Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Venera, tinem pumnii pentru maine. Nastere usoara si sa iti tii bebe in brate cat mai repede. Sa ai parte de un bebe mancacios si sanatos, iar tie iti mai uram si refacere rapida. Asteptam vesti.
Hai, Venera, hai, Venera

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vai, fetelor, plang aici ca proasta! Multumesc din suflet, nu credeam ca mai stiti exact data, am ramas muta vazand incurajarile voastre! Dar ati ramas aceleasi prietene de odisee de acum 4 ani, si va iubesc!
Multumesc pt. incurajari, chiar am nevoie, ca sunt varzaaaa, am niste emotii de nu se poate, fetele de la Odiseea de dec.-ian.-febr. cred ca deja sunt satule de lamentarile mele....Offf, dar maine scap!
Doamne ajuta sa fie bine bebe si eu la fel si sa ne intoarcem repede acasa la Markus iubitul. De el mi se rupe sufletul cel mai tare ca-l las acasa atatea zile fara mine desi ramane cu mama mea si Cristi.

Carmen
, Marc e un iubit mic si scump, si poate neuronu' meu de gravida nu e tocmai apt, dar sa stii ca nu mi se pare ca seamana leit cu Matei. We'll see :) As vrea sa fiu in locul tau, adica scapata deja

Va pupez si va anuntam noi ce si cum maine

Venera , mama lui Markus
AMR = MAINE!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

curaj Ven! nastere usoara si bebe super-sanatos!
astept vesti

Noi am fost la niste prieteni de aici si ne-am pus burtile la cale.. acum stam ca gandacii pe spate, cred c-o s-o chem pe Cornelia sa-mi dea o mana de ajutor sa ma-ntorc...

Bre, ati vazut pozele cu bradutu nostru?

Mosu le-a adus la copii un teatru de papusi care are un bord cu tot felul de sunete: circul, animalute diferite, vals, primavara, suspans, etc asta ca sa mixezi sunetele in timp ce povestea curge. Are si 4 papusele, dintre care un print si o printesa, plus un fel de vrajitor.. ma rog seamana putin cu Praznicul de azi, poate inscenam ceva, tati e mare maestru la povesti
In mare a fost frumos... huh, a trecut si sarbatoarea asta.. atat am pregatit-o...
S-aveti timp linistit, noi am vrea o pauza.. dar parca se poate

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Curaj, Ven, ca nu e asa negru dracul cu cezariana, uite, eu in 3 zile am fost acasa, recuperarea a fost surprinzator de usoara, daca nu as avea problema asta cu alaptatul (care am avut-o si la Matei), as fi ca noua.

Multumim de aprecieri, fetelor, sunteti niste dragute, cum zicea Ven, colege de odisee nepretuite. Eu una nici nu m-am inscris la grupa de bebelasi unde ar fi trebuit sa ma inscriu pentru Marc, tot aici mi-a fost drag sa scriu .. chiar daca mai rar .

Cu intarziere si scuzele de rigoare, LA MULTI ANI pentru Isabel, sa va traiasca, Alexandra, sa fie sanatoasa si fericita.

Valeria, multumesc de sfaturi, dar pe bibe l-am bagat deja ca nu se mai putea, Marc e fomist mare, eu nu scot mai mult de 40 ml lapte de la ambii sani (cu pompa electrica profesionala), iar el nu se satura nici pe departe cu asa putin .. asa ca variantele erau ajungeam toti la casa de nebuni, ca eu deja plangeam de durere ca era non stop agatat de sfarcuri, ori bagam supliment cu bibe ... asa ca am ales sa ramanem intregi la minte. O sa pompez in continuare, ce iese ii dau ... si ce nu e, suplimentam.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Fetelor, vazui pe YM la Venera scris: Mathias Stefan, 10:40, 50 cm, 3250 gr, Apgar 10.
Venera, bun venit noului membru al familiei voastre. Refacere cat mai usoara si felicitari!
Carmen, nici mie nu mi s-a parut ca bb ar semana cu Matei. Dar tu stii mai bine.
Fug ca e Eva la baie

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Bun venit Mathias Stefan!!! Cred ca e frumos foc! Dimensiuni perfecte, bravo Ven! Ai reusit:)! Refacere usoara si felicitari proaspatului papa de 2 ori!Carmen, si eu am incercat cu Nadja, parca a fost mai usor decit cu Aldo, am reusit sa o alaptez integral numai 3 saptamini, dupa care am bagat bibe pt ca slabea, ii era tot timpul foame, sugea la juma de ora, nu dormea mult, adormea de obosela asa cu burtica goala. Eu tot am asteptat sa se instaleze mult asteptata lactatie, primele 4-5zile mai nimic, am tinut-o cu ceai si glucoza, apoi febra laptelui s-a manifestat prin citiva stropi ametiti, in fine dupa 3 sapt cind a baut primul bibe, a ras 100ml!!!!, si a adormit frinta 4 ore!!! Apoi le-am alternat, un bibe un supt, asa in 3-4-5ore de pauza la supt produceam si eu ceva, ei nu chiar de o masa dar ma rog ca pt un snack asa. Si asa am lungit-o in ritmul asta vreo 4 luni. Asa am imbinat si burtica plina la bb si ceva anticorpi, spre sfirsit ma tinea de suzeta, asta clar. Suzeta cu ceva gust, asa ziceam. Ma simt impacata, eu mi-am revenit bine, ca mama de doi pui nu am suferit de nici o frustrare, bb a avut un ritm de crestere frumos dupa primele alea 3 saptamini de saracie. Nu vad sa fi racit mai mult ca altii. Are aproape 9 luni, nu a laut niciodata antibiotic, de vreo 2 raceli cu muci si tuse a trecut singurica. E o fetita strong, eu consider ca marea imunitate o mai dobindeste bb si din burtica, si din punctul asta de vedere am avut o sarcina model, somn bun, fara tigari, alcool, cit s-a putut mincare bio, fara junk food. Bineinteles ca ideal era ceva mai multa tzitzi dar eu zic ca nici asa nu e rau deloc:)Pup la toateVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ven, felicitari.. Sa se bucure de viata si sa va fie lumina in casa.. nascut in preajma Craciunului

