RDS

RDS | Autor: ellinia

Link direct la acest mesaj

Am un multifuntional Lexmark - imprimanta, scaner, fax, copiator. Reteaua telefonica e pe RDS. Ce ma deranjeaza e ca atunci cand vreau sa trimit un fax, sau sa primesc unul, trebuie sa incerc de "n" ori, si de multe ori tot nu reusesc. Acum nu stiu daca e din cauza aparatului, ca e instalat bine, ma gandesc ca e din cauza retelei. Majoritatea firmelor inca sunt pe Romtelecom si poate de asta face mereu figuri...
Nici nu stiu ce sa mai cred. A mai patit cineva asa ceva cu RDS-ul? Face intr-adevar probleme cand e vorba de Romelecom?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cristina, eu patesc des faze nasoale cu telefonul (e simplu, fara fax) de la RDS. Ba nu are ton, ba cand vorbesc cu un tel. in Romtelecom, se aude dublu (ma aud cu ecou) sau cealalata persoana ma aude prost (infundat, slab sau chiar deloc). De multe ori trebuie sa formez numarul de 3-4 ori pana reuseste sa sune, mereu imi tot zice robotul ca telefonul e indisponibil.Concluzia mea: RDS-ul are o telefonie foarte de kko.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

eu am de ceva vreme RDS si faxuri trimit la greu inclusiv in strainatate, da' inca nu am avut vreo problema.
Vezi, totusi, poate e din cauza aparatului.

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Poate fi o probleme de aparat.
Poate fi o problema de retea, pe zona. Suna la rds.
Nu are importanta daca sunt retele diferite la transmis - primit.
Sunt la rds si nu am probleme cu trimiterea/receptionarea.

Mergi la inceput