varicocel :(

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manu21 spune:

Da, m-am gandit si eu ca din cauza ca le este teama desi sunt foarte orgoliosi cand vine vorba de podoabele lor :)
Am citit pagina recomandata de tine insa am nelamuriri: cum, cat, cums e numesc in termeni comericali suplimentele alimentare care contin respectivele vitamine? Oare se poate face o analiza sa se vada o anumita carenta sa stim pe ce sa ne axam? de cate ori pe zi se iau pastilele?
Ma gandesc ca poate ma ajuta fetele de pe forum cu scheme de tratament.
Deocamdata am obtinut o prima victorie : am gasit o cale sa il fac sa reduca numarul de tigari si sa se si vada acest lucru, cred ca e de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Toate acele produse se numesc asa cum scie acolo. Analize nu stiu daca se fac pentru a se vedea exact ce vitamine trebuie luate, dar acele vitamine sunt necesare dezvoltarii . Noi am luat cam tot ce scrie pe acolo, dar am vazut ca masculin e foarte bun, chiar are efecte, si branca ursului e buna dar nu poate lua ca-i scade prea tare tensiunea, deci trebuie verificate.

Mergi la inceput

ok, incercam atunci, am mai citit si eu pe net de denumirile scrise pe pagina, am listat cate ceva si o sa duc acasa sa citeasca nu vreau sa ia doar asa ca am zis eu ca nu are nici un efect , uite, maine daca nu uit, sper sa nu uit iau analizele si ti le arat sa iti dai si tu cu parerea ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Daca e varicocel, nu stiu daca au efect aceste tratamente naturiste. Eu am citit ca tratamentele se faceau dupa operatia de varicocel pentru a avea rezultate.

Mergi la inceput

Diagnosticul de varicocel a fost dat pe baza unei consultatii, am vazut ca se face ecografia testiculara dar in Brasov nu stiu unde, ma poate ajuta cineva?
Sau cu un sfat un medic Urolog din Bucuresti, sau un cabinet unde se face asa ceva ?

Mergi la inceput

Nimeni nu ma poate ajuta?

Mergi la inceput