Piatra Neamt, Perla Moldovei (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ce face??? A plouat afara?? Io habar n-am avut...[D]
Trebuie sa ma duc sa-i mai iau fiica-mii niste ciorapi grosi din Petrodava...si sa vad daca au mai adus pantaloni grosi, de iarna... Azi si-a luat alta fusta la gradinita...cica aia de ieri nu mai e buna...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Cristina, da unde ploua? Ca nici eu n-am vazut sa ploua aici la noi.
Da stiu ca se poate, de ex. in Buc. la noi in cartier ploua si in cartierul invecinat nici urma de ploaie.

fetelor, noi am ajuns azi la spital - de fapt policlinica, ca n-am stiut ca e polic. si am crezut ca e un singur spital. Ca prin Piatra Neamt nu apucasem sa mergem la doctor - in Iasi am fost de vreo 3 ori.
Lara si-a spart capul, s-a lovit cu capul de masa asa ca fugi la spital - nu e grav, insa nici placut nu e. Copilul asta o sa ma bage in mormant - ca de nu stiu cate ori i-am spus sa nu mai topaie pe canapele.
In fine, ea e vesela, au si cusut-o un pic si n-a zis nimic - mai terminata sunt eu.

Adriana

Mergi la inceput

Aoleu, Adriana, bine ca a trecut cu bine! Doamne, mi s-au muiat picioarele cand am citit de spital... Saraca Lara, bine ca nu s-a speriat ea mai rau...asta e, se mai intampla la copii...zic eu asta, dar mie daca mi se intampla cu Iustina cred ca intram in panica... Multi pupici zvapaiatei de Lara de la noi! Poate ne mai vedem saptamana viitoare, sa se mai joace impreuna, le-o fi dor una de alta... Drum bun la Bucuresti si aveti grija de voi!
Ana, o lasam si noi pe sapt. viit., ca plecam sambata dimineata si ne intoarcem duminica seara.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana, pupici pe cucui Larei. Off, imi pare rau ca a facut buba. Adevarul e ca degeba spui la un copil de 2 ani sa nu mai sara, ca ei nu inteleg pericolul. Eu sa fi fost in locul tau, de mult mutam masa aia de acolo. Mie mi s-a parut periculoasa pt ca e din sticla si daca arunca sau scapa ceva greu pe ea si o sparge, se pot intampla accidente mult mai grave decat un cap spart.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Asa e, trebuia sa fii mutat masa, crede-ma ca am avut tentative, insa nu stiam unde, si pana nu se intampla ... stiti cum e; acum am mutat-o; sa vedem cum o sa doarma la noapte - oricum ea nu s-a lecuit si topaie mai departe pe canapele

sper sa va mai scriu din Buc

drum bun si voua Lora

distractie palcuta fetelor ce se intalnesc maine

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Adriana drum bun si voua si succes sa gasiti ce va doriti. Offf cu Lara...bine ca acum e ok. Pupici

Laura mai vb maine sa vedem ce iese pana la urma. Sper totusi sa ajung.

Lora drum bun si vreme buna sa aveti.Noi ne putem vedea si sapt viitoare.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!

Va pregatiti de we? Ce faceti?
Cum ramane cu intalneala? Mai vine cineva?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Se simte 'miros de weekend' pe aici. Mai nimeni.

Ajung si eu Laura. Sa vedem ce zice Dana

www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Vine si Dana

www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Salutare!!
Da' io n-am cum veni...