Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (83)
Raspunsuri - Pagina 20

carmen77 spune:
Cu intarziere, felicitari, Venera, si La Multi Ani pentru Matthias Stefan. Sa ne spui cum a fost toata experienta si cum s-a adaptat Markus la noua formula ... sunt curioasa sa fac comparatie, ca la noi e un pic nebunie ...
Noi suntem bine, Marc are program de seara, adica de la 7 dupa amiaza pana la 1 noaptea doarme iepureste, manca la fiecare 2 ore, dupa aia incepe cu circul, ba sughite, ba vrea purtat in brate, ba sa suga .. noroc ca mai am suzeta cu lapte ... dar e clar ca sunt suzeta, ca suge 5 minute si se culca, nu de foame ... cred ca doar de comfort.
Matei face tot felul de fitze, a inceput sa refuze categoric sa face cam orice l-ai ruga, a reusit sa ma faca sa plang ieri, sper sa treaca repede, asta chiar nu am prevazut, e un copil linistit in general si ma asteptam sa se adapteze repede, dar, pe de alta parte, sunt doar 10 zile de cand suntem acasa ...
LA MULTI ANI, un AN NOU FERICIT tuturor, plin de sanatate, prosperitate si liniste. .
POZE NOI
Carmen si
Matei Gabriel + Marc

Ven spune:
Hello!
Ieri la 13 am ajuns si noi acasa.
Noi suntem aprox. ok, in sensul ca bebe Mathias e un mare mancacios care ma trezeste toata noaptea (din 2 in 2 h!!), deocamdata sunt chiauna de somn....
Iar ieri a fost o zi grea, mi s-au angorjat sanii, am crezut ca dau in furia laptelui. Domnul Mathias suge un pic si adoarme, e ff lenes la san, nu goleste niciodata un san ca lumea. Sta cam 1h, ba chiar si 2 h daca eu am rabdare si suge si doarme in reprize. Si cand se termina, tot cauta cu gurita dupa mancare si-si suge pumnii. Asa ca primeste si supliment Nan. Si cum ziceam, aseara am prestat masaj la sani, super-dureros, pfffff, apoi muls cat am putut (apropos, pompa pe mine nu ma prea ajuta, ma dor sfarcurile de la ea foarte rau). Asa ca m-am masat si muls toata seara , asa mi-am petrecut ajunul Anului Nou. La ora 1 toata populatia dormea, eu il hraneam pe Mathias a doua oara pe seara........
Sunt confuza acuma, intelegeti voi, o sa revin cand ne mai linistim si punem si niste poze.
Venera mama lui Markus si Mathias

super mami spune:
Un An Nou cu sanatate,multe bucurii si vise implinite.
La Multi Ani tuturor.Ven felicitari, sa fie sanatos, cuminte, frumos, destept, mancacios si dolofan ( ca stiu ca-ti doresti ).Noi am fost bolnavioare de la Craciun si pana acum. Azi vad ca Isa e mai bine, eu inca tusesc si ma doare cumplit inteligenta.
Am sarbatorit noul an in familiuta.
Am inceput noul an cu dreptul se pare. Am avut parte de cateva surprize placute. Una ar fi ca papagalii au facut un ousor in dim asta. Mai asteptam cateva zilele astea ca explodeaza saracuta. Asadar o sa avem puiuti mici, scarbosi si cheliosi
Sunt extrem de incantata.Cam atata de la noi, multumim pt felicitarile sarbatoritei. Din pacate am facut f putine poze, de Craciun la fel.....trebuie sa ne revenim.
Tot incerc sa vad daca avem oul nr 2 dar nu ma lasa deloc. E incredibil ce instincte au, sunt parinti excelenti.....cat sunt de grijulii si de atenti....e incredibil.
Iar el e un tatic de nota 200 si un "sot" la fel.....cativa indivizi din specia umana ar fi de-a dreptul jenati La multi ani 2008 !Alexandra

paula2003 spune:
La multi ani 2008!
Avem poze de la munte...
Va pupam dulce si va dorim tot ce este mai bun pentru voi, sanatate, implinire si multa dragoste...
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

Ven spune:
Fetelor, n-am mai mult timp sa povestesc, ca tre' sa dedic tot timpul ramas de la bebe lui Markus, ca sa nu cream pb. :)
Am pus insa primele pozici cu Mathias.
Va pupacim!
Venera mama lui Markus si Mathias

carmen77 spune:
Ven, vazut pozele, mi se pare ca seamana tare bine cu Markus .. sau poate ma insel eu. E un scumpel, si pare dolofan, chiar daca a fost mai mic ca si Marc .. al meu are niste picioare de zici ca is bete .
Despre pompa, depinde ce pompa folosesti, eu in Romania am incercat odata o pompa seringa de la Chicco si a fost dezastru, apoi am luat Avent Isis si a fost super ... poti incerca, poate merge si la tine.
POZE NOI
Carmen si
Matei Gabriel + Marc

paula2003 spune:
Paul peste cateva minute implineste 2 anisori. Sa va uitati la poze si sa-mi vedeti comoara de flacau si comoara de printesa!!!!! Am fost si la munte 2 zile.....aveti multe poze de vazut.
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)