pacatele noastre sunt iertate si sterse prin Iisus Hristos, iar trairea in sfintenie si ascultare de Dumnezeu ne arata ca noi il urmam, calcam pe urmele Celui care ne-a iertat si ne-a sters pacatele (adica Iisus).

Brrrr.Parca ai tonul aluia... baiatul ala (da, l-am vazut la televizor, cred ca de aia spui ca nu trebuie sa ne uitam la televizor, ca sa nu facem legatura ) David Koresh.

Ma stringe in spate cind ma gindesc la CUM spui ce spui.
Bine ca m-am lamurit.

Sorry, 'kbtNt ('k, bye, thanks, NO, thanks!)

Las' ca ma lamuresc eu cu Dumnezeu de-o fi, de l-oi gasi, nu e nevoie sa intervii tu cu golgotele si jertfele pomenite.

Imi aduci aminte (prin discurs, ma refer iata la ce si cum scrii nu la tine ca persoana) de oamenii care sint capabili sa distruga (la propriu) oameni, in numele religiei, ca sa-i "spele" de pacate.

"Pai nu sunt atat de egoist sa traiesc eu dezlegat si pe cel de langa mine sa-l las sa traiasca rob al pacatului. Ii pot spune: "hei omule si dumneata poti fi liber"!"

Ii poti spune dar cred ca mai curind ai vrea sa-l obligi, altruistule!

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by hamMariei nu i s-o facut molifta, Hristos n-o fo' imbisericit, iar femeia e sfanta, nu murdara dupe nashtere, sa nu mai vorbim despre copil care, daca Doamne-fershte! se inaltza la ceruri, devine inger, cf. scripturilor, deci in nici un caz n-are nevoie de sfintzeala shi curatzenie, este cel mai curat shi sfant dat al Domnului!"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."

mai citeste nitel Noul Testament , mai precis capitolul 2, Evanghelia dupa Luca.Maica Domnului s-a dus la Templu la 40 de zile dupa ce a nascut, ca sa aduca jertfa de curatire si sa-L inchine pe Iisus Domnului. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:
Originally posted by ham

Mariei nu i s-o facut molifta, Hristos n-o fo' imbisericit, iar femeia e sfanta, nu murdara dupe nashtere, sa nu mai vorbim despre copil care, daca Doamne-fershte! se inaltza la ceruri, devine inger, cf. scripturilor, deci in nici un caz n-are nevoie de sfintzeala shi curatzenie, este cel mai curat shi sfant dat al Domnului!

mai citeste nitel Noul Testament , mai precis capitolul 2, Evanghelia dupa Luca.Maica Domnului s-a dus la Templu la 40 de zile dupa ce a nascut, ca sa aduca jertfa de curatire si sa-L inchine pe Iisus Domnului.]

am mai cetit odata:

21. si când s-au împlinit opt zile, ca sa-L taie împrejur, I-au pus numele Iisus, cum a fost numit de înger, mai înainte de a se zamisli în pântece.
22. si când s-au împlinit zilele curatirii lor, dupa legea lui Moise, L-au adus pe Prunc la Ierusalim, ca sa-L puna înaintea Domnului.
23. Precum este scris în Legea Domnului, ca orice întâi-nascut de parte barbateasca sa fie închinat Domnului.
24. si sa dea jertfa, precum s-a zis în Legea Domnului, o pereche de turturele sau doi pui de porumbel.

e vorba despre intaiu' nascut de parte barbateasca (normal, femeile ie inferioare shi neimportante!), despre jertfa celor 2 pasari shi despre taierea pruncului imprejur, nimic din ce cer acum preotzii noshtri; oricum shi cei ce-or pus in scris ce-or priceput ei din Cuvantu' Domnului, erau tot neshte barbatzi, inerent misogini- de la inceputu' la sfarshitu' Bibliei, femeia este inferioara barbatului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamatei spune:

Daca as fi in locul tau as face nunta inainte de a naste.Asa ar fi crestineste.Nastere usoara si un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput