Cafea cu aroma de femei - 43
Raspunsuri - Pagina 8
wonderful spune:
Fata draga,presupun ca te platesc f. bine astia,ca ai un program aiurea de tot.Crede-ma ca nu te invidiez.Hai la mine sa-ti mai tragi sufletu'.In primele 24h nu te pun sa faci nimic,dupa...mai vedem.Si promit ca-ti dau aliv. de 3/zi each day de ai sa
numai cand o sa auzi de el.
A_Iulia spune:
Poti sa-l trimiti te rog cu DHL la Viena?
Hotel Schloss Beiersdorf
gasesti mai jos adresa si tot ce vrei
www.hotelschlossweikersdorf.at
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Wendy, ma crezi au ba, azi am mai avut 3 teleconferinte si am muncit mai toata ziua sa-mi aduc la zi situatiile (daca umblu brambura pe acolo nu am cum sa lucrez).
Si duminica asta plec la Barcelona.
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Mai bine vin io,sa nu ti-l haleasca aia de la receptie.Sper sa ajung teafara daca nu s-a intins alergia la romani din Italia pan-acolo,in Viena.Sa le halesti niste lebede,ca s-or fi inmultit de cand au dat iama in ele tiganii.Adu-mi si mie una s-o pun in cada.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Wendy, ma crezi au ba, azi am mai avut 3 teleconferinte si am muncit mai toata ziua sa-mi aduc la zi situatiile (daca umblu brambura pe acolo nu am cum sa lucrez).
Si duminica asta plec la Barcelona.
Adina + Olivia Q1.04
Si nu te resimti dupa toata tevatura asta?
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Mai bine vin io,sa nu ti-l haleasca aia de la receptie.Sper sa ajung teafara daca nu s-a intins alergia la romani din Italia pan-acolo,in Viena.Sa le halesti niste lebede,ca s-or fi inmultit de cand au dat iama in ele tiganii.Adu-mi si mie una s-o pun in cada.
W
Pai doar aia de la receptie daca m-or da in gat ca-s romanca. Altfel, nu mai e picior de romanas la sedinta si promit sa nu vorbesc de una singura in limba materna.
Si nici cu tine. Exersam pe-acolo "the rain in spain stays mainly in the pain" pana ne vine acru.
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Wendy, ce tevatura? ![]()
daaa, ma resimt, de aia am si fost de acord sa merg o saptamana in concediu la lisabona cu maseurul
Evident, cu laptopul dupa mine
, nu din motive de DC, iar evident...
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Da, am, sa fiu cinstita am.
Asta vara ai uitat cum am frecat mentolul cu voi? Si m-au platit si pentru asta, ca am salariu fix.
Adina + Olivia Q1.04