Casnicute sexy (145)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica,am facut reteta www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7698&hl=papanasi" target="_blank">asta.Eu am mai adaugat zahar in compozitie,ca-i voiam dulci-dulci. Is f buni,cu toate ca nu-s ceea ce aveam eu in cap...Astia seamana mai mult cu gogosile,ceea ce voiam eu era ceva mai...branzos si mai moale.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Am revenit. Am fost la clinica. Ne-a spus ca nu trebuie taiat...deocamdata. I s-a intarit gatul, de la bacterii si asta o ingrijoreaza pe doctoritza. Asa ca i-a mai dat niste injectii..numai 4 la numar, i-a bagat o seringa cu dezinfectant ( numai de 3 ori...saracutzul statea cu limba scoasa si eu trebuia sa-i tin capshorul) in gaura-muscatura siiiiiii....partea nasoala e ca mi_a dat acasa 3 seringi cu dezinfectant pe care trebuie sa i le bag eu in gat in seara asta 2 si maine dimineatza una. mooooooaama ca nu pot. soatza nu se baga, cica eu is aia indrazneatza. Maine la ora 16:30 mergem iar la clinica si imi va spune daca-l taie sau nu. offffff
Nah acum partea distractiva cu biletul. Am fost azi la agentie, m-a aburit doamna de am ramas dezamagita. Cica nu se mai poate schimba nimic, bla bla bla. Seful n-a vrut sa-mi schimbe tura ( miercuri si joi sunt de dupa-amiaza la munca si io n-am bagaj, n-am nimic). Ajunsa acasa il suna soatza pe sheful agentiei ( mai tarziu imi spune ca e un vechi coleg de scoala , boaaahhh nervi cat casa, ma fierbe si asta ). S-a rezolvat, plec duminica , dar din Köln -asa ca trebuie sa-mi platesc doar transportul pana-n Köln. Un bilet de tren nu e asa scump, asa ca m-am scos. pfuuuuuu
Liana duminica la ora 16 sunt in Budapesta si cred ca-ti trag o vizita da-mi un nr de tel pe privat, pt ca nr vechi cred ca e valabil doar in Ro.
Va doresc o seara placuta. Ma duc sa ma intind un pic. Maine e ultima zi de la 5:30

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miha, multam mult de reteta
miki, ma bucur ca ai rezolvat cu biletul si ca misterul este mai binishor...poate da Domnul si scapa de operatie

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

din pacate tre' sa mai astept sau sa ma apuc sa fac branza de vaci

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pup si io pe toatee..
de azi iau o pauza lunga..nu stiu cat..nu ma mai lasa grasu pe net deloc..poate 5 ..10 miute si atat..cica avem pauza..atunci pauza sa fie..a descoperit el ca's prea dependentace sa'i fac daca'i dashtept
asta e...nu'mi convine ..da ce draq sa fac..cica trebe sa fiu acu dependent de el..nu de net
va pupp pe toate..sper sa'si revina si sa ma lase draq pe net..
miki telefonul ala de orange e valabil..te puppp..

Putin cu putin se aduna marea...

Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Monica ai zis ca nu mai faci dulciuri pana la Craciun!!!Na ca te-am prins...
Miky, poate trece lui Mister fara operatie.
Liana , las ca mai vorbim si asa...in 10 minute...avem viteza!!!
Miha cred ca sunt buni papanasii
Soniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!da-ne pulpa!!!!!!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Monica ai zis ca nu mai faci dulciuri pana la Craciun!!!Na ca te-am prins...
Miky, poate trece lui Mister fara operatie.
Liana , las ca mai vorbim si asa...in 10 minute...avem viteza!!!
Miha cred ca sunt buni papanasii
Soniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!da-ne pulpa!!!!!!!!!
Danelutza, ai terminat treaba?

Doina Bita

Mergi la inceput

Liana, te asteptam cu vesti de cate ori poti

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Mai gagici, eu merg la tv sa vad ce filme sunt.Mai revin.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Leano,imi pare rau ca grasu a luat decizia asta...Sper sa revina asupra ei cat de curand...Te asteptam cat mai curand...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput