varicocel :(

varicocel :( | Autor: manu21

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor cine ma poate ajuta cu ...o vorba buna macar : sotul meu este diagnosticat cu varicocel de aseara, si i s-a recomandat operatie, s-a mai operat sotul cuiva? Din cauza acestui varicocel ii este afecatata si fertilitatea.
Astept pareri, multumesc mult de tot.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Si sotul meu are varicocel, dar spermograma lui este buna, asa ca nu se indica operatie. Daca este afectata spermograma prea tare operarea lui ar fi o solutie, deoarece este o cauza de infertiliate masculina. Mult succes in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Sotul meu a avut varicocel, s-a operat in 2005, la 6 luni dupa operatie am ramas insarcinata, iar acum am ramas din nou. Operatia e foarte usoara. Dimineata s-a internat su dupa-masa a iesit din spital. Lunea a lucrat deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu21 spune:

Multumesc fetelor, m-am mai uitat si pe net un pic se pare ca vestile sunt incurajatoare. Sotul are probeleme, urologul a zis ca spermograma lui nu este tocmai rea, adica se poate intampla sa raman insarcinata dar , pentru a imbunatii performantele el recomanda operatie. Operatia ne-am decis sa o facem anul care vin in ianuarie sau februarie pana atunci ce sa facem? Sa luam ceva tratamente naturiste, vitamine ceva? Ajuta ? Nu pt tratare varicocel ci pentru a ajuta sa fie mai vioi
Multumesc

Mergi la inceput

Multumesc fetelor, m-am mai uitat si pe net un pic se pare ca vestile sunt incurajatoare. Sotul are probeleme, urologul a zis ca spermograma lui nu este tocmai rea, adica se poate intampla sa raman insarcinata dar , pentru a imbunatii performantele el recomanda operatie. Operatia ne-am decis sa o facem anul care vin in ianuarie sau februarie pana atunci ce sa facem? Sa luam ceva tratamente naturiste, vitamine ceva? Ajuta ? Nu pt tratare varicocel ci pentru a ajuta sa fie mai vioi
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Si sotul meu are varicocel, si spermogramele au iesit nasoale rau de tot, dar pt. asta tot am ramas insarcinata de 3 ori, dar n-a fost sa fie , decat a treia oara. A vrut si el sa faca operatie, dar am tot amanat-o. Dar de cand am descoperit ca are varicocel, i-am dat trat. naturist vreo 3 luni.
Deci se poate ramane insarcinata si daca sotul are varicocel. Mai sunt cateva cazuri pe DC ca si al meu. Nu va pierdeti speranta, si mai ales nu va stresati.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

31+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 9 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Buna Irlandeza, felicitari iti tin pumnii, poti te rog sa imi spui ce tratament a facut sotul tau in cele 3 luni? Acum fac si eu tratament pt un chist, mai am cam 2 luni de tratament si ne gandeam sa faca si el ceva, urologul nu i-a zis sa faca nimic, asta m-a cam suparat ca nu ne-a dat nici o recomandare, poate ne ajuti tu.
Multumesc mult de tot , si iti tin pumnii sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

manu, daca doresti tratamente naturiste pentru sot, vezi ca ai pe prima pagina la "oligospermie" tot felul de tratamente naturiste verificate, care chiar au dat rezultate.

Mergi la inceput

RalMar, multumesc, o intrebare ca am vazut pe chat ca te cam pricepi :)
de ce nu se opereaza barabtii de varicocel? nu prea am citit cum ca sotii s-ar opera.

Mergi la inceput

Presupun ce de frica. Sunt cazuri cand este vorba de varicocel dar nu afecteaza calitatea spermei si nu e nevoie de operatie (desi aceste cazuri sunt foarte rare) si cazuri cand e nevoie de operatie dar topata lumea incearca s-o amane, poate- poate trece, desi varicocelul nu se vindeca decat prin operatie. Din cate am citit pe aici , nu este o interventie prea periculoasa, dureaza putin si rezultatele sunt bune.

Mergi la inceput

Oricum, se stie ca barbatii sunt mai fricosi in situatii de astea. Femeile trebuie sa suporte orice interventie, orice investigatie, dar pe ei e greu si sa-i convingi sa ia tratamente.

Mergi la inceput