Casnicute sexy (145)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Hauleeeeu....pierdui okazia sa ma fac nasha Danelutzei .Mi-o lua Doina inainteeee....Sa zici merci Danelutzo ca io nu te primeam decat cu plocon gras
Dar sa stii ca te iert ca mi-ai dat o idee cu incuscreala cu Monica....Nu m-am gandit pana acul ca Alex e solo pe-aci [-:)))] [-:)))]. Ce zici Monico? Hai ca si tu faci papica buna...Parca parca m-as baga.
Miha ce putin mai e...Parca ieri anuntzai ca esti burticutza
Soni te-ai lamurit despre ce "post" vorbeam?Ala in care nu se papa carne, branza, oua...De-acum si pana la Craciun.
Io v-am zis ca am fini da' am reusit sa-i supar ca n-am fost in stare sa - mi fac datoria de nasha .ca io cica am mai multe ca fina.Adica sa o duc cu masina cand are nevoie, sa ma duc pe la ea mai des ca-s cam indiferenta (io am scarbici, ea nu) si multe altele.Sunt a draq rau
Miki ce face cutzu?
Leano scapasi de grasu?
Hai ca am mai vrut sa zic ceva si am uitat.Fug sa bag o pipa si poate-mi aduc aminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Georgico pot sa am mai multe nase ca nu ma supar, iar ploconul ti l-am dat, adica pontul unde-i ginerica

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ia fetelor, serviti!!!Aoleuuuuuuuuuuu, numai cand zici 26...da sa-i si numeri...

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mai la noi palpaie lumina, daca o tine tot asa...se ia, daca dispar sa stiti ca s-a stins...si net ...din parti...
Pana atunci ia sa mai ne cinstim!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Doina ca am uitat sa te urez.Multi ani inainte fericiti si sanatosi alaturi de Gicu la voi si uite si o pentru miresica.
danelutza vezi ca nu apare Monica sa dea raspunsul?Cred ca nu-i place de fi-mea .sau e soarca de-aia acra si se lasa mai greu?
Ceea ce-mi aduce aminte ...Bananoooo a venit mey socroshenia la iernat?ca a cam venit frigul ca mi-o iau pe cocoasa

Mergi la inceput

Doina sigur pilpiie lumina, sau Gicu pilpiie din ochi sa te duci linga el ?

Georgi, cuscra-ta a plecat in bucatarie, cred ca vrea sa-si impresioneze nora cu ceva bun

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bey stati asa ca n-am dat coltu' si nici nu ma las greu la incuscreala
cuscra georgi...ce fain suna norutza zambareatza
fusei sa pun repede de-un aluat de pizza, danelutza stia unde sunt(deja ma cunoaste) si intre timp l-am mai ajutat pe alex la calendarul ala de zicea miki...pentru luna lui decembrie cu multe buzunarashe si alte nebuneli de cand i-am zis de el nu mai are pace frate da zau daca nu ma uimeste copilashul asta...tare frumos il mai face...eu i-am aratat ceva si el face altceva mai fain
am sa vi-l arat cand il termina
Doinitza La multi ani! multa sanatate si voua si la copilashi si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti
iu iu iuuuu....
fug sa pun toping-ul pe pizza si revin sa va servesc

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Georgico vezi ca-ti facu cuscra pizza si deja a inceput foarte mindra sa-si laude feciorul , acum noi stim ca el e flacau priceput... dar sa vedem calendarul

Haide Doina, haide Doina... sau a pilpiit rau de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ce ma nervezi ca spusesi..ca ioasteptam miezul noptii sa spun io
in fineeeee,,deci..hmm
Multiii anii traiascaaaa
Multiii anii traiascaaaa
La multiii aniiiiii
Doina si Gicu sa traiascaaa
Copiii sa'i iubeascaaaaaa
La multii aniiiiiiiiiiii

Putin cu putin se aduna marea...

Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

La multi ani si casa de piatra in continuare, Doina si Gicu !
Sa fiti fericiti pina la adinci batrineti, alaturi de copii, iar Dumnezeu sa va dea cit mai curind bucuria sa-l vedeti pe Dan pe picioarele lui.

Mergi la inceput