Copiii nostrii in Mainile lui Dumnezeu

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Diana, fii dragutza, pune pozele alea sa le vaz si eu...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acsintetina spune:

quote:
Originally posted by Ingrid S

Acsintetina, daca tot ai studiat asa de bine religia, cred ca stii ca cele mai mari crime au fost faptuite in numele ei. Stii ca de religie s-au folosit oameni pentru scopuri nu tocmai nobile, cuceriri de teritorii, inavutiri, supunerea populatiei etc. Nu cred ca e cazul sa-ti amintesc de Inchizitie si reprezentantii ei de seama, unul dintre ei, Ignatiu de Loyola, a cautat sa se imbogatesca de pe urma evreilor arsi pe rug sau alungati din tara pt ca nu renuntau la religie. Ca sa nu mai amintesc de Geneva si Calvin, un intreg oras tinut sub teroare din cauza unui fanatic.
Din pacate, religia este si azi o arma in mainile unor oameni, care se folosesc cu buna-stiinta de ea. O asemenea persoana esti si tu, incerci sa ne impui anumite pareri si un stil de viata ce noua ne repugna (aici ma refer la supunerea femeii si bataia copiilor). Si toate aceste cu zeci de citate si cu un zel ce depaseste munca unui chinez.

Eu nu am prezentat nimanui o religie, am prezentat valorile Scripturii, Cuvantul lui Dumnezeu.
Daca nu-ti place sa-ti disciplinezi copiii si sa fi supusa barbatului, asa cum te invata Scriptura, esti libera sa n-o faci! De ce insa esti suparata pe cei care o fac? Oare acesti oameni nu sunt liberi, la fel ca tine sa-si insuseasca un mod de viata sau sa-L respinga?
quote:

Eu personal nu doresc sa pleci de pe forum, doresc sa termini cu citatele si cu masca omului crestin ce doreste sa converteasca niste "oite ratacite".
Cat despre faptul ca esti hulit pe forum, mi se pare ca devii putin paranoic, ca iti pare rau ca nu traiesti pe vremea lui Cristos, unde n-ai fi decat umbra piciorului vreunui apostol...pt ca atat valorezi. Si te crezi batjocorit..iti creste inima in piept cand mai dai si un citat in care te compari cu Isus....nu esti El, nu esti decat un om ce traieste cu Biblia in mana si ii da intelesul care ii convine.
Asa s-au nascut fanaticii.

Ingrid S si Diana

Daca discutam pe un forum care trateaza probleme spirituale, atunci Biblia care este Cartea sufletului, cred ca este cea mai indreptatita sa fie amintita aici! Si asta chiar in cresterea copiilor nostri! Cred ca nu este o rusine sa auzim si parerea Scripturii in legatura cu cresterea copiilor si viata noastra de zi cu zi!
Cat despre faptul ca sunt hulit de unii, postarile demonstreaza lucrul acesta!
Despre faptul ca as fi un nimc si paranoic, stiam ca o sa mi se spuna si aceste lucruri:
1COR 1: 27 Dar Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca sa faca de rusine pe cele intelepte. Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca sa faca de rusine pe cele tari.

Nu am afirmat niciodata ca as fi Iisus! De unde ati scos asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

constatare : in zece zile de la inscrierea pe forum, 122 de mesage scrise si un avertisment primit !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihiasiro

constatare : in zece zile de la inscrierea pe forum, 122 de mesage scrise si un avertisment primit !

------------------------
Fericiti cei curati cu inima ...

Bine ar fi fost ca avertismentul sa se dea la toti care au participat in acest conflict. Cum nu noi dam avertismentele, ci moderatorii, le multumesc pentru cadou!
Asta m-a facut sa fiu mult mai atent cu reactiile mele si sa nu mai dau curs atacurilor. Totu-i spre bine!
Imi place mottoul tau:
Fericiti cei curati cu inima ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Nu am spus ca esti El, am spus ca te compari cu El, este o diferentza imensa. Si asta pt ca dai citate in care spui cum era batjocorit si hulit..si in mandria ta, faci comparatii.
Putin imi pasa cum traiesti, mie nu-mi place sa mi se bage pe gat un mod de trai...esti foarte categoric si eu n-am suportat aceasta atitudine.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ingrid S

Nu am spus ca esti El, am spus ca te compari cu El, este o diferentza imensa. Si asta pt ca dai citate in care spui cum era batjocorit si hulit..si in mandria ta, faci comparatii.
Putin imi pasa cum traiesti, mie nu-mi place sa mi se bage pe gat un mod de trai...esti foarte categoric si eu n-am suportat aceasta atitudine.

