shopping in US sau fiecare cu ce-l doare
Raspunsuri - Pagina 2
Andrada spune:
asta e chiar obraznicie 33$ cam atit e din Anglia trasnportul....
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
CriPOD spune:
Lorelai, pai atunci treci oricum prin Watertown, poti incerca si acolo la Arsenal Mall, poate nu mai trebuie sa ajungi pana la Syracusse...
Andrada, in Canada noi suntem tare rarefiati, asa ca posta costa mult mai mult decat in US. Eu am trimis in California si acelasi lucru m-a a costat dublu aproape sa trimit in Newfoundland, de ex...
Donia, depinde, dar sunt rezonabili la vama... Mie nu mi-au cerut taxe cand am revenit, niciodata. M-au intrebat ce am cumparat, ce valoare, si n-au zis nimic altceva. Noi am cumparat doar bulendre si incaltari pt copii, sub 1000 valoare si eram 4 in masina. Am spus ce, am estimat la limita mai minima
valoarea si gata.
Exempt pt 24 de ore este $50 parca, $400 pt 48 de ore afara din tara si $700 pt absenta mai lunga. Oricum, din ce stiu eu, cel mai rau lucru e ca te pot taxa gst/pst, taxe vamale nu exista decat daca produsele sunt din afara statelor cu nafta (oops, "made in china" nu e exempt
). Oricum, eu cred ca nu-si prea bat capul, iar de meritat, merita, ca iubitii nostrii retailers isi bat joc, pur si simplu, de noi cu preturile.
La Buffalo merg la www.waldengalleria.com/" target="_blank">Walden galleria, e unicul si singurul acolo (de fapt mai era unul in centru, da' te sperii ce-i acolo).
Pe drum pana in Buffalo mai sunt Outlets, dar eu trebuie sa merg cu tinta precisa: Hollister, Abercrombie & Fitch, American Eagle, Aeropostale si alte locuri pretioase, afli tu in curand ce-i si cu alea si alea numai la malls sunt... ![]()
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
CamiM spune:
Lorelai hai sa imi dau si eu cu parerea ca doar am locuit in Buffalo 6 ani.
Deci: in Buffalo sunt doua mall-uri Walden Galleria si Boulevard Mall; Walden e mai mare dar Boulevard e mai aerisit si parca nu asa de aglomerat. Mai este si un Outlet Mall la intrarea in Niagara Falls unde au niste preturi grozave.
uite aici link-uri :
Niagara Falls - http://www.outletbound.com/cgi-bin/center.cgi?geocity=8DKTQ5FP&state_cd=NY
Boulevard Mall - http://www.boulevard-mall.com/
Cami
14+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
Donia spune:
Multumesc Cristina si Cami pentru idei!
Oricum la noi mai dureaza ca nu mai are fetita pasaport valabil pentru US, asa ca prin ianuarie-februarie o sa reusim sa ajungem. Pana atunci nu mai cumpar nimic din Canada
... nu stiu cum se va descurca Mos Craciun, totusi...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.