Piatra Neamt, Perla Moldovei (36)
Raspunsuri - Pagina 17
Laura25 spune:
Lora, da sunt 2 baieti si o fetita. Uite poze: http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei. S-ar putea sa ii stii, sunt cei care au castigat concursul de poze de pe DC. Mama lor e oanna3 Nu stiu ce sa zic de culori, probabil ca daca le iei la fel, nu o sa se certe prea tare pt ele.![]()
Cristina, daca nu ai tu cui sa dai hainele ramase de la tine, eu am la cine sa le dau si sa se bucure de ele.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
ana1980 spune:
Laura pana la urma tripletii sunt din Timisoara? Am inteles bine? Si mai este un opilutz(fata sau baiat?) cam deodata cu Ecaterina, nu? - zicea-i ca-i nascut in sept iar Ecaterina e la sf lui Aug. M-am apucat sa sortez si sa vad ce scot acum.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
Laura25 spune:
Ana, tripletii au 1 an si 4 luni si sunt in Timisoara. Eu le-am mai trimis 2 pachete pana acum. Si mai e o fetita nascuta in septembrie sta intr-un sat de pe langa Piatra, nu mai stiu exact.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
ana1980 spune:
Laura am adunat ceva hainute pt copilasi. Sa vedem si jucarii.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
LoraG76 spune:
Fetelor, ce-a zis Dana? Cand se muta?
Eu nu prea o sa am timp de net de-acum...daca nu intru des nu ma dati disparuta! Exist! ![]()
Lora, mami de IUSTINA
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!!
a fost f draguta intalnirea fetelor si abia astept sa ne mai vedem,ce ziceti??
laura,sa stii ca o sa preg si eu hainutele sapt. asta si sa ma anuntati cand va intalniti sau cum o sa ti le dau.
in rest va urez o sapt. frumoasa si buna pt toate fetele draguteee.
va pup carmen si stefi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ianusca spune:
Salutare!
si eu ma-m simtit foarte bine la intalnire!Sper sa ne intalnim mai des si in formatie completa.
Anamultumesc !M-am tuns la salon YAKY unde a fost restaurantul chinezesc , primul.E deschis nou acuma.
Aveam nevoie de o schimbare!
laura incep si eu sortatul. iti dau tot ce am si le asezi tu pe pachete?(sau venim sa te ajutam)![]()
iti inchipui o gasca de copii sortand hainute?
ianusca spune:
Adriana bine ca a trecut ! Unde e cucuiul in frunte?
Si eu am un semn de la 3 ani. E greu sa faci un copil de 2 ani sa inteleaga pericolul.
LoraG76 spune:
'Neata!
Ce faceti? Nu v-ati trezit? Hai ca va invit eu la o cafea aburinda!

O zi buna la toata lumea si multa sanatate la bebei!
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Fetelor, cand terminati de strans hainutele, facem cumva sa ne intalnim. Veniti voi pana la mine, ne vedem undeva in oras. Nu e asta problema. Eu zic ca ma descurc mai departe cu soratatul, dar daca vreti sa ma ajutati, va poftesc cu placere si la o cana de vin fiert. Eu vreau totusi sa fac actiunea asta intr-o vineri seara cand e "seara buncii" si cei mici sunt la soacra'mea, ca altfel nu cred ca am sanse
.
www.dropshots.com/LauraSN#date/2007-11-19" target="_blank"> Asa se joaca shtrumphii frumos . Cum se cearta de la jucarii, se imping si tipa "a meeaaa!" va arat alta data
O zi buna!
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi