Cafea cu aroma de femei - 43
Raspunsuri - Pagina 7
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Am facut clatite,unele cu visine,altele cu scortisoara cu zahar.Repede ca se racesc.
W
Vad ca te tii tare pe pozitie si alvenci nu faci. Treaba ta, eu te-am averizat ca nu-ti merge cu mine. Culca-te pe-o ureche.
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
... si acum ma pppppis pe mine , dar am vrut sa vad mai intai ce mai faceti
Aida - mama de pisica mica.

Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Tot nemultumita!

Gura mamii lui de ALIVENCIICand oi veni la B astapt sa-mi dai sa vad cum e si daca-mi place.You've got an obsession!
wonderful spune:
Ina,mersi pt mailuri.Foarte faine.Io n-am primit nimic mai deosebit ca sa-ti dau si tie.
A_Iulia spune:
quote:
Tot nemultumita!Gura mamii lui de ALIVENCIICand oi veni la B astapt sa-mi dai sa vad cum e si daca-mi place.You've got an obsession!
W
Pai nu ti-am dat reteta? Ce mama naibii mai astepti, sa-ti fac EU?
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Tot nemultumita!Gura mamii lui de ALIVENCIICand oi veni la B astapt sa-mi dai sa vad cum e si daca-mi place.You've got an obsession!
Pai nu ti-am dat reteta? Ce mama naibii mai astepti, sa-ti fac EU?
Adina + Olivia Q1.04
Intre escale,mai pune si tu mana pe ceva din bucat.,ca nu ti-o cadea.
Ca o soacra tipica,vreau sa vad si io cum o sa-mi hranesti bunatate de copchil,da' mai intai degust io.Sper sa nu ma aleg c-o indigestie.Puturoaso!!!
wonderful spune:
La ce ora ai avionu'?Poate am timp sa-ti fac kk ala de halivenciu.Sa ai ce manca pe drum.Conditia?Sa-l mananci pe TOT,no matter what.
A_Iulia spune:
quote:
Intre escale,mai pune si tu mana pe ceva din bucat.,ca nu ti-o cadea.
Ca o soacra tipica,vreau sa vad si io cum o sa-mi hranesti bunatate de copchil,da' mai intai degust io.Sper sa nu ma aleg c-o indigestie.Puturoaso!!!
W
Pai nu stabiliseram deja ca TU o sa ne faci de mancare? Ptiu ce om esti.
PS: Doar stii ca EL trebuie sa stie sa facade mancare...so...abia astept sa-l testez ce l-ai invatat.

Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
quote:
La ce ora ai avionu'?Poate am timp sa-ti fac kk ala de halivenciu.Sa ai ce manca pe drum.Conditia?Sa-l mananci pe TOT,no matter what.
W
Pe la 16, da' pe la 13 trebe sa plec la aeroport. Nu ma pune sa trag o fuga dimineata pana la tine, am o teleconf la 11 si "plenty of work" at the office.
Adina + Olivia Q1.04