Ingrid S si Diana

Comparatia mea a fost cu reactiile oamenilor, descrise de Scriptura, la adresa Evangheliei si a celor care spun altora aceasta Evanghelie.
Totusi fiindca ati adus vorba despre comparatia noastra cu Domnul Iisus, trebuie sa ne comparam cu El, nu pentru a ne lauda, ci pentru a ne schimba viata si comportamentul!
Fiecare crestin trebuie sa-si compare viata cu a Domnului Iisus. El este modelul nostru de viata! Comaparandu-ne cu El, Cel fara pacat, Drept, Adevarul, vedem ceea ce trebuie sa schimbam in vietile noastre! Chipul Lui trebuie sa se oglindeasca in fiecare din noi!
COL 3: 10 si v'ati imbracat cu omul cel nou, care se inoieste spre cunostinta, dupa chipul Celui ce l-a facut.
2COR 4: 10 Purtam intotdeauna cu noi, in trupul nostru, omorirea Domnului Iisus, pentruca si viata lui Iisus sa se arate in trupul nostru.
2COR 4: 11 Caci noi cei vii, totdeauna sintem dati la moarte din pricina lui Iisus, pentruca si viata lui Iisus sa se arate in trupul nostru muritor.

Sunt foarte categoric deoarece Scriptura este foarte categorica si Iisus a fost foarte categoric. In lucrurile spirituale nu ne putem juca, este vorba de viata si de moarte. Nu poti spune unui om care se afla la inec: "nu-i important daca scapi sau mori". Trebuie sa-i arunci Colacul de salvare si sa-I spui: "Ori te apuci de El, ori poti sa-ti pierzi viata!".
Ioan Botezatorul a fost foarte categoric si a platit cu viata, Stefan a fost foarte categoric si a platit cu viata, apostolii au fost foarte categorici si au platit cu viata, crestinii din primele veacuri au fost foarte categorici si au platit cu viata, cei din zilele noastre care il iau pe Dumnezeu in serios sunt foarte categorici si unii platesc cu viata (mai ales in tarile musulmane), altii sunt ridiculizati, altii batjocoriti, altii urati, altii batuti ectc. Daca nu esti categoric si nu iei lucrurile Scripturii in serios esti bine mersi. Cand insa consideri ca Scriptura este Adevarul, Cuvantul lui Dumnezeu, Sistem de valori venit de la Dumnezeu si pe Iisus Hristos ca Unica Cale spre Cer, incepi sa ai probleme. Si cu asta se intampla ce spune Scriptura, nu-ti fa probleme, Dumnezeu nu minte:
2TIM 3: 12 De altfel, toti ceice voiesc sa traiasca cu evlavie in Hristos Iisus, vor fi prigoniti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by denizel

quote:
Originally posted by irina.c.

sunt de acord ca acsintetina pune gresit problema si nu stie sa exprime in mod fericit niste lucruri, dar va rog frumos nu va bateti joc de Sfanta Scriptura!nu acsinte a spus ca femeia trebuie sa fie cuviincioasa, modesta, si sa fie atragatoare prin frumusetea sufletului- Dumnezeu ne cere asta.

Irina, si? Nu ti se pare normala reactia fetelor?
Cum credeai ca o sa fie primite cuvantarile lui acsinte?
Navaleste furios pe forum, cu Biblia intr-o mana si joarda in alta si, fara sa fie solicitat, ne baga pe gat parerile lui aberante despre Dumnezeu care pedepeseste si despre noi, parintii, care trebuie sa producem durere copiilor nostri, inca de la varste fragede .Asta fuse discursul lui despre corectie si disciplinare .
A urmat apoi monologul despre cum trebuie sa fie o femeie.
Prezentat de cine?
Prezentat de acsinte care a reusit in mai putin de o saptamana de stat pe forum, sa primeasca avertisment rosu pentru atacuri repetate la persoana (a, nu era persoana! Era o femeie ).
Asa ca eu nu atentionez fetele ca, saracele, nu mai inteleg nimic din Scriptura.
Nu este vina lor!
Este vina lui acsinte, o persoana care nu are habar ce-i cu Dumnezeu si ce-i cu principiile biblice si principiile divine.
Atata timp cat un personaj ca el bantuie pe forumuri, facand Biblia de rusine, nu pot decat sa plec ochii si sa-mi fie jena cand spun fetelor ca, si eu iubesc Biblia aia pe care acsinte o flutura razbunator pe deasupra lor...Totusi...Biblia mea nu e Biblia lui acsinte si Dumnezeul meu, nu e dumnezeul lui acsinte.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Denizelu, sunt total de acord, acsinte greseste prin modul in care pune problema.In plus, el starneste omul si dupa aia se plange ca e pesecutat.
Dar asta nu e o scuza ca sa ajungem sa bagatelizam cuvantul lui Dumnezeu, sa facem glume cu el. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

CEEEEEE?
Acsintetina dragutule,i-ai trimis PM lui Denizel?Un PM in care ai jignit-o?
Daca aveai ceva de spus,de ce nu ai spus-o acilea,sa citeasca toata lumea?Iti era frica ca te dau moderatorii afara?Aha,deci esti viclean sa inteleg.Viclenia e pacat MAAAARE acsintetina!!!

te rog sa nu mai folosesti fraze genul ´´nu am spus-o eu,a spus-o Dumnezeu´´,pentru ca TU o spui dupa cat de duce pe tine mintea.
Stim cu totii ce vrea Dumnezeu de la noi si nu cred ca avem nevoie de tine pentru a ne ´´traduce´´ sensul ´´adevarat´´ al scripturii.

