job decorator
Raspunsuri - Pagina 7
madaluta spune:
rory: nu, nu ma grabesc...M-am grabit la inceput, da n-am rezolvat nimic...au trecut 2 luni de cand tot cautam idei/ mobila/sfaturi...deci ce rost ar avea sa ma mai grabesc acum?
Multumesc si pt sfatul cu revista, am s-o cumpar sa vad si pe-acolo ce idei imi dau, dar cel mai mult ma bazez pe tine...Nu stiu de ce , dar instinctul imi spune k TU esti solutia noastra...
Si acum ceva off topic( sa ma scuze moderatorii): ieri citeam la un subiect legat de cadrele didactice care au plecat din invatamant si am gasit postarea ta. Felicitari atat tie cat si sotului pentru hotararea si puterea e a renunta la sistemul bugetar...va admir mult, mai ales pentru k ati reusit pe calea pe care ati ales-o.
Eu lucrez tot in invatamant, sotul tot in armata, avem aceleasi nemultumiri..dar nu avem acelasi curaj k al vostru. Inca o data va felicit !
Madalina32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
rory76 spune:
Madaluta, observ si eu multe asemanari intre noi doua. ambele din invatamant, ambele cu soti in armata, eu am 32de ani, tu tot 32, din Constanta...cine stie? poate ne vom intalni si face to face odata si odata. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase pentru noi, am avut o zi superdificila- zi de salarii!- si cuvintele tale au venit cum nu se putea mai bine! Mai ales ca pe noi nu ne-a incurajat nimeni, nici macar parintii, ce sa iti mai zic! Noi suntem fericiti cu alegerea noastra, si asta e cel mai important! Lucrez, sa stii, mi-am luat o mica pauza! Asa sunt, ca o albinuta! Pupici
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"
SimonaU spune:
Buna Rory, ti-am scris mai demult un mesaj privat! Banuiesc ca nu l-ai observat. Intrebarea mea era despre cursul facut de tine - cam cum e, si dc merita. Nu vreau sa deranjez, iti multumesc anticipat.
madaluta spune:
quote:
Madaluta, observ si eu multe asemanari intre noi doua. ambele din invatamant, ambele cu soti in armata, eu am 32de ani, tu tot 32, din Constanta...cine stie? poate ne vom intalni si face to face odata si odata. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase pentru noi, am avut o zi superdificila- zi de salarii!- si cuvintele tale au venit cum nu se putea mai bine! Mai ales ca pe noi nu ne-a incurajat nimeni, nici macar parintii, ce sa iti mai zic! Noi suntem fericiti cu alegerea noastra, si asta e cel mai important! Lucrez, sa stii, mi-am luat o mica pauza! Asa sunt, ca o albinuta! Pupici
, ...da poate ne intalnim..ar fi frumos..
Dar uite, deocamdata te invit sa mai vorbim la subiectul constantencelor, unde sunt niste fete minunate... Ne gasesti la Odisee, la Mamici si gravidute de constanta...
te asteptam cu drag!
Madalina32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
dana d spune:
Rory si celelalte fete care vreti sa dati un sfat, am de mobilat un apartament, deocamdata ne ocupam d ebucatarie care este si cea mai complicata si cea mai costisitoare.
Eu m-am axat pe stilul clasic/rustic, fronturi de lemn masiv de culoare inchisa, manere de bronz cu ceramica, vitrine cu putin vitraliu..cam asta ar fi ultima optiune de la Mobexpert :
http://www.mobexpert.ro/game.php?id=114&cid=5.
si aici e bucataria care trebuie mobilata:
http://www.noor.ro/noor/platinum.php,
deci in forma de "L" iar in continuarea acelui mic perete de separare intre bucatarie si living vreau sa pun un bar ca si mobila de bucatarie.
