Casnicute sexy (145)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doina, vizionare placuta
noi facuram ceva treburi gospodaresti cat dorm piticii si sotul inca continua i-am zis sa-l ajut si cica sa am grija ca e ud pe jos....asa ca stau cuminte sa n-alunec

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asea??asea?/si io care crezui ca sariti toate sa'l certati
dehhhh pretenu la nevoie se cunoaste..hmmmm..hmmm..ma duc sa ma

Putin cu putin se aduna marea...

Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

las ca revine el la sentimente mai bune ca e gras' bun

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Liana am notat nr tau. te sun cand ajung in Budapesta. Prima data tre sa se uita fratelo cat de departe esti.

L-am dezinfectat pe Mister. a fugit de mine. Cred ca s-a suparat. Nu mai fac niciodata treaba asta. Merg la culcare, poate vine langa mine....
Noapte buna

Miki

Mergi la inceput

miki, bine ca ai reusit sa-l pacalesti...e spre binele lui
si noapte buna

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Va servesc cu un papanas?

vreau si eu, am incercat sa fac o data, dar nu mi-a iesit nimic gustos si aratos

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

pai normal numai miha care-i lea si uluta numai ea poate sa faca bunaciuni din astea si sa mai arate si bine(acu' vb de miha)

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Si eu stiam ca trebuie sa fie aluatul molcut, dar asta e cam de gogosi, de aia poate nu am fost eu incintata.
dar poate e mai bine asa, ca daca eram incintata faceam si mincam ca o balena

Mirela o fi aproape de tine locul cu maimutoi, dar tu esti departe de mine

Miki sanatate la catel, sa nu fie nevoie de operatie. Saracul, te inteleg, mai ales ca el nu se poate plinge ca-l doare si mai ales sa spuna ce-l doare.

Liana eu nu cred ce-ai zis de grasu, cred c-ai scris ca nu mai intri, sa vezi daca-l mai iubim si daca-l mai cerem

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Seara buna la gagici
Mai apar si eu
Frateeee...invatzamant mi-a trebuit invatzamant am....Traiasca Pro Tv ca ne face cu ou si cu otet in fiecare seara la stiri
Leano io fara tine pot sta da' fara grasu' ba.Zi-i sa intre el daca nu te mai lasa pe tine.Asta in cazul in care nu te-ai deja
Am si noutati.Am terminat sambata cursul de perfectionare, de-acu' cica-s perfecta Sic! .
Stefi a inceput azi gradi din nou.Tot azi i-am facut vaccinul antigripal si mi-a fost asa mila de ea....Urla ca nu vrea injectie ca-i curge sange.Abia am tinut-o....
Pe urma a fost la dintzar ....Vedeti ce misto imi petrec io timpul?
Hai ca mai fac si de-alea bune .Ieri mi-am cumparat tava speciala de tarte si aseara am executat tarta turnata cu mere(Danelutza sar'na de reteta - e dilicioasa si super rapida )
In seara asta am facut rulouri umplute cu kaiser la gratar.O bunaciune.Poze...n-am ca inca nu mi-am luat aparat smecheros....Niciodata nu-mi ajung banii de asa ceva .Cred ca sunt o vacutza ca n-am ambitie sa-mi iau
Miki si la tine si la Mister.
Soni nu mai stiu daca ti-am urat bun venit la noi
Monica ce ziceai de dulciuri?Chiar nu vrei reteta de tarta?E super sa stii .Planuri de lectie zici?Nu scap de ele pana la sfarsitul anului scolar
Nu mai stiu ce-ati mai zis....Sper sa imi revin cu scrisul...ca am ierdut multe pe-aci
Hai ca fug ca m-am dat cu capul de perete pe-ai de am cucuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ok .ok vaz ca voi nu ma credeti..o sa vedeti cu ochii vostri..
va puppp ca cine stie cand va mai vaz..
mikii sunt 170 km pana la mine din Budapesta.

Putin cu putin se aduna marea...

Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput