Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 45
Raspunsuri - Pagina 19
aaandreea78 spune:
Hai ma fetelor, nu va pierdeti speranta.
O sa reusiti cu ajutorul lui Dumnezeu
Sa aveti o zi frumoasa!
RADU
magdita spune:
Neata tutunici,
Georgia
, nu fii suparici, orice z1 e un nou inceput. Cu siguranta va veni si ziua in care o sa ne spui fericita ca vezi II. Trebuie numai sa ai rabdare, incredere si optimism.
Bebe2008
, bafta maxima la laparo si sa ne dai o veste buna ! ( Verifica-ti PM-ul
)
Anaconda
, bafta si tie. Cand esti programata, in ce zi?
Verifica si tu PM-ul
Fetelor, eu citesc subiectul laparoscopie, asa cum v-am zis. Si sa stiti ca am mare incredere ca aceasta investigatie va elucida cauza infertilitatii mele. Insa am dat acolo in capitolele vechi de anul trecut de madaluta, alina25 care atunci faceau laparoscopia si aveau emotiile pe care le avem noi acum si care deja sunt mamici, madaluta fiind insarcinata cu bb2. Doamne ajuta-ne tuturor sa reusim sa devenim mamici in 2008.
Dumnezeu e mare si are un plan pentru fiecare dintre noi.
Ysa, Bebekom, Ana_p, Kora, Yioana, Zeno, Alexela, Ira, Lucialu, Maria08, Mmc_nd, Merdan, Veret 

Va pup pe toate si sa auzim numai de vesti extraordinare
magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
5 zile intarziere , asa mari sperante mi-au dat ..de nici nu va inchipuiti ... rea e dezamagirea
... un gust asa amar
hai ca nu vreau sa va intristez si pe voi
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
mie nu m- a venit CM. dar testul a iesit negativ. cred ca de la stimulare intarzie.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
ysa26 spune:
Bebekom iti multumesc pt cuvintele tale, ai perfecta dreptate.Numai bine iti doresc si sa dea D-zeu k tuturor sa ne indeplineasca visul!
Magdita
si tuturor care urmeaza sa faca laparoscopie va doresc un rezultat bun si sa nu va fie frica k este o investigatie usoara, mai mari sunt emotiile.Stiu cum este, k nu va puteti stapanii, dar o sa vedeti k va fi bine.
Va pupacesc pe toate 

georgia_c spune:
rocsy2007.... pe cat trebuia sa-ti vina ?... pe 19.11 .. parca ????... de ce nu mai faci un test duminica sau luni , ca eu cred ca ai facut 1 test prea repede
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
nu mai fac. lasa ca daca e sa fie ceva aflu eu. nu vreau sa imi fac sperante ca imi fac rau singura. nu are rost.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
anaconda2 spune:
Rocsy - succes ! iti doresc sa vezi dublu luni , daca faci pama la urma test!
magdita-mercic ptr mesaj . ti-am dat un pm si eu
bebe2008 spune:
Buna fetelor!
Pe mine, ca de obicei, ma mai framanta o problema....
Ma gandeam aseara ca laparoscopia o sa o fac exact cu 6 zile inainte sa apara CM. Daca printr-o minune am ramas exact luna asta...ce fac?
M-am gandit ca o sa fac si un test cat mai bun, dar cu 5-6 zile inainte nu cred ca s-ar pozitiva. Vroiam sa intreb fetele care au facut laparo si care au fost intr-o astfel de situatie cum au procedat?
Cei de la spital fac oricum in setul de analize din ziua anterioara operatiei si bhch-ul? Sau treb sa-l fac eu in alta parte...Si daca da, puteti sa-mi spuneti si mie unde il pot face sa primesc si rezultatul in aceeasi zi?
Multumesc.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.......
KoraPop spune:
bebe2008 in ziua precedenta laparoscopiei se fac analize de coagulare a sangelui,dar nu iti face nimeni bhcg,asa ca sfatul meu e sa iti faci tu din propria ta initiativa un bhcg la IDS de eemplu daca dai sange dimineata ,platesti cu taxa de urgenta ( in total 45 lei) si pe la ora 15 ai rezultatul.A fost o tutunica, Kristind care a facut laparo in zi 28 si era gravida...dar DD a ajutat-o si nu a afectat cu nimic sarcina,acum e mamica fericta de o printesa.Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!