Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 45
Raspunsuri - Pagina 18
magdita spune:
Ira
, iubita, nu ai PM-ul activat. Din cate stiu eu, ca sa fie activat, trebuie sa apara PM la mesajul tau sus. Insa tu poti sa imi trimiti PM cu toate informatiile "materiale" pe care le ai si nu numai. Poti sa imi spui tot ce crezi ca m-ar interesa legat de operatie. Tie ti-a inregistrat operatia? Ce fel de caseta video ai dus? Obisnuita? Mersi mult si te pup
Korutza
, verifica-ti PM-ul
Lucialu
, am impresia ca tu esti programata inaintea mea la laparo. Nu ai inceput sa ai emotii cand iti aduci aminte de data programarii? ![]()
magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
lucialu spune:
Magdita 

n-am emotii.Am avut pana m-am programat.Acum de-abia astept sa merg si sa ma repare iar dl dr.Este adevarat ca am avut niste saptamani mai urate nu are sens sa pove si acum imi prind tare bine cele 2 saptamani care au mai ramas pana atunci.Imi incarc bateriile.Sa nu-ti fie frica!Bine?
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
maria08 spune:
Ellis: FELICITARI!!!!!
Magdita: Si eu asteptam postarea ta.....daca nu se poate spune aici, poti sa-mi dai si mie un pm??? Face bine sa auzim de reusite!!!
Kora:
Fata puternica!!!
Iyoana: Bine ar fi sa ramanem toate odata gravidutze!!!!!
rocsy2007 spune:
Va multumesc fetelor pentru incurajare. Acum astept sa imi vina si sa il sun pe Tutu pentru laparo. acum nu stiu cum fac pentru laparo il sun pe Tutu sau pe asistenta. Spuneti-mi va rog ca sa stiu cum sa procedez. va multumesc. Vom merge mai departe . rezultatul trebuie sa apara. pupicei
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
ysa26 spune:
Buna fetelor! Nu am mai intrat de cateva zile pe forum, am fost foarte deprimata cand am vazut vestea Korei. Kora
imi pare rau, sincer eram sigura k vei reusi de data aceasta.Sunt alaturi de tine.
Bebekom
iti doresc mult succes si sa dea D-zeu k de data asta sa fie cu ochisori!
Iyoana
fata optimista
Eu sunt in stand-by deocamdata, urmez un tratament pt o infectie, apoi va trebui sa repet analiza si cred k protocolul pt FIV il voi incepe dupa sarbatori. Fetelor dak aflati ceva noutati despre clinica lui Tutu sa-mi dati si mie de stire.
Lucia
, Magdita
si tuturor care urmeaza sa faca orice fel de interventie va doresc sa aveti un rezultat 'beton'.
Va pupacesc pe toate si va doresc numai bine!!!

bebe2008 spune:
Buna fetelor!
Va multumesc inca o data pt promptitudine.
Magdita: am activat acum PM si astept informatiile despre care mi-ai spus. Incerc sa-ti scriu si eu la PM.
Multumesc.
magdita spune:
Neata tutunici,
Bebe2008
, verifica-ti PM-ul.
Ira79
,multumesc mult pentru tot.
si sa auzim numia vesti bune.
magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
anaconda2 spune:
Fetelor , care ati facut de curand laparo cu Tutu ? Luna viitoare trebuie s-o fac si eu , si as dori mai multe amanunte.
bebekom spune:
ysa, cat ma bucur sa mai aud vesti despre tine! Te inteleg perfect, si eu am avut cateva saptamani urate, chiar nu gasesc niciun sens al existentei mele in lipsa lui bebe; dar starea asta nu ne ajuta la nimic si, desi e greu, am hotarat sa incerc pana voi reusi. Asta trebuie sa facem fiecare dintre noi. Iti tin pumnii si sper sa nu mai fie nevoie de FIV, poate DD iti va face o bucurie de sarbatori. Daca nu, sa dea DD ca FIV-ul sa reuseasca din prima!Numai bine!