Sinechie
Raspunsuri - Pagina 2
alinushca spune:
Va rog eu pe una din voi doua sa imi dati si mie pe PM, numele doctorului.
Daca nu gasesc nimic altceva in investigatii va trebui sa investighez si posibilitatea unei sinechii.
Multumesc! Si va tin pumnii!
coletutza spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Va rog eu pe una din voi doua sa imi dati si mie pe PM, numele doctorului.
Daca nu gasesc nimic altceva in investigatii va trebui sa investighez si posibilitatea unei sinechii.
Multumesc! Si va tin pumnii!
ce fac??mi-am activat PM-ul, dar nu reusesc sa va trimit informatia.nu pricep de ce, pentru ca eu am mai primit de la alte fete.ce trebuie sa mai setez?intrebare de incepatoare, sorry.merci
pt irinabobe, mie mi s-a parut la fel de dureroasa interventia ca atunci cind te doare cel mai tare burta , la menstruatie.dr mi-a facut anestezie locala cu xilina(nu simti intepatura, te pun sa tusesti cind ti-o fac),dar tot m-a durut, dar nu in asa fel incit sa te urci pe pereti(esti oricum in pozitie nefavorabila escaladarilor:)).dar dupa ce iti revii, parca nici nu a fost, parca ti-a luat ceva durerea cu mina...mie mi-a placut senzatia:))(imi da mina sa ma dau tare acum, dar atunci eram speriata de bombe).
irinabobe spune:
coletutza ti-am trimis eu pm cu adresa mea de mail, daca tu nu reusesti sa imi trimiti pm da-mi un mail.
alinushca o sa iti spun eu numele dr.
coletutza sa stii ca numele dr il poti spune si aici nu se considera reclama.
irinabobe spune:
coletutza am uitat. ca sa ne trimiti pm apesi pe PM acolo unde e mesaju scris de noi.
Cocolyso spune:
Buna,
SI eu am aflat azi ca sunt posesoarea unei sinechii......prin histeroscopie facuta in vederea pregatirii pt fiv.
Daca vreti putem vb pe PM.
Coletuta si eu sunt curioasa daca am facut la acelasi medic.
Iti trimit PM.
Cu bine,
Coco
http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006
coletutza spune:
chiar ma bucuram ca nu mai apar cazuri de sinechie, cind am gasit mesaj nou...coco, imi pare rau ca treci prin asta, pe de alta parte, medicul meu e optimist si spune ca asta trebuie sa fie cauza sterilitatii la mine.iar el crede ca o astfel de problema are si rezolvare, sa dea D-zeu sa fie asa, eu m-am pregatit cu rabdare pentru inca 3luni.
de aceea, poate ca odata gasita cauza la tine, si mergi la un dr care are experienta sa o rezolve(si am citit pe PM ca e ok dr tau), apare si bb-ul.macar stii clar ce trebuie sa faci.
mult, mult succes, si sa ne scriem curind la alt capitol, stiti voi, la succese.
marynik spune:
Fetelor , care sunt semnele sinechiei?
Lipsa menstruatie sau mai poate fi si altceva?
De ce va intreb ,
Eu am avut 2 av spontane in cursul acestui an , la primul av nu a fost nevoie de chiuretaj , la al doilea da .La aceste sarcini nu a fost o probl sa raman insarcinata , am ramas imediat , acum de aproape 5 luni de zile nu mai reusec sa raman .Dr spune ca este totul ok , ca nu am nimik , am facut vreo 4 eco de atunci , totul ok , dar totusi nu mai raman....Cum se poate depista aceasta sinechie???
http://tt.lilypie.com/0fu5p2.png
coletutza spune:
pai sinechia se depisteaza prin Histeroscopie, unde ochiul vigilent al medicului vede colul si uterul, si poate vedea daca ai uterul lipit(sinechie uter) sau colul este inchi(sinechie col)ca si simptome, la mine nu a fost lipsa menstruatiei, ci mi se acumula singele in uter pina ajungea la o presiune care sa il faca sa coboare prin col, iar eu ma balonam si aveam dureri foarte mari de burta, la fiecare menstruatie.