Oradea (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Siminel - uau, te specializezi ??? Felicitari si sa folosesti sanatoasa viitoarea noua achizitie ! Ne auzim pt intalneala cand vrei tu

Un we frumos tuturor oradenilor !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Nu..nu ma specializez, doar imi implinesc o mica dorinta.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurahadade spune:

Buna voua!!!

Am revenit si eu, o perioada nu am avut net,ne-am mutat,m-am angajat...asa ca a ramas mai putin timp pt navighare :)

Mi-a fost dor sa mai citesc printre forumuri...dar sper ca de acum incolo sa pot sta mai mult pe net.

La Multi Ani romanilor de pretutindeni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Laura bine ai revenit!!! Si te asteptam mai des pe la noi:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Hello,
daca vreti sa va inveseliti, sa intrati musai pe siteul asta: http://icanhascheezburger.com/. in fiecare zi sunt postate mai multe poze cu pisici in primul rand, dar si cu alte animalutze, si cu niste texte f haioase (in engleza). Merita vazut... cand is mai abatuta, ma uit pe icanhascheesburger si imediat ma inveselesc.

Altceva: ce sa fac sa mi se opreasca sughitul???

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Gabij - hellouuu, de mult nu te-am vazut.
Pt sughit: lingurita zahar sau 13 inghitituri apa sau tinut de nas pana -ti ies okii din orbita sau zeama de lamaie. Insa la mine nu functioneaza nimic. Sughit de n x pe zi cateodata.
Laura - bine ati revenit pe forum , gagici !

Noi am fost la o plimbarik, e rece, dar suportabil fata de cum a fost de dimineata.

O seara frumoasa tuturor si o duminica placuta !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurahadade spune:

Bine v-am regasit fetelor.
Pentru sughit, nici la mine nu prea functioneaza chestiile traditionale,totusi ce a mai avut efect a fost o lingurita de zahar peste care torni putina zeama de lamaie si toata miztura asta o bagi in gura si o tii sub limba pana se topeste. La mine parca asta a functionat cel mai bine.

Va doresc o noapte frumoasa si un weekend cat se poate de placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Eu am avut o zi plina, n-am prea stat pe-acasa. Am fost fotograf si dadaca azi. La cine? La nepotelul meu de 5 luni. Dar mi-a placut, ca-mi era dor de un bebe.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

se pare ca ne inrudim la acest capitol... si eu sughitam des, si nimic nu ma ajuta, era de-a dreptul penibil mai ales la scoala:)
De cand am copii, parca nu se mai intampla asa de frecvent. Poate ma sperie prea des, poate nu am timp sa-mi dau seama ca sughit, poate chiar nu mai sughit...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

no, salut!!!
am ajuns si noi aseara, plini de nerabdare sa ne vedem copilu', care a declarat ca l-am parasit si n-o sa ne mai vada niciodata!!
Asa ca dupa ce a bagat un plans cu poza noastra in brate si-a facut bagajele si-a zis ca pleaca si el! Asta din povestirile cu menajamente alor mei.Asa ca bietii mei parinti erau terminati si fizic si psihic...

Mersi de urarile pt Andrei!

Ca tot povestiti voi de gradinite si de diversele sisteme financiare, va zic si io cum e la noi.
Nu se da fondul grupei, decat numai cine poate si cat poate. Anul asta s-a adunat de la 10 copii din 20.
Parintilor cu situatii mai delicate nu li se iau bani sub nici o forma.
Educatoarea nu accepta nici un leu, deci nu vrajeala, si anul trecut a dat banii inapoi!
Anul asta ne-a zis foarte clar sa nu cumva sa adunam, ca nu e in situatia sa accepte bani de la parinti!!!
Apoi, sa va zic ca ea personal le-a cumparat chiar acum diverse lucruri copiilor si a platatit din banii ei 230 ron!!
Cadourile de la mos le luam noi in functie de ce cere copilul in scrisoare si garantat nu sufera nici unul, pt ca pungile sunt la fel si sunt legate cu tot felul de fundite ca nu le poti desface, decat taia cu foarfeca!!!
Asta e la gradi lui Andrei!

Duminica frumoasa, dragilor!!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput