Oradea (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Giulik primeste mamarutza Mushabelly si poneiul roz cu bibe k din`asta ink nu aveam ... si acuarele neaparat si oo kinder.
Apropos Advent, in fiecare seara e hartza k dc arde doar o lumanare cand ea vrea sa arda toate

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

da' ce-i mamaruta Mushabelly?

cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Cris,
sunt alea dp minimax, tare mediatizate, animale din plus, super pufoase si dragalase care scot si un zgomot placut, sunt tare simpatice

Apropos, am mai comandat de la cineva pisica FurRealFriend, daca vreti, scrieti-mi pm, dar nu ajung inainte de sf lui ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cu gandul la sarbatoarea Craciunului, am regasit aceasta colinda.
http://videoclip.cinemall.ro/fuego/fuego_-_colinda_pentru_parinti.html
Melodioasa si trista in acelasi timp. Cred ca fiecare din noi avem macar o lacrima in ochi, ascultand-o.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Tocmai am venit de la doctorita si ne-a dat siropuri la greu,inclusiv antibiotice.Avem bronsita si bronhopneumonie. Chiar nu inteleg de unde achizitioneaza fetele astea atatea bronsite.Sau gresesc eu cu ceva?????

La Bucuresti nu era examen,ci se numea "interviu",unde ar fi trebuit,dupa mine,sa ma intrebe una-alta...Cand colo,ne-a luat la un adevarat examen oral,fara bibliografie,fara timp de gandire si cu vreo 20 de examinatori...Nasol.Deci n-am luat.

Am fost azi la magazinul Acvila (e langa Metro)."Nu stiu altii cum sunt",dar eu ,in afara de preturi mari,n-am vazut jucarii cu care s-ar juca fetele mele.Nu zic,is de calitate,dar nimic nu mi-a atras atentia.Iar oferta de carte e slaba.Concluzia: nu merita drumul pana acolo.

Mamagiuliei ,
de unde ai luat jucaria superpufoasa?

Eu le-am luat de Mosul de maine cate o cana cu figurine (ca s-a spart a Alexiei cu puisor - cea pentru care a renuntat la bibe; sper s-o faca si Medeea),fursecuri italienesti cu cioco,mos de cioco Kinder (la Metro,cu 3.50) si...batz cu clopotel.Jucarii nu le iau acum,iar cartile sunt necesitate,nu cadou...ca si hainele...

Cred ca trebuie totusi sa merg pe Borsului la depozitul Minimax pana pe Craciun.

Mergi la inceput

Ally, la reducere de la Real cu 29 de ron, acolo sunt faimoasele Mushabelly . Muuulta sanatate la fete !
Si noi mucim si tusim si vomam ... deci distractie maxima ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Sanatate copilasilor!

Eu tocmai am primit primul cadou, pe care l-am transformat in felicitare.
Ei, daca aveam trepied ce bine iesea. Noah sper sa va placa si asa.

Poze

Mergi la inceput

Sanatate printeselor de Ally, Daria si tuturor puilor de oradeni.
Nu stiu ce-i cu copii astia. Andrei e tot ragusit de ceva vreme, mai un muculet, mai un stranut si eu, cum nu-s paranoica.........

Simina-mersiiiii de colind!!! M-a apucat un dor de "Galbena gutuie". O am pe undeva acasa. Trebuie sa o ascult.

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Siminel -

Multumim de urarile de sanatate, la fel si voua.
Noi am avut o noapte luuunga cu tot tacamul ... ata ete, crestem noi.

O zi frumoasa si un MoshMikulas bogat

Mergi la inceput

pfuuu, Daria, faina noapte!!Da' lasa ca trece iarna asta, adik prima iarna la gradi si apoi va fi mai bine!

Heeeeiiiii, Mosilor fara idei, am primit un mesaj despre un magazin de pe str. Sf Apostol Andrei nr.52, MAGAZIN " UITE MAMI !" , TEL: 0359 318382.Asa zic ei in mesaj ca au haine deosebite pt copii 0-8 ani marca Coccobello! Poate va ajuta!!

Mergi la inceput