Sarcina dupa anticonceptionale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu am luat anticonceptionale vreo 7-8 ani fara pauza si din prima luna cand am renuntat la ele nu ne-am mai protejat si am ramas insarcinata dupa aprox 5-6 luni. Dar unele fete au ramas imediat.

16 cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Pana la urma cum o fi sa fie...
Eu doar sper sa fie cat mai repede...
Kitzy am vazut ca esti din Cluj. La ce medic ai fost?

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu acuma merg la Gine 1 la dr. Bartok Ildiko care imi urmareste sarcina.

16 cu posibil

Mergi la inceput

Si esti multumita de ea? Eu asa mi-as dori sa gasesc o doctorita cu care sa ma pot intelege cu ea, sa fie apropiata de mine mai ales ca ar fi prima sarcina.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Eu am luat anticonceptionale 6 ani, in martie le-am intrerupt; vrem mult un bebe, dar se pare ca inca nu vrea sa vina...
Sunt cam dezamagita, dar in fiecare luna imi zic: poate asta e luna! Sper sa am cadoul de Craciun pe care mi-l doresc cel mai mult!!!
Mult succes tuturor aspirantelor!

Cristina P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

quote:
Eu am luat anticonceptionale 6 ani, in martie le-am intrerupt; vrem mult un bebe, dar se pare ca inca nu vrea sa vina...
Sunt cam dezamagita, dar in fiecare luna imi zic: poate asta e luna! Sper sa am cadoul de Craciun pe care mi-l doresc cel mai mult!!!
Mult succes tuturor aspirantelor!

Cristina P

Cristina P, si eu am luat anticonceptionale de mai bine de 8 ani, iar anul asta in martie le-am intrerupt, am facut 6 luni pauza, iar din august m-am apucat de treaba , dar...nimic...Intre timp am fost si la doctor, care mi-a descoperit prolactina marita, asa ca acum iau tratament pt.scaderea nivelului acestui hormon, care impiedica ovulatia. Vezi, poate ai si tu prolactina marita si de aceea bebe intarzie sa vina. Iti tin pumnii tie si tuturor aspirantelor de pe acest forum, si asa cum ai zis, poate-poate da Domnul cate un "cadou" de Craciun pt. fiecare!!!

Adriana

Mergi la inceput

Neata fetelor,

Ce bine ar fi sa vina Mosu cu un bebe...ce cadou frumos am putea astepta.....
Deci ne inscriem pe lista mosului...poate poate

Va pup si o zi buna!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

quote:

Cristina P, si eu am luat anticonceptionale de mai bine de 8 ani, iar anul asta in martie le-am intrerupt, am facut 6 luni pauza, iar din august m-am apucat de treaba , dar...nimic...Intre timp am fost si la doctor, care mi-a descoperit prolactina marita, asa ca acum iau tratament pt.scaderea nivelului acestui hormon, care impiedica ovulatia. Vezi, poate ai si tu prolactina marita si de aceea bebe intarzie sa vina. Iti tin pumnii tie si tuturor aspirantelor de pe acest forum, si asa cum ai zis, poate-poate da Domnul cate un "cadou" de Craciun pt. fiecare!!!

Adriana

Adriana, m-am gandit si eu sa merg la dr. sa vad daca este vreo problema, dar tot aman, zicandu-mi ca poate-poate vine luna asta. Intre timp, mai incercam..., si speram ca Mos Craciun ne va aduce cadoul dorit!

Va pup si sa avem vesti bune cat de curand!

Cristina P

Mergi la inceput