Oradea (21)
Raspunsuri - Pagina 18
Mercedes spune:
cristina- n ai vazut cumva afisat programul de dupa craciun de la magazinele din austria asai? sunt acum reduceri?
cristina22 spune:
Mercedes-io stiu ca reducerile mari (70%)incep dupa 15 ianuarie.
Dar reduceri sunt cam peste tot deja!
Iar la Parnodorf toate-s la reducere.
Oricum mie, personal, toate mi s-au parut mult mai ieftine decat la noi, chiar si nereduse!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
AllyMcBeal spune:
Salut !
Am lipsit,ca am fost la Bucuresti (mai bine nu mergeam).
Vad ca ati scris,nu gluma.
LA MULTI ANI sarbatoritilor !
Eu sterg nasuri si dau siropuri la greu,ca la noi se tuseste cu simt de raspundere...Tocmai acum,cand repetitiile de serbare sunt in toi.Nu pot s-o duc pe Alexia nici la dans...
Am mare "functie" : sa cumpar pachetele copiilor pentru gradi.Si sa ma incadrez in 20 lei.(jucarie si dulciuri).Ceva idei?
A fost cineva la noul magazin de jucarii ACVILA din zona Selgros? S-a deschis sambata si este un articol in Bihoreanul de azi.Abia astept sa-l vad ! Ca depozitul dinspre Bors nu mi-e la indemana...
Am aceeasi problema ca anul trecut,cu cadourile : fetele mele nu-si doresc nimic.Adica nimic special.
Ce vreme urata ! Alexia nu intelege cum e iarna,ca doar iarna ninge...
szivarvany spune:
Ally, da si noi tre sa ne incadram in suma asta.
Pt fete set de printesit si pt baieti set de scule , + un teddy mic la cutie, un ou kinder si un mosh de ciocolata.
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
adi2003 spune:
Ally, bine ai revenit pe forum.
Sa stii ca orice examen e o experienta noua. Asa ca, sa nu-ti para rau ca ai fost la Bucuresti.
Gabi_K spune:
Ally, cum a fost la examen?
Noi am trecut cu brio serbarea de ieri, Robert a fost super dragut la serbare, Lili in sfarsit s-a pus si ea pe scena sa cante si ssa danseze, prima data in viata ei. Sarbatoarea noastra incepe abia maine seara, dar noi deja ne chefuim:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
cristina22 spune:
bravooo taurasilor de Gabi!!!
Pune si tu niste poze sa-i vedem!!!
Ally-'poi nasucurile cu muci is tare la moda!!![]()
Ca si Alexia zice si Andrei, ca nu e iarna inca.
Daria, Ally-pfuuu, ce functii aveti!!! Da' nici io nu ma las, ca m-a numit d-na educatoare membru in comitetul director![]()
Pupam oradeanii!!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Gabik - pozili cu Robert !!! Si cu Lilisor !!!
So, amr 1 noapte si o zi si vine MMikulas, tralalalala, abia astept sa o vad pe Giulia desfacand dulcegarii si cadourile 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Mercedes spune:
cristina- mersi
daria- ce i ai luat giuliei de mikulas
Ai mei abia asteapta sa vina urmatoarea zi sa si deschida cate o fereastra din calendarul de advent cu cioco. Azi dimi de ex. cristi a avut cioco sub forma de trenulet si bia sub forma de minge, desigur au schimbat intre ei .
cristina22 spune:
d-apoi, Mamagiuliei
, da' la ora asta zici 'neatza?? se poate??
No, da' ce primeste Giulia de MM??
Da' ceilalti oradeni, ce aveti pentru ghetutze mici si mari??
Hai, tata lumea cu raportu'!!!![]()
Io prima: masina Sergent din The Cars, un puzzle, ceva dulcegarii si inca mai vreau idei...
Iar pt consortu' papuci de casa, sa nu faca reumatism...
cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)