Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un bebe-22

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

gina_monica, vorbeste chiar cu doctor T, dansul iti va spune la ce facmacie sa mergi, unde vei putea cumpara medicamentul cu reducere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Asa mi-a spus si mie Tutu cum spune Liliana numai ca eu am ales sa nu fac Diph. Mi-a spus ca de aia prima sarcina s-a oprit din evolutie din cauza endometriozei, nu stiu care e realitatea, cert e ca dupa o luna de la laparo am ramas.

Liliana pe pup si ma bucur ca ai inceput sa scrii pe la noi pe aici

Lucia pai sa povestesc ce am facut la eco, am vazut pitica, avea gurita deschisa, m-a cam speriat Tutu ca e mai mica cu 4 zile decat ar trebui si ma intreba pe mine de ce este mai mica, m-am suparat, am plecat de acolo botoasa dar m-am calmat cand am citit pe net (vorba unei prietene, ce ne-am face fara net) ca printesa e in grafic, ca la 25 sapt ar trebui sa aiba in jur de 650 gr iar fata mea are 685 gr, eu sper sa recupereze intre timp si cand o sa merg la eco iar sa-mi zica ca este mai mare cu 4 zile pai chiar ma oftic nene, iau si vitamine si vad ca doar eu iau proportii, m-am facut ditamai grasa si bebelina mea e mai mica, cum vine asta? Trebuie sa fac o poza sa-mi vedeti burtoiul

Ralu bafta multa diseara la intalnirea cu bebe, ti-ai facut programare la Iosup la morfologica? Aaaa si sa-mi spui daca ti-a dat liber la ca pe mine m-a dus cu vorba pana la 14 sapt.

pupicei la toate fetele si va doresc weekend placut

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

si eu sunt taur... hmmm... la mine se vor implini previziunile horoscopului indiferent pe ce cale, in urmatoarele 6 luni voi mai avea un bebe ! sau cel putin voi incepe demersurile !
abia astept sa ma operez, si asta in primul rand pentru a functiona eu normal, pentru a scapa de dureri, pentru a ma putea bucura de fii'mea...
daca voi ramane gravida natural, perfect ! cu atat mai bine. daca nu, asta este. si mie mi'a zis tutu ca as fi candidat bun pentru FIV, dar nu voi face... ca si diana, din motive care tin strict de mine... pentru mine cel mai important lucru a fost sa devin mama, si acum imi doresc asta din nou... chiar daca va fi, din nou, prin adoptie...
(sper sa nu ma "dati afara" din gashca pe chestia asta ) ...
sa ne ajute Dumnezeu sa ne fie bine la toate, si sa scapam pe cat posibil de nenorocenia asta de boala...

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Cristy de tine am uitat.Ma ierti?Tot timpul incerc sa-mi aduc aminte de toate.Dar scrieti rar si incep sa uit.Ce fai?Cum esti?
Alexia nu se dezminte dl dr.Clar e altfelPai nu -a uitat mei la mamica subtiricasi daca tot o mandra face,pei cum sa fie altfel decat "prototipul"?Nu mai pune si tu la suflet.Si eu dupa conversatia pentru programare aveam uite-tata booooot si m-am calmat singura ca stim cu cine vorghim si stim si cat e de alergat.Bine ca m-o programat!
Alexa iar vorbesti prostii,imi pare rau, te-am atentionat, trebuie sa-ti arat==>Nu suntem gasca ci prietene si colege se suferinta.Noi incercam tot ce putem/vrem.Acum cum vom deveni mame,deci multumite/fericite numa DD stie.E vreo diferenta?

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!!
LilianaFi ce vesti bune i-mi dai tu iubita, multumesc frumos!
Alexa_Ioana si tu esti tauras??? Ce ma bucur, ca eram cam singurica pe aici( adica sunt putini tauri). Am facut noi intr-un capitol vechi un fel de cunoastere prin zodii cu toate fetele si a fost foarte distractiv. Lucialu stie!!! Tu vorbesti serios ai deja un bebe obtinut prin adoptie, ce frumos!!! Cum il cheama si cati ani are??? Eu consider ca nu conteaza cum a venit bebe, important e ca a venit in viata voastra si ca voi sunteti parintii lui. Toate fetele cred ca se gandesc la adoptie, in caz ca nu raman natural, dar majoritatea lasa ca pe o ultima solutie, tu insa ai luat viata in propriile talre maini si asta e un lucru laudabil. Da-mi voie chiar sa te felicit pentru initiativa!! Sa ne dai poze cu bebelul tau si sa ne vorbesti despre el!!
Diana am trimis in sfarsit poze, insa dupa ora 15:00, ceea ce inseamna ca le vei vedea abia maine. Oricum pentru mine a fost o problema sa gasesc o poza cu mine doar, penru ca nu am. Asa ca ti-am trimis pozele de la intalnire cu fetele: Boo, Ralu_t,...si cu mine si cu o bebelina draga mie. (fetita lui Marinar de la tutunarese, pe care o cheama Emma Ioana)

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Liliana,iti multumesc mult,dar ma cheama Gabriela,nu Mihaela...Oricum nu conteaza,e al doilea prenume si nu-mi spune nimeni asa...
Luciasi eu pup fata...
Acum m-am linistit ca a revenit Liliana,dar nu am mai "vazut-o" de multa vreme pe Monica.Asa ca te rugam frumos Monica sa ne mai spui si noua ce dimensiuni mai are burtica ta si cum se simte minunea ta...

Mergi la inceput

lucia, ce sa mai fac, incerc sa tin pasu' cu voi dar imi e imposibil, am enor de lucru la servici, abia daca reusesc sa va citesc, dar sa mai scriu, oricum atunci can am timp va citesc cu mare placere, tu ce mai faci? vad ca tot cu dureri, abia astept sa vad cum te vei simti dupa laparo
refetitor la discutia diphe pro/contra haideti sa va spun si eu ce mi-a zis Tutu: la prima vizita la cabinet dupa laparo tocmai se pregatea
sa-mi prescrie diphe si cand i-am spus ca am mai facut o laparo in primavara si apoi zoladex, a zis ca atunci nu mai facem nici un diphe. acum de ce nu stiu, nu am apucat sa-l intreb. referitor la cat de repede se reface endo daca nu fac diphe, mi-a spus ca in conditiile in care organismul lupta cu boala, aceasta nu revine mai devreme de 1 an jumate - 2. dar eu tot nu inteleg de ce nu mi-a prescris si mie diphe. oare din cauza faptului ca nu puteam face tratamentul de doua ori in acelasi an?

va pup

Mergi la inceput

azi am fost la monitorizari, ziua 15 iar foliculul era spart, asa ca asteptam cate in luna si-n stele

va pup

Mergi la inceput

a, si inca ceva, ioana mi-a zis ca in saptamana in care m-am operat eu (20-26.10)toate fetele care au facut laparo au avut endo, asa ca sunt multe fete care se confrunta cu boala asta nenorocita si si mai multe care nici macar nu stiu ca o au

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

lucia
ioana esti o draguta ! da, am o fetita de 2 ani si 2 luni (e acasa de un an jumate)... e o dulce si o scumpa si o nazdravana... si o incapatanata si cu o personalitate cat casa poporului si seamana extrem de bine cu sotul meu. si nu'mi pot imagina viata fara ea... o sa'i trimit dianei si o poza cu ea, sa vedeti ce minune de copil mi'a dat DoamneDoamne

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput