job decorator

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Cumatra, preturile sunt intr-adevar bune! Modelele...hm! Depinde de genul casei si al camerei. Poti face orice model? Din orice material? Eu vreau ceva din in, vreo 3m lungime si 1,80 inaltime, trebuie sa masor exact. Oricum, intrebarea ramane valabila.Poti face din orice material si pe orice culoare? Care este modalitatea de prindere pe vergea? Mercic.

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rory, prin ce magazine gasesc perdele de in?? Ma intereseaza ceva mai rustic, sa zic asa!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Andruzza, eu am vazut unele frumoase, din in, la Bamboo, in Carrefour, dar nu am masina de cusut ca trebuie modificate, sunt prea lungi. Au unele mai groase, in stil rustic, cu o broderie din croseta, chiar arata super bine...si numai in culori neutre, care nu contin agenti chimici de colorare. Probabil ca exista si in alte magazine, mai ieftin, nu stiu, dar daca le vrei "de-a gata", acolo gasesti sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rory, thx! Asa e, le-am vazut si eu pe cele din Bamboo, uitasem complet!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Profit de subiectul deschis si va cer ajutorul. Am mai ajuns la o etapa importanta in amentajarea casei, adica la alegerea parchetui si usilor.
Ca sa ma intelegeti mai bine o sa-mi permit sa va creionez putin casa. La parter avem un living mare (?) de vreo 42 mp pe care am hotarat sa-l zugravim in crem si un perete verde. Pe peretele respectiv este usa de intrare in birou (tot crem dar mai inchis) si spatiul de intrare in bucatarie (bucataria verde cu mobila vanila si ceva nuanta de maro) Tot la parter baia (portocaliu cu maro si ceva placi decorative). Holurile parter, scara, etaj portocaliu (dar o nuanta deschisa). Etaj: dormitar noi lila (cu mobila wenge deja cumparata), camera copil galben, camera 3 fistic, baia combinatie alb-negru-rosu.
Sper din tot sufletul sa fi inteles ceva. La parter as vrea o nuanta de parchet mai inchisa (stejar auriu?) si usile deschise iar la etaj parchetul deschis(arinul parca)si usile wenge. Ce parere aveti?
Daca ma hotarasc pt parchet la nuanta de stejar la parter ce gresie s-ar potrivi in bucatarie (nu am usa intre living si bucatarie). Nu este mare contrastul la etaj intre parchet si usi? Usile sunt mai potrivite in acceasi nuanta cu parchetul? Of ce greu e si pana maine trebuie sa hotarasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

rory76:wow..ce fericire sa dau de subiectul acesta si mai ales sa vad k esti si constanteanca de-a mea....
dai niste sfaturi excelente si tare mi-as dori daca poti sa ma ajuti si pe mine cu cateva....
Nu stiu daca ma poti ajuta chiar intru totul, dar macar partial: este vorba despre camera copiilor( am un baietel de 1,3 ani si in mai voi naste o fetita), care are deja zugraveala ( galben cu verde)..si careia ii trebuie asortata o mobila dar care sa fie si eficienta pt 2 copii si ergonomica si moderna....si ieftina....
Vreau cam multe nu????
In primul rand te rog sa-mi spui pe ce culori /culoare sa merg in confectionarea ei....in al doilea rand, desi am vazut zeci de situri, modele, magazine, nu ma pot hotari asupra unui model pentru ca asa sunt eu nehotarata din fire si imi mai si lipseste imaginatia...Ma gandeam k daca fac ceva de capul meu..sa nu iasa vreo prostie in momentul in care o voi vedea in camera...
Nici spatiul nu prea imi este favorabil caci are doar 3.6m/ 2,70....
deci destul de micuta... O sa caut printre fotografii si o sa postez cateva k sa vezi despre ce nuane e vorba si despre cum le-am combinat( asa dupa capul nostru)...

Madalina32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

rory uite aici cateva imagini din camera despre care iti vorbeam...

