Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un bebe-22
Raspunsuri - Pagina 15
Ioanatugs spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE MIHAIL SI GAVRIL !!
Alexia28, Aerlilian, Gabitu sa traiti cu numele dragelor!!
Boo ce sa fac iubita, nu am ajuns cu sotul le medic, pentru ca nu s-a putut trezi la 07:00 dimineta. Si mie mi-a fost mila de el, dupa doar 2 ore de somn sa-l trimit sa faca spermograma. Sper sa-i pot face programare in alta parte, undeva unde sa ne poata chema pe la pranz. Tu ce mai faci???
Lucialu daca vii la Bucuresti sper sa ne vedem!!
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
Hera25 spune:
Buna dimineata fetelor.
Vreau sa va zic ca eu ieri am clacat asa de ziua sotului.![]()
Pur si simplu nu am mai putut si m-am descarcat.
Am cazut nervos, insa m-am ridicat m-am scuturat si acum cu capul sus merg inainte.
Offffff ca nu mai pot si nu mai am rabdare.
Insa trebuie sa fiu tare si gata cu plansul.
Fetelor va urez o zi buna si va pup pe toate.
unducthable spune:
Hera , eu azi ma duc la Biserica , Sf. Spiridon.
pana la urma :
1) diphereline e bun la multe , la foarte multe ; cat despre efecte secundare , nu sunt suparata pe tratament , pentru ca nu tratamentul cu dipfereline a adus endometrioza, dimpotriva . tratamentul asta ii mai da la cap, cum stie el ...
2) o sa rectific , in timpul tratamentului cu diphereline , eu am eliminat tesut endometriozic , este ceva negru consistent si nu mai continui la detalii ... , m-am lamurit cu doctorii si asta mi-au spus ca am eliminat ;
3) daca as da timpul inapoi as face la fel , acest tratament ; efectele secundare pe care le aduce diphereline cateva luni de zile in viata unei femei nu se compara cu efectele oribile pe care le aduce endometrioza netratata , prin orice tratament ma refer (orice tratament care aduce succes este bun , CEL MAI BUN LEAC E ACELA CARE TE VINDECA )
4) aceasta pauza de 3 luni plus lunile de asteptare ciclu , nu e pauza , e o perioada de tratare , deja am tinut si dieta si deja am scapat de constipatie , am mai slabit s.a.m.d. plus ca am si un nodul mic fibromatos , Tutunaru mi-a zis ca prin diphereline , deci fara ciclu acesta scade , oricum are dimenssiuni mici
Fiecare face ce stie ca e mai bine pentru corpul ei. O mama cat mai sanatoasa pentru un bebe sanatos doresc mie si tuturor.
5) Nu gasim 2 femei cu povesti identice de viata si de reusita, avem sau nu chisturi si asa mai departe , probleme diferite , nu putem compara mere cu pere.
Ce a postat Ralu mi se pare ffff interesant , Ralu , mi-ar place sa mai scrii , m-ai ajutat fff mult cu ce ai spus ca ai facut dupa injectiile cu diphereline.
Azi ma simt bine .
Ioana , daca mai vrei , eu sunt aici pana la 14:15 , astept cu placere poza si cine mai doreste ,
va pup si succes si sanatate, Diana
Boo spune:
Buna dimineata !!
e vineri !!! iuhuuuu . si e si soare afara !!! Sa aveti o zi frumoasa, profitati de ea ca de maine iar e frig ![]()
Eu astept cm-ul .. sper sa fie ultimul !!!
Simt asa ca parca vine. Sunt foarte nerabdatoare sa se termine toata aventura asta cu FIV-ul! Incerc sa gandesc pozitiv si sa ma gandesc ca nu are cum sa nu iasa ![]()

unducthable spune:
Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !
aerlilian spune:
Diana,Slava Domnului ca astazi te simti bine.Ma bucur mult pentru tine.Ieri m-ai speriat foarte tare...Sa mergi la biserica diseara.E tare linistitor locul acela si sunt convinsa ca Dumnezeu va avea grija de tine.
Boo,fata vesela,sa fie cu succes fiv-ul.Abia astept vestea cea buna...
unducthable spune:
Sa va spun de ce nu echiar asa "frumos " sa avem bufeuri iarna ... , pentru ca se usuca transpiratia in GER si eu de o luna am tratamentul dar am si GRIPA care nu mai trece ...
si azi noapte am avut bufeu, m-am trezit in lac de sudoare ..., ramas in tricou -> dureri de oase la greu 