Ti-am zis,iti dai cam mare importanta.Esti fudul.Crezi ca stii tot,ca detii adevarul.Nu esti singurul care a citit scriptura,dar esti aproape singurul de pe aici care a gasit o interpretare extremista.

Mandria ,fuduluia,pacate maari! Iar extremismul este dureros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Am iertat-o pentru tot ceea ce mi-a aruncat in fata si o rog si pe ea sa ma ierte! Binenteles ca nu este obligata, numai daca vrea!

acsintetina, fii pe pace! Nu sunt suparata pe tine! Nu trebuie sa-mi ceri iertare.
Daca asta ai gasit tu de cuviinta sa-mi spui, treaba ta! Pentru mine este egal cu zero ce-mi spui tu sau parerea ta.

Daca ar trebui sa-ti ceri iertare, da, ar trebui sa-ti ceri iertare lui Dumnezeu. Pe El Il prezinti deformat oamenilor si pe oameni care poate ar fi doritori sa cunoasca Biblia si principiile divine, ii indepartezi prin cuvantarile tale pline de fanatism, suficienta si de o superficiala cunoastere.
Pacat!

Eu te cred ca vrei sa faci ceva bun. Sincer te cred!
Numai ca, uite, nu oricine e potrivit pentru ceea ce tu incerci sa faci.
Iar dovada ca nu vorbesc aiureli, sunt reactiile pe care vezi ca le-ai starnit.
E treaba ta, viata ta, faci ce vrei! Numai ca, stai putin si gandeste-te: faci bine? totul este in regula cu tine? Este in concordanta ceea ce predici cu ceea ce faci?

quote:
Ioan Botezatorul a fost foarte categoric si a platit cu viata, Stefan a fost foarte categoric si a platit cu viata, apostolii au fost foarte categorici si au platit cu viata, crestinii din primele veacuri au fost foarte categorici si au platit cu viata, cei din zilele noastre care il iau pe Dumnezeu in serios sunt foarte categorici si unii platesc cu viata (mai ales in tarile musulmane), altii sunt ridiculizati, altii batjocoriti, altii urati, altii batuti ectc

Nu te amagi singur, acsintetina! :-)
Tu nu esti nici Ioan Botezatorul, nici Stefan, nici sfintii care au murit ucisi cu pietre sau sfasiati de animale.
Iti dai seama ce minunat ar fi daca toti cei care se angajeaza sa faca lucrare si sunt umiliti, ridiculizati sau chiar ucisi, sunt ca Stefan sau ca Petru?
Sincer, nu-l vad pe Petru spunand mizerii unei femei. Nu-l vad pe Petru vorbind cu infocare despre nuiele si umilinte fizice la varste mici. Petru era mai presus de toate astea...
Il vad in schimb pe Petru, vorbind cu fatza transfigurata de fericire despre Isus, Domnul lui Bun!
Petru si Stefan au fost sfinti, acsintetina. Tu esti sfant?
Crezi ca daca te iau peste picior (pentru ca o meriti cu varf si indesat) 10 forumisti, gata, esti ca Stefan? Hm!
Mai gandeste-te si, mai ales, roaga-te pentru intelepciune si cunoastere a Adevarului, asa cum e el, nu altfel!
Asa cum spuneam, nu oricine e potrivit pentru ceea ce tu incerci sa faci.

Numai bine iti doresc!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denizel
Numai bine iti doresc!

Si eu iti doresc numai bine! Refuz sa mai raspund atacurilor la persoana! Nu-ti fa probleme despre relatia mea cu Dumnezeu. Daca totusi imi doresti binele poti sa te rogi pentru mine si eu o sa ma rog pentru tine si familia ta.De fapt fraza de mai sus o consider un raspuns la rugaciunile mele. M-am rugat ca Domnul sa-ti moaie inima. Nu ma astept sa recunosti ca majoritatea reactiilor au fost influentate de dumneata, nici sa recunosti ca ai dorit cu tot dinadinsul sa-mi astupi gura, nici sa recunosti ca ai gresit fata de mine. Stiu ca este greu, insa cred ca este crestineste!Daca nu pentru mine, pentru Iisus se cuvenea sa faci asta!
Dumnezeu sa te binecuvinteze!

Mergi la inceput