job decorator

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Da, m-am dus cu dimensiunile si am mers la ei la un centru de proiectare unde sunt mai multe calculatoare si niste fete si baieti care te invata sa folosesti programul si te ajuta sa alegi piesele. Le au acolo si fizic, te duci, le vizualizezi si apoi te intorci la calculator si o pui in plan si apoi iti listeaza mai multe vederi din diferite unghiuri ale planului facut
tot programul ala iti face si pretul.
Accesoriul ala rotativ de colt se cumpara separat si poti sa-l montezi in orice corp de colt vrei ca si toate celelalte accesorii. Au acolo alaturi de punctul de proiectare un raion cu accesorii, doate despartitoarele alea de sertare, suporti, pana si covoraselele de cauciuc pentru sertare, toate au pret separat si s epot cumpara separat sa le pui in orice mobila ai.

Programul ala de mobilare virtuala este si pe sit-urile Ikea in afara de cel romanesc, eu l-am gasit in diferite limbi dar vedeti ca parca si englezii si americanii au dimensiunile in inci si e mai complicat, dar piesele componente sunt aceleasi.
Bineinteles ca nu poti calcula si pretul romansec..

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eu nu am gasit programul de care spui tu, Dana. E drept ca nici nu am avut prea mult timp la dispozitie sa il caut. Poate ai tu un moment liber sa pui un link aici.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Cred ca asta e link-ul: http://www.ikea.com/ms/en_CA/complete_kitchen_guide/planner_tool/download/index.html
Se descarca si apoi se utilizeaza dupa instalare... sau nu se instaleaza, nu mai stiu.
Vezi ca am ales Canada pt ca e la sufletul meu si pt ca e in engleza dar s-ar putea sa fie masurile in inci.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

Rory, esti fantastica pentru ceea ce faci aici. Imi plac mult parerile tale, de obicei recomanzi chestii exact pe gustul meu, asa ca indraznesc sa te rog si pe mine sa ma ajuti.

Eu nu mi-am permis decorator aici si nici nu am vrut sa am casa decorata cu ceea ce numesc eu 'decorari pret-a-porter' asa ca m-am apucat eu singurica. Stilul meu e contemporan dar nu imi doream un living modern si rece ci cald si relaxant.

Am inceput cu canapele verzi si un coltar albastru+verde mai palid decat celelalte canapele, plus perne mari multicolore (una albastra, una verde, una rosie, una crem, una mov etc) si am ales covoarele albastre (exact albastrul coltarului, cu figuri geometrice care uneau culorile pernelor) plus perdelutele vechi albe. Dupa un timp am realizat ca verdele canapelelor nu era ce imi doream si le-am facut huse crem. Am schimbat perdelele albe vechi cu organza crem cu dungulite peste care am pus draperii crem inchis fara falduri. Arata foarte bine bucatica de material in catalog dar cand le-am instalat la ferestre arata foarte rau. Era un cu totul alt stil decat restul camerei. Am dat jos draperiile si am cumparat jaluzele din lemn alb de la ikea peste care am pastrat organza. Arata mai bine asa dar tot nu e exact ce trebuie. Ar fi perfect doar cu jaluzele dar stau la mezanin si vara cand deschid fereastra, fara perdelute se uita oricine la mine in casa... mare greseala la alesul perdelutelor (in total m-au costat 1500 de euro deci nu pot renunta la ele curand :-)).
Pernele multicolore deja nu mai aveau nici un sens asa ca am cumparat un material crem cu dungulite multicolore si am imbracat pernutele de pe coltar. Am facut si pernute pe celelalte canapele plus un puf de intins picioarele. Acum se apropie mult de ce imi doresc eu dpdv stil, dar!!!!! ceva nu functioneaza. Ceva nu e in regula si nu mai pot sa imi dau seama ce.

Peretii sunt albastru deschis, cu o parte imbracati in tapet albastru cu dungi. Camera e foarte mare si impartita in living si dinning area. Covoarele, cum spuneam, sunt albastre in living si unul crem in dinning dar care pastreaza exact acelasi motiv geometric.

Parchetul e stejar si mobila e maro-rosiatic. Lustra in living albastra si in dinning alba, amandoua stil modern dar totusi total diferit. Asa mi-au placut mie, individual, dar parca nu se imbina. Cea in dinning e un dreptunghi din otel cu sase becuri pe colturi si la mijlocul laturei mari si vibe exact peste masa tot dreptunghiulara. Cea din living e din otel cu 5 brate care au lungimile ajustabile.

Am facut aseara si poze sa vezi exact despre ce vorbesc, daca vrei sa ajuti cu o opinie, da-mi te rog o adresa de email.

Merci mult :-)

Celelalte fete care au vreo idee - orice idee e binevenita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Draga Yasmin, este esential sa vad niste poze, sa vad de ce spui ca ceva nu merge acolo. Din ce am citit aici ai un decor in nuante/culori reci, dar trebuie sa vad cu okii mei ce ai exact acolo, sa vedem ce si cum reparam. Adresa mea e arazuconstruct@gmail.com, dar nu stiu daca am voie sa o scriu aici, poti sa imi dai un mesaj pe privat si iti raspund asa. Imi pare bine ca iti plac ideile mele, este foarte important pentru mine sa am un feed-back de la cilentii mei...Astept pozele...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Draga Rory, problema nu e daca ai voie sa dai adresa de email aici ci daca esti sau nu pregatita pentru bomba de mesaje care urmeaza in urma publicarii adresei - de la forumisti si mai ales reclame nedorite.

Ti-am trimis pozele, merci mult!

Mergi la inceput

Yasmin, ti-am trimis email. Sper sa te fi ajutat cu ceva. Pupici!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Rory, you are the best!!! As fi vrut sa fim in acelasi oras, sa iesim impreuna la cumparaturi! Ti-as fi cusut eu perdele si tu m-ai fi ajutat cu idei pt huse

Mergi la inceput

Pai poate ne intalnim la Istanbul ca noi ne-am propus sa mergem la toamna...si avem timp si de niscaiva shopping impreuna! Pupici!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Rory, help! Am facut ieri al doilea proiect de bucatarie la mobexpert (Michela) si pretul inclusiv incorporabile m-a ingrozit. Intra in dicutie iar varianta Lidingo alb de la Ikea. Ce zici? Diferenta de stil si mai ales de culoare e mare dar ....Merge bucatarie deschisa Lidingo alb cu living clasic culoare destul de inchisa (maro)?
Bucatariile ar fi asta: http://www.mobexpert.ro/game.php?id=114&cid=
sau asta:http://good-times.webshots.com/photo/2957961780048061212FZlpVP, Si alte poze pe langa asta.
Iar livingurile agreate pana acum ar fi asta de la Mobexpert:
http://www.mobexpert.ro/game.php?id=84&cid=1
Sau asta: http://www.sortem.ro/ro/sisteme.php?producator=brw&idSistem=00036
Am nevoie de sfaturi, trebuie sa ma hotarasc cat de repede, la Mobexpert executia dureaza 6 saptamani de cand dau comanda.

Fetele mele

Mergi la inceput