Madalina32

Mergi la inceput

Madaluta, uite la ce m-am gandit: banuiesc, ca cei doi copii vor dormi impreuna inca de la inceput,nu? Daca e asa, ai nevoie de un patut pentru bebe si unul pentru baietel. Desi mai usor si mai normal e sa faci de acum doua patuturi pentru copii mai marishori, iesi si mai ieftin si ies ambele la fel. Poti merge pe 2 paturi suprapuse si in stanga sau in dreapta lor o masutza si scaunele, pentru desenat. Ca si culoare, ma gandesc la galben, pentru ca vad ca galbenul ocupa destul de putin din culoarea peretilor. Vad ca acolo langa geam ai o grinda ceva. Sub ea poti face niste raftulete din rigips,in stanga si in dreapta geamului, ca sa pui tot felul de lucrushoare ale copiilor. Daca poti sa scapi de perdeaua aia care aduna mult praf si camera e destul de mica...poti sa pui niste perdelute direct pe geam sau sa alegi o jaluzea tip roman, cava care sa o poti spala o data pe saptamana, de exemplu.
Deci, ca si culori, avem verde, galben, poti alege la mobila:
- culoarea lemnului-brad
- alb
- galben lamaie
- oricum, sa fie culori deschise, pentru ca ai o camera destul de mica...Si alege ca blatul mesei sa fie lucios, sa se reflecte frumos lumina...Pe jos eu as pune mocheta din aia ignifuga, antimicrobiana, antipraf, tot galbena, sa deschidem camera si sa o facem sa para mai mare. Avantajul la galben e ca oricat de innorat si intunecat ar fi afara, in camera aia va fi mereu soare si cald...
Daca ai niste masuri sau un plan al camerei pe care mi-l poti trimite, pot sa iti fac un plan 3d, ca sa vezi mai bine cum vine...Astept!

Mergi la inceput

rory: multumesc mult. Ai dreptate in tot ceea ce spui.
Asa si vreau sa fac: un mobilier cu 2 paturi caci nu voi cumpara mobila in fiecare an. Chiar dc bb care se va naste va sta cu noi in camera primele luni, poate chiar primul an, mobila tb sa o gandesc pentru viitor. La inceput m-am gandit si eu la paturi supraetajate, dar darius e prea mic pt a avea asa ceva in camera lui. Chiar si in urmatrii 2 ani, patul etajat va fi periculos, nu atat pe timpul somnului( caci are bara de protectie)ci mai ales in timpul zilei..El este un cocotat de pe acum...dar cand o vedea patul si scarile..precis nu-l mai pot da jos de acolo...Si tot asa va fi probabil si cea mica...
Asa k trebuie sa aplic un alt sistem si anume:ori o canapea extensibila, ori un pat de o pers cu saltea de 0.90m/2m care sa aiba dedesubt un serar din care sa iasa un alt pat cu saltea de 0,80/1,90 m.
M-am gandit si la un pat aproape dublu cu salteaua de 1,20/ 2, dar imi ocupa f mult loc.
Apoi imi trebuie un sifonier cu cel putin 3 usi( un dulap pt fetiza, unul pt darius si altul pt umerase)...
Si apoi si un soi de biblioteca/ rafturi/ erajere/ pt carti si jucarii...
Nu stiu cum as putea concepe o mobila care sa cuprinda toate astea...aaa si biroul...( dar asta momentan ar putea lipsi k nu prea le foloseste in urmatorii 3 ani..)
Nu stiu sa fac un desen al camerei si sa ti-l trimit, dar iti pot da dimensiunile..poate iti poti imagina cum vine...
Deci
-lungimea camerei e de 3,60 m si latimea de 2,75
- usa si geamul sunt pe latime si sunt fata in fata. usa are 1 m si geamul 1,5 m
- in partea dreapta a usii( adica dupa usa) e spatiu de 25, iar in stanga de 1,5m
-in partea dreapta a geamului este spatiu de 0,55, iar in stanga de 0,70

Madalina32

Mergi la inceput

Da, Madaluta, varianta asta cu un pat care iese ca un sertar de sub alt pat chiar am vazut-o intr-o revista italiana, si arata superbine! A, daca vrei revista asta se numeste Casa Viva, nr. din 9-29 august 2007, o gasesti la Metro 1, are un supliment Ambiente Junior, si are mai multe variante de aranjare a camerelor pentru copii. In alta ordine de idei, am sa iti concep o amenajare pe dimensiunile pe care mi le-ai spus tu, dar dureaza vreo 2 zile sa fac proiectul asta. Daca nu te grabesti prea tare...Deci, la inceput daca fetita doarme cu voi inteleg ca nu pui mobila de bebei in camera...ca sa stiu de unde plec...te pup, vorbim pe duminica.

Mergi la inceput