Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un bebe-22
Raspunsuri - Pagina 16
ancaoradea spune:
Lucia Celebrex se prescrie ca medicament cronic pt cei cu artrita, deci saracii, iau 2 pe zi fara intrerupere. In general sunt persoane in varsta care nu stau prea bine cu inima. Se pare ca ar creste riscul de accidente vasculare si infarct, dar inca se fac studii, e un medicam relativ nou. Tu nu trebuie sa-ti faci griji, pt ca nu iei fara intrerupere, doar pana iti trec durerile. daca ai ganduri de posibil bebe, e bine sa nu-l mai iei, dar dupa Cm e ok. In legatura cu RMN-ul ai perfecta dreptate, laparoscopia e singura investigatie care iti pune diagnosticul de certitudine, apoi confirma anatomopatologul. Eu am spus doar ca e o alternativa mai buna decat echografia, daca gasesti un medic care se pricepe.In cazul meu de exemplu, cu cateva puncte de endo nu mi-ar fi folosit deloc, dar ma gandeam ca sunt alte femei, in alte situatii la acre le-ar putea fi de folos aceasta informatie.
Diana Nu zice nimeni ca difherelinul nu e bun. Sunt sigura ca in cazul tau, ai facut cea mai buna alegere, am vrut sa spun ca nu pt toate e o optiune rentabila. De exemplu eu nu am 6 luni ca sa astept, la mine e ori bebe imediat, ori amanat proiect catva ani. In plus, la mine endo nefiind avansat, doar in stadiu incipient am incercat tratam naturist, mai balnd, decat cel agresiv hormonal. Fiecare decide pt el cum crede. De accea mi-a placut acel articol francez, care sublinia ca toate tratam nu garanteaza vindecarea, au lipsurile lor, si de accea nu trebuie sa lam litera de lege recomandarile medicilor, pt ca suntem diferite, cu endo diferit, asa cum ai spus tu.Sa fim informate si sa cerem o a-2a, sau chiar o a 3-a parere. Eu am tot respectul pt dr Tutu, sunt si eu pacienta lui, dar parca prea merg recomandarile pe banda, laparo, apoi difhereline. M-am framantat o luna intrega si pe urama am realizat ca in cazul meu nu era cea mai buna solutie.Dar cum spui tu, conteaza rezultatul, asa ca tine-mi pumnii![]()
Boo Sigur va fi FIV-ul norocos, pt ca tot citesc ca femeile cu endo au sanse f mari la fiv. Eu as fi facut imediat, daca as fi avut posibilitati financiare. Abia astept sa ma bucur impreuna cu tine de reusita. Vizualizezi?
unducthable spune:
Anca , si eu am spus acelasi lucru ce ai spus si tu , doar ca altfel, cu alte cuvinte , si nu am simtit nici o clipa ca cineva a spus ca diphereline nu e bun , am spus parerea mea despre el.
Deci ai spus ce am spus si eu , cu alte cuvinte doar .
si am mai spus ceva : LEACUL CEL MAI BUN A ACELA CARE TE FACE BINE . , asta am spus
Numai bine si multumim ca ne mai traduci din franceza , sunt informatii importante. Diana
Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !
Alexa Ioana spune:
no servus ! sunt in urma cu cititul, ca am avut mult de lucru acu' dimineata, dar recuperez in curand.
voiam doar sa fiu sigura ca apuc sa va urez un weekend placut si linistit 

Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
unducthable spune:
weekend placut si linistit
Diana
Greselile te smeresc,
Hera25 spune:
Da asa e Ralu m-am inecat precum tiganul la mal. Dar gata mi-am revenit.
Am simtit si eu nevoia sa ma descarc, dar gata. Oricum sunt f obosita, ma voi odihni wk asta asa calumea.![]()
Si Doamne ajuta, vorba ta, sa nu-mi mai vina CM-ul deloc.
lucialu spune:
Hallo!
Ioana
sigur facem plan de bataie ca sa ne vedem!
Lilisor
sa vi la raport!Mai un pic si vii in RO!

Ma bucur ca va vaz vesele!
Herra
e normal sa ne mai apuce.Ca doar nu suntem din fier armat,dar e foarte bine ca ti-ai revenit repede.Asta-i spiritul!Stim ca trebuie sa luptam,mai o luam in barba,stim din ce cauza, asa ca ne ridicam repede!Chiar,de ce nu mergi sa-ti faci o eco?Sa vezi cum stai cu ovarele?Poate incep sa se faca foliculasii si nu mai astepti CM?![]()
Ralu
nu-s ziua unu,dar aveam dureri de ziua1.Daca nu vedeam chiloteii curati puteam sa jur ca vin rusii.Distractie placuta deseara!
Si noi vom trata problema mult mai relaxat6i de data asta.Avem planuri!
Nu-l sun pe dr ca mi-e frica de el
Pe bune nu prea are ce sa-mi faca pana ma opereaza.Rabd,ca nu mai e mult.Am rabdat atat ce mai e cateva saptamani?
Mada
de ce nu iei tu chestii pt raceala?Ca sa scapi de ea.Acum esti inca la stimulare,pana la implantare poti sa te tratezi mai ales daca te ajuta un medic.Nu afecteaza BB-le.Chiar si atunci mai sunt medicamente care pt fi luate.Ca nu poti sa fi nevirusata 9 luni.
Diana
cunosc ce spui tu.Stai cu schimburi de haine aproapede pat,ia medicamente pentru gripa serioase.La mine ca s-a intors si nu mai trecea am ajuns in spital la perfuzii.Asa ca mare grija.La scarbici erau toti virusati si era frig si degeaba ma tratam.Frumoase poze si vorbe!Adevarate!
Boo
esti o mica veselie.Atata imi place cand spui"iuhuuuu"Unde-s balerinele?Ha?
Mai un pic,pregateste naveta pentru odisee

![]()
Ana-Alexia tu pe unde umbli?
Jubica
ai aparut si disparut come Gabita....
Ysa
tu nu mai ne scrii?
Ciol
tu pe unde mai esti?
O zi splendida in continuare!La noi e mohorat si frig.Nu am treaba cu asta.![]()
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
Boo spune:
Anca uite asa vizualizez 
"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach
unducthable spune:
Lucia , te pup cu drag si sa simti cat mai putine dureri !!
trebuie sa plec de la calculator , sa va odihniti si sa va sijmtiti bine
Diana
Greselile te smeresc,
ralu_t spune:
lucia cand am zis de z1 ma refream la ziua in care ai facut laparo...ceea ce a fost f bine, nu ca ti-ar fi venit acum rushii. ca-ti tin pumnii sa nu vina
. eu am avut dureri de CM cand am ramas de mama mama, umblam cu tampoanele in geanta si ma duceam la baie non stop. deci nu-i neaparat un semn de rushi.
a venit toamna...cu un bebe!!!
11+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
ancaoradea spune:
Diana Ma bucur ca nu ai simtit ce nu trebuia, imi era teama sa nu fi inteles gresit, mai ales ca nu vroiam sa te supar, in starea in care erai, eu doar am avut putin timp pt stiul acestei boli. Oricum toate astea o sa le uitam repede, cand vom fi mamici si endo nu ne va mai deranja asa de tare.Pupi
Hera Of, of ce cadou ii facusi sotului
! Nu mai puteai astepta un pic? Noroc ca ne iubesc si ne inteleg, iar noi ne revansam pe urama
, nu?
Pup si celelalte fete, aerlinian, fireyes, andreyutza, ioana, gina, alexa, mada, si pe cele pe cele le uit acum