Cafea cu aroma de femei - 43
Raspunsuri - Pagina 11
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Hai ca vad ca se da in vorba cu mine ... inca sunt zburlita
Aida - mama de pisica mica.
Hai fugi ca ai o gramada de treaba

Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Ah,am uitat,Stie sa gateasca.Iar mama ei e stomatolog,asa ca are unde-si aranja Aida dintii
W
Fata buna a mai gasit Mihaita al tau ... dar eu am dinti sanatosi si nu ii ingrijesc iesit din comun , doar normal ... si mie toti imi zic ca cu pacienti ca mine ar muri de foame
oricum pt oferta Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Ah,am uitat,Stie sa gateasca.Iar mama ei e stomatolog,asa ca are unde-si aranja Aida dintii
Tot degeaba, ii aranjez si eu dintii Aidei la o adica. Asta-i trebe lu' Mihai, o casnica? Hm, sa stii ca poate mai mult.
Aida, vrei dinti de aur?
Adina + Olivia Q1.04
Daca ai sandale/pantofi si nu porti 36 te fac nora mea.Da' sa nu-l freci ca-i baiat bun,destept si muncitor ca ma-sa.Si frumusel.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolacquote:
Fata buna a mai gasit Mihaita al tau ... dar eu am dinti sanatosi si nu ii ingrijesc iesit din comun , doar normal ... si mie toti imi zic ca cu pacienti ca mine ar muri de foame...
oricum pt oferta
Matza Emma in actiune
La cat de des recurgi la ei se mai corodeaza de la vreme,umezeala,intemperii,asa ca parca vad cum o sa-mi bati capu' .Ori te dai pe mana Adinei?

aidaciolac spune:
quote:
Aido,dar daca ar lucra acolo si v-ati vedea zilnic?V-ati
W
Culmea ca nu.
Din mai si pana in august a facut doar curse de viteza (multi bani si timp scurt) adica maxim 8 zile lucrate / luna ... si culmea ca atunci nu ne certam

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Dar de ce nu mergeti in picioarele goale?
... sandale -pantof ... ori sandale ori pantof 

Matza Emma in actiune
wonderful spune:
Ei,atunci poate asta-i motivul ca este mai irascibil.S-a saturat,a obosit sa stea departe de voi.
A_Iulia spune:
Aido, exact ca la mine.
Si eu am frecat menta vara si nu m-am certat cu nimeni.
Da' acum toamna, cand se numara bobocii...vrea si el sa-si numere boboaca, nu ti-e clar?
Eu il inteleg.
Wendy, pe cuvant ca te las sa-ti porti in exclusivitate toate incaltarile. Te-am depasit cu un numar si n-am de gand sa fac ca-n Cenusareasa, sa-mi tai destele de la picioare ca sa-mi intre pantofiorii tai de clestar.
O sa mai avem de discutat si cu Vivi, ca acolo ar mai putea fi periculos...da' eu zic ca we should manage something like this.
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Dar de ce nu mergeti in picioarele goale?... sandale -pantof ... ori sandale ori pantof
Matza Emma in actiune
As vrea io,da-i frig si-n plus tre' sa fiu o doamna,ce pm?
A_Iulia spune:
Na Wendy, eu in loc sa mananc alivenci acum mananc cipsuri.
Vai de capu' meu ce soacra mi-am luat.
Adina + Olivia Q1.04