shopping in US sau fiecare cu ce-l doare

shopping in US sau fiecare cu ce-l doare | Autor: Lorelai

Link direct la acest mesaj

dragele mele, acum ca s-a intarit dolarul canadian ma gindeam sa dau o fuga in US pt ceva shopping inainte de sarbatori. am incercat online dar ma omoara transportul. cred ca ies mai ieftin daca ma deplasez la sursa.

intrebari am 2.

prima e: unde ma duc? eu sint in ottawa, ma gindeam sa merg cu masina, max 3 ore de condus. e cineva din upstate new york prin preajma? sa conduc pina la syracuse sau gasesc vreun shopping mall sau ceva outlets mai aproape?

a doua intrebare: ce magazine sa caut? precizez ca am de cumparat cadouri de craciun pt familie si prieteni plus alte maruntisuri. nu caut electronice, mobila sau appliances. cel mai bine ar fi daca gasesc un mall cu de toate dar nu vreau sa ma duc in ceata.

fetele din US, ma puteti ajuta cu ceva idei de magazine care au acum reduceri?

fetele din Canada care practica sportul asta, voi unde mergeti? ma adresez celor din montreal ca sint mai aproape de mine.

merci mult
Lorelai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Initial creeata de Lorelai

dragele mele, acum ca s-a intarit dolarul canadian ma gindeam sa dau o fuga in US pt ceva shopping inainte de sarbatori. am incercat online dar ma omoara transportul. cred ca ies mai ieftin daca ma deplasez la sursa.

intrebari am 2.

prima e: unde ma duc? eu sint in ottawa, ma gindeam sa merg cu masina, max 3 ore de condus. e cineva din upstate new york prin preajma? sa conduc pina la syracuse sau gasesc vreun shopping mall sau ceva outlets mai aproape?

a doua intrebare: ce magazine sa caut? precizez ca am de cumparat cadouri de craciun pt familie si prieteni plus alte maruntisuri. nu caut electronice, mobila sau appliances. cel mai bine ar fi daca gasesc un mall cu de toate dar nu vreau sa ma duc in ceata.

fetele din US, ma puteti ajuta cu ceva idei de magazine care au acum reduceri?

fetele din Canada care practica sportul asta, voi unde mergeti? ma adresez celor din montreal ca sint mai aproape de mine.

merci mult
Lorelai

In New-York la 21st Century sint reduceri faine de obicei
Adresa: 22 Cortland St. NY

Uite aici si un Outlet,mie mi-a placut si aici.

http://www.outletbound.com/cgi-bin/enh_center.cgi?state_cd=NY&geocity=8DKTQ5FP

Sau uite aici,vezi care e mai aproape de tine

http://www.outletbound.com/usa50.html

Spor la shopping

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

http://www.premiumoutlets.com/outlets/outlet.asp?id=7

asta e woodbury outlets, insa e mai aproape de NYC decat de syracuse. altceva prin upstate nu prea stiu, decat ca fiecare oras mai mare are un mall.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

lorelai, desi eu de obicei merg la Buffalo, cand am fost la intalnirea betzivana la 1000 de insule am tras o fugutza pe la vama de acolo pana la un locsor de-i zice Watertown, cam la 15-20 de minute de vama. Full-fledged mall, vamesul iti spune tot ce vrei despre nume, traseu e usor de gasit. Oricum, www.watertown-mall.com/" target="_blank">iaca mallul...

Altfel, doar la Buffalo am mai fost special pt shopping. Depinde ce vrei, dar mie mi-a meritat drumul. Enjoy!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Lorelai, salutare dragutza.
Mi-ar place mie sa merg la americani la shopping dar nu am pasaportul inca. Oricum cu bebe pe drum si casa noua ce va sa vina, ma multumesc sa ma uit cu jind la hainele de pe Victoria Secret in care sper sa incap dupa delivery.

Monica-Matz 27+ Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

In Quebec, la mare moda este sa mergi la Plattsburg. Cica sint mall-uri peste mall-uri si outlet-uri. Noi nu ma fost niciodata desi sintem de multi ani pe aici, cred ca din lene...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

De Plattsburg am auzit si eu. Chiar de cateva ori am auzit la radio vinerea dimineata ca anuntau durata statului in vama pentru ca multi mergeau la cumparaturi in State si vroiau sa stie unde se sta mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

merci mult de tot. cred ca merg la syracuse. plattsburg e un pic mai aproape dar e mai rapid spre syracuse pt ca merg pe autoruta. am gasit un mall in syracuse cu sute de magazine pt toate gusturile.

inca o intrebare: foloseste cineva PO Box in US? ma gindeam sa imi fac un PO Box la Ogdensburg NY, chiar la granita, ca sa scutesc shipping cind cumpar online. am fost pe site la USPS si nu ma prind care sint tarifele, scrie ceva ca difera in functie de zona si nu stiu ce e cu zonele. fostul meu sef avea dar nu dau de el sa imi spuna ce si cum. el se ducea cam la 3 saptamini si ridica pachetele. e o ora de condus si la tarifele nesimtite de shipping merita.

merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fetele, cum faceti cu taxele la intoarcere? Declarati tot? Care e valoarea minima fara taxe?
Si daca platesti taxe tot merita sa mergi?

mQQm, poti sa imi spui si mie despre Buffalo? Unde faci cumparaturi, unde mananci?

Lorelai, daca ai pachete ridicate in US platesti taxe pentru ele?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Lorelai, eu cumpar din Canada, diferenta de shipping nu e asa de mare fata de US, 1-2 dolari in plus (nu stiu cum e invers US-CA).
Poti verifica pe un site care da estimated shipping,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Lorelai, eu cumpar din Canada, diferenta de shipping nu e asa de mare fata de US, 1-2 dolari in plus (nu stiu cum e invers US-CA).
Poti verifica pe un site care da estimated shipping,

andrada, de ex am vrut sa cumpar pt fete 2 nap pads cu printese pe ele de la disney store online care costau 6.99 each (cu cupoane online) si la care ma taxau $33 shipping. in us shippingul era $5. chiar daca platesc taxe la vama tot ies mai ieftin.

asta e un exemplu, am incercat la mai multe magazine online care deliver in Canada si costurile de transport catre canada la unele sint de 2-3 ori mai mari decit catre us.

Mergi la inceput