Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (4)
Continuare de la :
1, 2, 3
Va rog,cine doreste sa se treaca pe lista!
Lista aspirantelor la un copilas prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:
1.Cleopatra70(Claudia)
2.Etra(Cristina)
3.Danangie(Daniela-Angela)
4.Cristianca(Anca-Felicia)
5.Leny(...
6.Magduta10(Magda)
7.Andriushca(Andreea)
8.Alinushca(Alina-Laura)
9.Hera25(Adriana)
10.Ysa26(Elena)
11.Cris_2081(Cristina-Iuliana)
12.Alexela(Alexandra)
13.Ali(Alina)
14.Anaoi(Ioana-Eugenia)
15.Aldolina(Eugenia-Viorica)
16.Aditi(Adriana-Olimpia)
17.Koko_1(Corina)
18.mmc_nd(Malina-Mihaela)
19.Irinach(Irina)
20.Nichi(Oana)
21.Kerstin(Cristina)
22.Iulita(Simona-Manuela)
23.Adela Achim(Maria-Adela)
24.dory_iancu74(Dorina)
25.Mihaela
26.Suflet(Elvira)
27.Gaviotita(Angela)
28.IreneCAM(Andra-Maria)
29.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
30.crisis81(Cristina-Camelia)
31.Marryan(Mariana)
32.Ainigriv(Virginia-Adriana)
33.Pisik06(Ioana)
34.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
35.Marinela
36.Rony74(Veronica)
37.georgia_c(Georgiana)
38.mihaela amalia(Maria-Mihaela)
39.Maria68(Delia-Marta)
40.valeria72(Valeria)
41.Dariela(Denisa-Mihaela)
42.Livsy(Ana-Livia)
43.Andreea81(Andreea-Elena)
44.Ryta(Aurica-Rita)
45.Dara(Andreea-Claudia)
46.Sandaa(Sava)
47.Carmencar(Carmen-Ionica)
48.Manumanu(Bianca)
49.Kineta(Florentina)
50.Simonasima(Simona)
51.Oana_B(Oana-Teodora)
52.Gra26(Gratiela)
53.Daro26(Roxana-Nicoleta)
54.Ira79(Irina)
55.Bususbl(Isa)
56.Oana2006(Oana-Madalina)
57.Fulg(Ioana)
Raspunsuri
sandaa spune:
Buna fetelor si o saptamana cat mai linistita va doresc!
Le urez bun venit fetelor noi o sa ne rugam impreuna cu voi sa ne binecuvinteze Dumnezeu cu copii. Cleo sa ai grija de tine, o sa ne rugam ca copilasii tai sa fie bine. Multumim fetelor care ati dus listuta la biserici. Am dus-o si eu ieri la o manastire si am vorbit cu preotul de aici, si m-a incurajat. Sunt cam trista dar sper sa-mi revin si sa ma spovedesc poate ma voi linisti, desi preotul a spus ca sa vin dupa ce incepe postul. Nu vreau sa va intristez dar am vrut sa spun cuiva si pe voi va simt aproape de mine. Gravidutelor sa aveti grija de voi si de copilasii vostrii, v-am pus primele pe lista. Va pup pe toate!
sandaa spune:
Hera25 te rog sa-mi spui cand poate fi gasit preotul de la biserica Sf. Spiridon, eu stau departe de bucuresti dar as dori sa merg impreuna cu sotul meu zilele urmatoare, sotul meu trebuie sa-si faca ceva analize. As dori sa stiu daca poate fi gasit in fiecare zi sau in anumite zile si la ce ore. Multumesc mult si sa-ti dea Dumnezeu putere sa tii postul.
Hera25 spune:
Sanda, preotul este la biserica lunea, miercurea, vinerea de la 18.30 - 19.30, mai sta si si pana mai tarziu, pana termina cu toata lumea. Iar duminica pana la 13.30-14.
Iti urez succes. Eu am fost cu sotul duminica dupa liturghie, deci pe la 13.
Doamne ajuta.
georgia_c spune:
bune fetele
cleo, imi pare rau sa vad ca nu ti-a fost bine ,insa DD a avut grija de voi 3 ..
in rest despre mine nimic nou ..adica sotul se pare ca e mai grav decat ma gandeam io ...
mariana, nu am uitat insa nu am ajuns la Sf Mina , si te rog daca vezi ca sapt asta nu-ti spun ce si cum trage-ma de maneca sa ma duc la parintele de la Sf Mina ...
va pup si la cati mai multi bb-lusi
Cea mai mare descoperire a generatiei mele este aceea ca fiintele umane
isi pot schimba viata schimbandu-siatitudinea."
William James
sunshine4ever spune:
Buna fetelor si sa dea DD ca acest nou capitol sa fie plin se succese.
Mihaelutza da eu am luat duphaston, dar pt ce intrebi?
Cleo sper ca totul e in regula. Dar is ferm convinsa ca DD nu te va lasa la greu.
Fetelor eu as avea o rugaminte : nu situ ep ce masura ar fi posibil sa punem ora rugaciunilor la orele 22 seara. din pacate programul meu de lucru , lucrez in trei schimburi nu prea imi da sansa de a ma ruga alaturi de voi la ora 21 ci mai tirziu. Ei asta de sunt toate de acord.
Va pup pe toate .

in asteptarea unui ingeras
criss_2081 spune:
magduta nu e nici o problema, poti sa spui rugaciunea la ora 22, important e sa spunem in ziua respectiva rugaciunea, si mie mi se intampla sa ajung in casa dupa ora 22 asa ca spun inainte de culcare.
fetelor mai avem o graviduta crisis81 (Cristina-Camelia) a reusit prin Fiv in Ungaria.
Felicitari Crisis!!!!
dragele mele sa ma pomeniti si pe mine la rugaciune ca am niste ispite tare mari de la o vreme.
va pup