Bucataria nu are geam dar e deschisa si cred ca nu prea intunecoasa, credeti ca modelul ales de mine e prea inchis la culoare? prea greu, incarcat sau babesc?
daca ma apuc sa vizionez si modele de bucatarii moderne, parca imi plac si alea dar sunt cam influentata de parerea prietenelor cum ca ce am ales eu e de moshi sau "de muzeu".
De asta va cer parerea inainte de a face pasul.
Imi place si mobila alba dar cu acelasi model de usi, am gasit ceva aici: http://www.svea.ro/index.php?page=17, imi place mult asta dar are doua dezavantaje majore: pretul este mult peste ce putem noi (aproape de 200 mil), si alt dezavantaj mai mic, nu stiu cat de bine s-ar potrivi cu mobila din living pentru ca si pe aia o vrem de culoare mai inchisa dar chiar nu in acelasi stil clasic.
Am mai gasit un model frumos de usi la Ikea, tot cam ca cea de la Svea dar acolo trebuie sa-ti proiectezi singur, daca pt transport si montaj poti sa platesti cu proiectarea pe dimensiuni si necesitati e mai greu sa o faci singur si cu atat mai greu cu cat Ikea nu au prea multe dimensiuni de corpuri pe care sa le combini.
Va rog sfaturi
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
dana d spune:
Nu stiu de ce nu merge link-ul la noor, este www.noor.ro , primul noor apartamentul Platinum.
Iar la Svea vad ca nu se duce exact la modelul Clivia de la care am copiat link-ul, deci apasati pe Clivia.
Fetele mele
anamariame spune:
Rory, pentru ca ti-ai oferit sfaturile, te rog si eu sa ma ajuti cu cateva. Noi tocmai am cumparat un apartament intr-un cartier nou, care va fi gata in cateva luni, si de pe acum ma gandesc cum sa il decorez. Deocamdata stiu in mare culorile pe care mi le doresc, dar, asa cum spuneai si tu intr-o postare anterioara, pare simpla ocupatia asta, pana ajungi la detalii. In primul rand am nevoie de cateva idei pentru living, care este foarte mare (35 mp) si in forma de L. Din pacate nu am poze, dar am o schita, pe care, daca te ajuta, ti-o pot arata. Parchetul va fi de culoarea stejarului, si ma incanta ideea unui perete kaki, asortat cu covorul, un lampadar si draperiile cu perdelele. Insa nu stiu care dintre pereti merge facut verde. Cel pe care cade lumina e ok? De asemenea, am nevoie de cateva idei pentru canapea, masuta si mobila. Apartamentul nu are hol, prin urmare, trebuie sa separ cumva zona de primire de living, si ma gandeam sa o fac prin mobilier, adica la intrare, pe peretele din fata, sa pun doua fotolii cu o masuta, si pe perete cateva rame foto cu poze cu noi, iar in stanga intrarii, un cuier cu pantofar. Nu stiu ce perete sa aleg pentru montarea LCD-ului, si nici unde sa asez canapeaua si fotoliile si restul corpurilor de mobilier pentru living. Ti-as fi recunoscatoare pentru cateva sfaturi, macar legate de living, pentru ca am nedumeriri si in ceea ce priveste bucataria. Baile nu mai spun... Atasez linkul cu schita apartamentului, poate ti-e mai usor sa imi dai un sfat astfel. Aici o poti vedea: http://community.webshots.com/album/563080567ZyiyOcAna-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
roxana.and spune:
Rory eu nu sunt nici decorator si nici nu am studii in domeniu, dar imi place e e frumos si tine de designul interior. As vrea sa iti dai cu parerea , o parere avizata Am investit vise, dorinte si multa pasiune in blogul meu, am postat o colectie de decoratiuni interioare surprinzatoare si mereu noi.atasez linkul http://my-interior-decoration.ablog.ro/
dana d spune:
Nu-si da nimeni cu parerea? Bucataria clasica cu fronturi de lemn masiv de culoare inchisa... cum vi se pare?
Mai exact asta http://www.mobexpert.ro/game.php?id=114&cid=5.
Fetele mele