Cafea cu aroma de femei - 43
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Mai trageti o calareala sa va treaca nervii.Da' tu ce cauti aici daca e acasa Laci al tau.Vine omu' 2 zile acasa si tu lipita de pc.Du-te,pupa-l si imaca-l.Arata-ti dintii...toti.
W
Pai sa nu stau eu putin si cu voi ...

Lasa ca pleaca si o sa am mai mult timp
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Ei, e suparat ca a ramas fara tine...si eu as fi fost in locul lui.
Vin rar acasa si cand vin nevasta umbla brambura - pai cum poate saracul Laci sa tolereze asa ceva? La el nu te gandesti deloc? Ia pune mana si mai trage o partida de
, lasa fitzele
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Cat ai stat in oras?Bai,s-o fi saturat si el de cutreierat lumea si-i dor de voi.Pupa-l.
Te-ai laudat ca esti diplomata si smechera.E cam acelasi lucru,de fapt.
A_Iulia spune:
quote:
Vedea-m-as dandu-i papucii!!!E dulcica,si cum mie mi-au fost mereu dragi fetele...Isi cauta de lucru.A terminat Psih. a lucrat 3 sapt. pe la Antena,da' nu i-a placut deloc si asteapta alte oferte.
W
Ba ia sa-i dai papucii IMEDIAT. Lasa ca il consiliez eu psihologic pe Mihai, n-avea grija.
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Ei, e suparat ca a ramas fara tine...si eu as fi fost in locul lui.
Vin rar acasa si cand vin nevasta umbla brambura - pai cum poate saracul Laci sa tolereze asa ceva? La el nu te gandesti deloc? Ia pune mana si mai trage o partida de, lasa fitzele
Adina + Olivia Q1.04
bey ai inebunit? Sau acum esti contra mea din sportivitate?
Da' ce eu chiar nu pot sa ies din casa fara copil ca iese scandal
?Sa isi puna pofta in cui

Matza Emma in actiune
wonderful spune:
Ah,am uitat,Stie sa gateasca.Iar mama ei e stomatolog,asa ca are unde-si aranja Aida dintii ![]()
A_Iulia spune:
Aida, nu-mi place deloc, dar deloc atitudinea ta.
E total distructiva. 
Nu inflori. Probema lui nu e ca ai plecat fara fata, ci ca AI PLECAT.
Baga-ti mintile-n cap.
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
quote:
Ah,am uitat,Stie sa gateasca.Iar mama ei e stomatolog,asa ca are unde-si aranja Aida dintii
W
Tot degeaba, ii aranjez si eu dintii Aidei la o adica. Asta-i trebe lu' Mihai, o casnica? Hm, sa stii ca poate mai mult.

Aida, vrei dinti de aur?
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
quote:
Cat ai stat in oras?Bai,s-o fi saturat si el de cutreierat lumea si-i dor de voi.Pupa-l.Te-ai laudat ca esti diplomata si smechera.E cam acelasi lucru,de fapt.
W
3h am lipsit. Tine cont ca in Timisoara acum e meci si e nebunie mare cu circultia + plus ca de unde cumpar eu fructele e mereu full , iar cu fetele nu am stat mai mult de 2 h ...
Hai ca vad ca se da in vorba cu mine ... inca sunt zburlita

Matza Emma in actiune