Casnicute sexy (145)
Raspunsuri - Pagina 20
Liana30 spune:
tot pe loc pe loc pe loc
vine gicu cu noroc
Dans pt gicuuuuuuuuuuuuuuuu

doinaaa tu sa taci
merita si elin sara asta o tura cu noi![]()
Putin cu putin se aduna marea...
Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!! ![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
monica-elizabet spune:
gata, bagai pizza la cuptor si am stat sa fac si curat dupa mandrii mei care bineinteles ca au framantat si ei la coca 
![]()
bey dar nu mai stiu daca mi l-am laudat asa cum trebuie pe alex
acum vreo 2 sapt... i-a pus la gradi sa deseneze niste personaje din desene animate dintr-un desen animat(local)
Turma da Monica se numeste....si din toata gradinita s-au ales cateva desene(6-7 personaje) si le-au imprimat pe niste tricouri albe(asa au facut uniforma gradinitei) iar personajul lui alex troneaza in mijlocul tricoului si el e tare mandru de asta
dar ce-mi place la copilashii de aici ca nu sunt asa ofticosi si egoisit ca cei de acasa de la noi...toti veneau la alex si-l felicitau sincer, se bucurau pentru el(uite alex pe-al tau l-au pus chiar in mijloc...e super!!!)
pentru noi e mare lucru ca alex a reusit intr-un an si un pic de zile sa stapaneasca atat de bine limba, sa se adapteze si cu colegii si cu educatoarele caci au avut 2...suntem tare mandrii de el...nah ca acum l-am laudat ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
monica-elizabet spune:
olteanco...scapasi de sub control? ![]()

monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
mikiriki spune:
Doina- La multi ani fericiti!!! Multa sanatate lui Dan
Io-s cu spalat si calcat haine la ora asta. Nu-mi ajunge timpul deloc. N-am cumparat nimic, in afar de cosmetice pt mama si ceva pt. tata.
Mister se va face bine. Mi-a zis doctoritza ca e gatul putin mai bine, l-a mai dezinfectat si spalat cu nu stiu ce crema. Are o nelamurire: de ce e tot asa de umflat, doar i-a dat antibiotice cat de cat tari. In fine...vineri la 10 mai merg la ea si-i mai face spalaturi, imi da antibiotice mai puternice , iar daca nu dispare umflatura ( sau cum s-o numi) in 4 zile, atunci ajunge la cutit. Eu zic ca dispare. Acum sut putin nelinistita ca plec. Azi a fost Denise la noi si m-a asigurat ca se va ocupa de catzel si sotz
Se va muta cu prietenul si catzelul ei ( Prietenul misterului) la noi. Macar sunt putin linistita ca se ocupa cineva de mister cat timp e sotzul la munca.
Aici a inceput carnavalul de duminica. Deja am carti pt. petrecerea din ianuarie-februarie. Trebuie sa-mi caut costum.
La munca am avut discutii peste discutii. Ma termina tot si toti. Am, avut o discutie aprinsa cu unul dintre sefi si de duminica nu ne mai vorbim. Vaai ce suparata sunt din cauza asta
Joi seara e petrecerea dinaintea plecarii, organizata de sefa noastra cea mai buna si cativa colegi ( cu care ma-nteleg mai bine, nu-s multi
).
Faza tare pe ziua de azi a fost convorbirea cu mama. La final mi-a zis ca ma suna duminica seara, hehehehe .
Nu sunt obosita deloc acum, cand ma gandesc ca am atatea de facut si n-am timpul necesar ,imi trece somnul
Monica si Georgi felicitari pt incuscreala
Doina si Danutza nasa si fina ![]()
Miha inca 2 saptamani. ce repede trece timpul. Fosta mea colega de munca e in spital de azi. Vineri vine bb. Taticul ( colegul nostru) nu mai are rabdare. Toata ziua povestea la munca despre bb Sam-David. E foarte emotionat
Bia normal ca ne cafelim in Zalau
Sa-mi dai nr tau
Liana vezi ce gatesti duminica.
O sa-l vad pe grasu gface to face ?![]()
Cred ca m-am lungit. E cazul sa ma opresc ![]()
Pupici si noapte buna
Miki
monica-elizabet spune:
poftiti la PIZZA
miki ma bucur ca misterul este mai bine si ca tu pleci linistita...sa nu uiti sa ne pui poze de la party-ul de plecare
si spor la cumparaturi si la trebushca
va pup pe toate
somn usor...fug sa ma uit la heroes
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
monica-elizabet spune:
Am deschis
CAPITOL NOU AICI
va astept