Greselile te smeresc,
ralu_t spune:
neata iubitele mele
ce zi frumoasa avem

eu azis sunt f bine dispusa desi ma igroapa astia la serviciu cu treaba
.
de dimineata am fost si am luat rezultatul la urocultura, ca mi s-au pus mie pitici pe creier si eram convinsa ca am infectie urinara, dar se pare ca n-am
si deci bebe nu va fi indopat de antibiotice.
diseara mergem la eco, abi astept
. alexia, tu nu ne dai vesti despre comoara?
diana
nu ma mandresc sa stii cu ce am facut dupa injectii. ideea e ca timp de 5 luni am devenit mai relaxata in ce priveste bb-le, ma gandeam ca incerc vreo 2 ani dupa care incep proceduri de adoptie, continuand in acelasi timp sa am si copilul meu, pana la menopauza daca era cazul. am vb cu sotul despre asta, si eram f relaxata. intre timp eu m-am mai inscris la o facultate, imi facusem planuri de viitor ca sa zic asa, bb nu mai era o obsesie. si eu am fost f sigura ca m-am vindecat de endo, mi s-au mai naruit sperantele cand CM a venit cu niste dureri infioratoare, dar am inteles ca dupa pauza de diphe e normal. cam asa,n-am apucat sa fac prea multe.in schimb eu si pana la laparo eram convinsa ca pot face copii, si n-am putut, ce-i drept n-am incercat decat 3 luni si imediat dupa ACO, cand cica fertilitatea nu e restabilita 100%.
si despre bufeuri, crede-ma ca e mai bine iarna decat la 40 de grade, cand nu gaseam nici un locusor unde sa ma racoresc, radeau toti colegii de mine cand imi bagam capul in fata aparatului de aer conditionat si ramaneam acolo. ma bucur ca azi esti bine, soarele asta...face minuni. si ia calciu pt durerile de oase, sunt niste formule speciale pt osteoporoza. eu am luat in prima luna de diphe si n-am avut nici o problema cu durerile de oase.
lilisor, eu am vazut o emisiune la tv, dar cum am devenit f uituca in ultima vreme, nu mai stiu pe ce program. oricum, era despre infertilitate si mame surogat, si spuneau ca la noi dpdv legislativ nu e rezolvata problema, adica mama purtatoare poate oricand sa se hotarasca sa pastreze bb-ul- suna groaznic
vezi ca exista pe pagina de net a lui tutu, o poveste despre mama surogat, se pare ca insusi tutunaru a fost implicat in obtinerea unei legislatii care sa permita acest lucru. eventual poate vb cu el la telefon sa-l intrebi, spui ca ai vazut ca stie cum sta treaba in domeniu, poate te ajuta sa te informezi exact
si mult succes draga mea.
Boo

asta e galeria pt ultimul ciclu![]()
luciazici ca la tine a fost Z1?
nush ce sa mai zic..imi darami teoriile. si eu zic ca e bine sa stai o luna doua, pana se cicatrizeaza treaba, si se duc inflamatiile, si abia dupa sa incerci, cu tratament homeopat concomitent. si eu cand am fost la herghe la eco, inainte sa-mi vina CM, a zis ca tre sa incerc repede, ca s-au dus inflamatiile si acum am cele mai multe sanse.pentru dureri, nu poti sa-l deranjezi pe tutu, sa-l intrebi ce-ti recomanda sa faci?
hera tu te-ai inecat ca tiganul la mal? gata, a trecut greul, peste vreo 15 zile puteti sa va puneti pe treaba, tre sa inceapa ovulatia, eventual cumpara niste teste. poate nu mai vine CM deloc

mada n-are treaba stimularea cu raceala. da-i acolo cu ceiutz, ca foliculasii isi vad ei de treaba lor. tinem pumnii, sa fie cu noroc luna asta
ioana,anca, gina, va pup pi toate
a venit toamna...cu un bebe!!!
11+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
unducthable spune:
Ralu , stiii ca asa am inceput sa ma gadesc si eu la fel ca tine ? , sa vedem 1 an , nu stiu cat ..., si daca e , adoptie si nu ne lasam pana la menopuaza apare si bebe al nostru , daca ar fii sa nu raman imediat ??
ce coincidenta
uitati o surpriza http://www.dianabostan.evonet.ro/surpriza.asp
prietenii nostru stiu :)
cand am stat in olanda
o zi frumoasa , Diana
Greselile te smeresc,