FIV 144
Raspunsuri - Pagina 20
KoraPop spune:
Dariela nu mai fac nici un test de urina,stiam regula ,dar ...am prea mult timp...si mi-am amintit si de aurel_cris care a facut test de urina in zi 12 si i-a iesit negativ cand ea era graviduta,asa ca...ma duc luni si fac bhcg si gata,stiu o daca e alba sau neagra.Tie multa bafta ,sa se fi prins bine de tot voinicelul din burtica ta!
Kora
CARPE DIEM!
zouzounaki spune:
buna dimineata fetelor...tot citind pe aici am intrat mai mult in ceata decit sa ma lamuresc
...deci sa intreb din nou ca sincer nu mai inteleg nimic![]()
-analiza de progesteron cind trebuie facuta?in z4 dupa ET,sau mai devreme sau mai tirziu?
-deci,daca progesteronul declanseaza cm,ce trebuie sa facem ?sa-l mai luam sau nu?eu la ambele fiv-uri imi amintesc ca cm a venit la doua sau trei zile imediat dupa oprirea utrogestanui si prog.inj...nu ma stiu ce sa cred si mi-e teama ca nu stiu ce sa fac in curind cind va trebui sa decid pt prog.inj.sau nu...voi ce ziceti?
koraeu zic sa nu te iei dupa rezultatul de la testul de urina...daca bebeii s-au implantat de ex un pic mai tirziu...hormonul in singe e asa de mic incit sigur nu va iesi la un test de urina..eventual e nevoie de o lupa super sofisticata ca sa p[oti vedea si cea de a doua liniuta
...stai linistita ca deja veterane fiind pe subiectul acesta stim cite cazuri cu test de urina negativ si bhcg pozitiv...si sa nu mai pomenesc de un caz la care bhcg-ul a iesit 0 si fata dupa 3 luni a constatat ca e gravi...asa ca stai linistita si ai grija de bebei
ayda te steptam cu cele||
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
KoraPop spune:
zouzou in caz ca e sarcina progesteronul ajuta la fioxarea ei,daca nu e sarcina ajuta la declansarea CM-ului,deci e bine de luat.Totusi am inteles ca intarzierea CM-ului se datoreaza diphereline-ului sau a altui inhibator care se ia pe parcursul tratamentului.
P.S.Nu stiu de cazul fetei careia i-a iesit bhcg 0 si dupa 3 luni a constatat ca era gravida....probabil i-a gresit analiza,nu?Si in urmatoarele 3 luni ea a mai avut CM?Ce interesant!Asa ceva nu am mai auzit!
Kora
CARPE DIEM!
zouzounaki spune:
multumesc koricica
mereu in ajutor...dar testul care indica cantitatea de progesteron din singe cind trebuie facut?(in cazul protocolului lung)in care zi?inainte sau dupa et?
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
KoraPop spune:
zouzou inainte de ET nu are relevanta,dupa ET in ziua a 7-a,eu asa stiu,dar eu nu am facut analiza,fac direct bhcg si doar daca e cazul mai fac si estradiolul si progesteronul.Hai deschide un nou capitol norocos!
Kora
CARPE DIEM!
zouzounaki spune:
apropo de tipa aceea nu mai stiu exact unde am citit..ori aici ,ori pe un forum grecesc...dar stiu ca fata spunea ca nu i-a mai venit cm absolut deloc,avea ameteli si stari de rau..si asa s-a hotarit sa apeleze la patolog..si cind colo era gravi...explicatia a fost ca bhcg-ul a fost corect,doar ca bebeii s-au implantat f.tirziu...iti dai seama a dus sarcina fara sustinere nimic...cazuri f rare,dar vorba Lianei
..nimic nu-i imposibil![]()
KoraPop spune:
zouzouleee la tine la "in asteptarea minunii" scrie ca mai ai 8 zile pana cand se va infiripa minunea in burtica ta....adica peste 8 zile ai ET?M-am prins sau nu?![]()
Kora
CARPE DIEM!
zouzounaki spune:
Va asteptam la un nou capitol AICI
mihaele spune:
Rubia la punctie se face anestezie generala sau locala? Te rog spinemi si mie despre donmul Dr. Ancar ca eu lam vazut de doua ori in viata mea tu am inteles ca al cunosti mai bine.Multumesc te pup