Oradea (21)
Raspunsuri - Pagina 15
szivarvany spune:
Cris - bine ati revenit ! Pupam un Andrei suparici 

Siminel - 
O duminica frumoasa tuturor ! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
szivarvany spune:
Poi da, k e wend 
Sa nu cauti prima postare a zilei 
Mey, n-ati auzit, vazut la stiri, vine sau nu zapada ??? K Giulia m-a capiat cu sania trasa prin casa 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
adi2003 spune:
Oradeni, ca tot ma intalnesc cu Daria azi la amiaza, in parcul de la Artima, cine mai vrea sa vina? Chiar daca ne vedem doar pentru jumatate de ora. Ce ziceti? Asta asa, dupa 11.30 spre 12.
Poze
cristina22 spune:
io iara nu pot, din cauza de copil cu program de tenis!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
adi2003 spune:
Cris, imi pare rau ca nu poti venii. Greu ni se potrivesc programele.
Nu stiu cati dintre voi ati vazut in poze bradul din Piata Unirii Bucuresti, impodobit cu peste 2 milioane de beculete.
Am primit aseara tarziu cateva poze pe care vi le arat si voua
Poze
marius spune:
Posibil sa merg cu fetele la patinoar - Artima dar nu stiu ora...
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
szivarvany spune:
Noi inca nu avem patine ... mai asteptam sa crestem un an-doi
Dup`aia ne lansam si noi ![]()
A fost fain in parc, am intepenit oleak de frig, dar frumos.
Simina, multumim pt flori ! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
danamiha spune:
quote:
Originally posted by AllyMcBeal
Vedeti ca am aflat ca cei ce distribuie jucarii de pe Minimax (cu magazinul desfiintat de la Lotus) au un depozit undeva pe Borsului,de unde vand si la bucata. Cine-l identifica,sa dea de stire.
Am fost la acest depozit. In aceasta saptamana sunt la targ la Bucuresti si depozitul e inchis, dar puteti merge dupa. Va dau numarul de telefon unde sa sunati sa va explice cum ajungeti, 0749/419968 d-soara Janina Popa are acest nr de mobil, e f draguta, puteti vizita depozitul (au preturi mai mici decat in magazine) si daca doriti ceva ce nu au va aduc din Ungaria. Patronii depozitului sunt din Budapesta si ei le transmit comanda cu ce doriti.
Incerc sa va explic cum ajungeti: cum mergi din Oradea spre Bors, e pe partea stanga o cladire pe care scrie Kevin si o parcare cu multe tiruri. Acolo au si biroul si depozitul.