Carmen, pacat ca ai renuntat la alaptat, dar bine ca mai continui putin, poate se regleaza cumva, bineinteles ca cel mai important e sa fiti voi linistiti, ca de crescut, creste baiatul si cu formula
Nu renunta la san, macar de 2-3 ori pe zi da-i.. cand esti mai libera..
A.. sa stii ca nu conteaza cat ai scos cu pompa, bebe pus la san scoate mai mult, pe cantarite.. pompele nu-s asa eficiente ca gurita lui bb.. Te las, ca te-am innebuunit

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ven,felicitari pentru puiul de om Mathias!Refacere grabnica!

Mamicute,va doresc un An Nou imbelsugat,in bucurii si sanatate,sa fiti iubite si fericite,puii sa fie sanatosi si cumintei si sa aveti in 2008 realizari multe si impliniri deosdebite!
LA MULTI ANI!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Salutare, petrecaretelor
Fuse mancare multa? Stati cu burtile in sus? Ca noi cam asa facem.
In Ajun a venit Mosu' la casa prietenilor nostri. Copiii tot tzopaiau pe acolo,parca erau niste spiridusi, fiecare spunand TARE ce ii va aduce Mos Craciun. Luca foarte sigur pe el ca doar ii trimisese Mosului scrisoare cu dorintele lui .
Ca si in alti ani, Mosu a fost aceeasi persoana.
Eva nu a vrut sa stea la el in brate si nici sa se duca sa isi ia cadoutul. A trebuit sa o care tati in brate. De stat la Mosu in brate pentru o poza nici nu mai vorbesc. Insa Luca a fost foarte relaxat. A spus pana la urma vreo 4 poezii, printre care si Rata, rata, ratisoara ... poezie stiuta de la doi ani. Deh, i se epuizasera rezervele de poezii . De fiecare data cand il chema Mosu' sa ii dea cadoul il mai punea sa spuna o poezie. Sa va mai spun ca a crescut inima in mine?! Eram asa de mandra de el, simteam cum imi creste sufletul, eram transpusa intr-o lume atemporala, unde aveam in fata ochilor doar pe Luca. Nu mai puteam de dragul lui. Au primit jucarii multe, Evuta a primit un set de carucior, playpen, swing, papusica si arsenalul de borcanele, biberoane, fundite si mai stiu eu ce.
Luca a primit un skateboard in miniatura, la care ii poate schimba stickerele, rotile, etc. Apoi un set mare de lego, ca doar l-am vazut pe Aldo asa de pasionat de Lego si m-am gandit ca si Luca ar fi, daca l-ar lasa soru-sa in pace , apoi un alt set de cuburi din lemn cu care poate face castele, turnuri, cladiri sau mai stiu eu ce vrea el. Un tanc de lupta, crosa si puc de hockey, niste jocuri educative cu litere si cifre, alte litere cu magneti care se lipesc pe frigider, tricouri cu Spiderman si Lightning McQueen (ne tot dispera cu masinutele astea) si nu mai stiu, zau, ca a primit prea multe, zic eu.
Ah, Mosu' l-a intrebat pe Luca daca e adevarat ce a auzit el ca nu mai vrea sa doarma cu Eva in camera. La care Luca "Ah, ba da". Brrr, crescut nasul ca lui Pinocchio . Dupa care i-a promis Mosului ca o sa fie cuminte si ascultator.
Cand am ajuns acasa i-am spus ca Mosu' poate o sa ajunga si pe la casuta noastra. O sa verificam dimineata daca ne-a lasat ceva cadouri sub bradut.
In noaptea aceea, Luca s-a sculat ca visase urat. Eu l-am expediat rapid din camera noastra, dupa care el a coborat jos in camera bunicilor. Atunci tataie a urcat cu el sus in camera lui si i-a spus ca va sta in pat cu el pana cand va adormi. La care Luca a refuzat sa il lase pe tataie sa doarma in pat cu el pentru ca i-a promis Mosului ca va dormi singur.
Ziua de Craciun am sarbatorit-o in familie, in liniste, dupa care am dormit, citit, iar mancat. A fost o zi de relaxare, exceptand burtile prea pline. Nici nu am curajul sa imi verific greutatea.
Deja facem pregatiri pentru Anul Nou. Il vom petrece la un local inchiriat.
Acum sunt la serviciu si nu mi se indemana sa fac nimic dupa o asa pauza de lucru .

Mergi la inceput

La multi ani celor care poarta numele de Stefan.

Mergi la inceput