Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un bebe-22

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana stie Lucia stieNu tot ea constatase ca face parte mai degraba din personajele lui star wars...fiind si iepure si mistret si balanta si rac...Mai tu esti sigura ca nu ar trebui sa dispar?Sa-mi iau vacanta?Ca iar se termina capitoluAcusica
Alexa pei se poate?Tocma tu?
Vedeti ca de mos Nicolaie nu pot da bete.Asa ca sunt disponibila cu o avanpremiraEu cred ca nu te alearga destul neazdravana
Cristy tu ai facut zoladex.Nu tot tu ai fost printre fetele la care nu i-a prins?Si a avut CM oricum?Cred ca ai gasit raspunsul.Probabil ca nu a vrut sa te mai chinuie.Nu stiu.Intreaba-l.Dar daca raspunsul este afirmativ la ce te-am intrebat(am uitat maica)atunci ar fi bine sa-i zici.Viseaza si vizualizeaza ca BOO.Poate ne faci o surpriza de zile mari.Tinem pumnii si pentru tine.
Aerlilian... si Monica ...si mai ji.Ca poate isi vad numele la apel si ne mai scriu si ele.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

lucia, zoladexul a avut efect, numai ca am avut hemoragii in primele 21 de zile de la prima injectie, dupa s-a oprit, ce nu inteleg eu este ce l;egatura are primul trata cu asta pe care trebuia sa-l fac. Tutu mi-a zis ca primul nu a avut nici un efect din cauza ca nu am fot operata cum trebuie, din punctul lui de vedere l-am facut degeaba, io numai inteleg nimic, in fine, oricum nu eram eu prea sigura ca vreau sa mai fac tratamentul asta. insa de un lucru m-a asigurat: ca a curatat absolut tot si ca nu a mai ramas nimic care se putea vedea cu ochiul liber, a, si cind l-am intrebat ce sanse am sa raman natural m-a luat la misto si a zis ca nu are calculatorul la dansul, apoi a adugat ca daca nu aveam sanse ma trimitea direct la FIV. eu cred ca depinde de norocul fiecaruia, dupa cum bine stiti sunt fete care au avut mari probleme si au ramas insarcinate si fete care au probleme minore i totusi nu reusesc.

Mergi la inceput

Are un stiiiiiilSi cu mine vorbea asa, neutru,plicti,iar apoi cand m-a programat m-a luat ca la armata.Daca vrei sa stii musai un raspuns clar sa ne dumirim si noi si vrei sa te ristiintreaba-l cand mai mergi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lucialu cum sa dispari iubita, vrei sa vin dupa tine??!! Si ce daca se termina capitolul, eu chiar ma bucur ca sunteti atat de active si ca s-a legat o prieteneie aici intre toate fetele care impartasesc aceleasi sentimente. Iar tu esti persoana care vine mereu cu sfaturi si incurajari pentru toata lumea, asa ca meriti un mare si o
Alexa-Ioana sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare si frumoasa! Bine te-ai gandit sa-i pui poza, ca s-o cunoastem si noi. Cred ca viata cu ea e mult mai frumoasa, sa va bucurati de ea si sa fiti fericiti impreuna! Iar un al doilea bebe va veni si el intr-o buna zi, cu siguranta!! Si nu ne-ai spus cum o cheama??
Boo multumesc pentru sfaturi iubita!
Ralu_t, Alexia28, Adelamaria pup si gravidutele noastre dragi!!

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ioana ce activa esti la ora asta .. ma obisnuisem cu tine numai seara sau noaptea Sper sa te ajute sfatul
La mine CM-ul asta vad ca se lasa asteptat.. ma doare burta un pic, asa se anunta el, dar nimic. As vrea sa ma duc la sala diseara .. sper sa nu ma apuce pe acolo !

pupici la toata lumea !!!

vizualizez ... vizualizez ... vizualizez ... hihi

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Ioana nu-mi da coarne!
Boo hai mai ca o sa fie bine!O sa vezi.Imi place motto-ul tau.Cat de adevarat!Mai pune si balerinele tale in functiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Imi pare rau ca iar am disparut pt asa multa vreme dar am fost tare ocupata saptamana asta, tot vroiam sa trimit si eu poza la Diana, dar nu am apucat, asa ca pun acum un link pe aici sa-mi vedeti burtica O sa aleg si eu ceva poze de pe vremea cand aratam si eu cu 12 kg mai putin, atat am pus pana acum de cand am ramas gravi. E cam mult, dar voi da eu jos.

Vreau sa o felicit pe Crisis, sa ai sarcina usoara si bebele sanatos. Sa fie asta o speranta pt fetele care se pregatesc la FIV.

Lucia bafta multa multa la operatie, o sa vezi ca vei scapa de dureri si curand vei fi si tu cu burtica.

Boo multa bafta la FIV, e foarte bine ca esti optimista, gandirea asta pozitiva ajuta foarte mult. Tin pumnii sa iasa din prima ca si la Crisis.

Nu stiu in rest ce ati mai facut ca nu am avut timp sa citesc si ati fost tare active, dar promit ca revin, o sa citesc azi in urma.

Mi-am adus aminte, Adelamaria itit doresc nastere usoara!

pt voi toate!

http://flickr.com/photos/15839588@N08/1934486029/

Monica 22+ cu

Mergi la inceput

Monica esti o frumoasa si iti sade tare bine cu burtica.Unde ai pus alea 12 kg?In camara?Pup caramela si salutam pe BB.
Sa te auda DD sa scapam toate de necazuri si sa fim implinite!
WE placut dragelor!
KISSES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Monica!!!! Ce bine ca ai aparut !! M-am uitat la poze, esti tare draguta cu burtica !!

Vreau si iooooooooooooooooo !!!!

Am fost dimineata si mi-am luat Menogonul de la MNL... e penurie in tara, prohibitie de-a dreptul. Nu se gaseste pe nicaieri la farmacii. Am inteles ca vor sa-l scoata si sa aduca alt medicament... Aaa, si apropos de ce spuneam ieri legat de CM, evident ca am ajuns la sala si aveam o surpriza, nu?? Dar nu m-am lasat, tot m-am agitat pe acolo. Pentru mine totusi e o nebuloasa cum de eu fac injectii cu D si totusi a trebuit sa-mi vina CM-ul, dar ma rog, "tiehnica" asta. Probabil ca e doza mult mai mica.

Va pupicesc !!

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Booooooooooosigur e doza muuuuuult mai micaLas ca e bine ca ti-au venit!
Ai pus balerinele langa "vreau si ioooooooo"Ei!Acum te recunosc!Esti Boo-mica noastra

Mergi la inceput