ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-21
Raspunsuri - Pagina 21
unducthable spune:
fataaaaa verdeeeee faraaaaaa paaaaar ... lalalalalala
UIte melodia aici http://www.youtube.com/watch?v=4i03riNfzzU
Alexa Ioana spune:

edit: sar'na
. chiar aveam nevoie de o tzara de balsam pentru sufletelu meu...
ma pregatesc sa ma duc cu una bucata copil racit la pediatru... si cu un drum... sa si
asistenta... 

Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
Alexa Ioana spune:
nuuuuuu... eu voi fi in top la categoria "cine'a'nfipt zambila'n branza"... 
si cu asta am gatat. ca deja aberez prea multe aberatii...
ma duc sa
si plec dupa copil
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
anna78 spune:
salut la toata lumea
Eu am inceput de 10 zile tratamentul lui Vasile Andritoiu cu miere si polen.
Am vorbit cu el si spune ca tratamentul are rezultate si la fetele care au endometrioza.
Careva dintre voi a facut tratamentul lui?
Din pacate eu am niste reactii tare ciudate, ma doare stomacul si in zona intima am o senzatie de uscaciune si de mancarime. Ati patit asa ceva sau doar eu reactionez asa?
Eu sunt din Cluj si chiar astazi seara am sa vorbesc cu o tipa din Cluj care a facut tratamentul lui si a ramas insarcinata, asa ca va voi da mai multe detali maine.
Va pup, sa aveti o zi perfecta
lucialu spune:
Am luat a 3 a bucata nurofen de 400pe ziua de azi.
Maaaaaaaai daca vreti sa vedeti om mort de dureri si innecat de ras simultan....io sunt aia.Sunteti duuuuuuse rau!
Cristy nu sh de ce ma doare...Ce-i mai trebuie?
Ma doare burta pana in buric cu tooooot cu ovare,se putea altfel
si spatele jos de tot,pana la mijloc e facut tzandari.Parca or luat-o razna de cand au auzit ca le duc la operatie
Va pup si va iubesc!
Hait!Plec de pe scaun ca iar au inceput sa urle!Eu ce culoare am neicusorule,ca voi ati inverzit?!!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
ancaoradea spune:
Lucia draguta, vreau si eu sa iti intorc pupicul
, asa ca sa-ti treaca durerea. Ai incercat cu antinflamatoare de gen diclofenac, ketoprofen, chiar aspirina? Cica dureile in endo sunt date de prostaglandine care trimit mesaje eronate si eu stiu ca sunt inhibate de antinflamatoare nesteroidiene. Incearca si tu, daca vezi ca nu vor sa te lase in pace, dar ai grija se iau dupa ce ai papat bine. Eu cred ca monstruletii dinauntru s-au speriat rau de tot o data cu programarea la laparo, stiu ca urmeaza sa le dea Tutu in freza
Boo Curajoasa fata! Hai m-adame Florence Nihtingale!!( sper ca nu am botezat-o pe somitate, ca nu le am cu numele proprii)
Cristi, Ce vesti bune, draga mea, ai scapat de diphe si mergi direct la monitorizari, endo se reface intr-un an, doi? Pai ne gravidim toate in intervalul asta, nu? Eu una, m-am decis![]()
Diana, pupici, fata ocupata!
Aerlilian, M-ai dat gata cu aparenta ta, intradevar artistica. Dra nici Boo nu se lasa, cu palaria in vant. Pup fetele romantice, gravidute si grasutele noastre!
ginamaria spune:
hello fete dragi..........
DIANA sunt asa de curioasa cu albumul ala.........tu ne multumesti noua?pai cine a depus efortul?noi sau tu ti-ai sacrificat ore din viata ta..............NOI ITI MULTUMIM

ADELAMARIA ma bucur pentru 2in 1...........![]()
![]()
![]()
oare va fi si instant la nastere?
iti doresc o sarcina si o nastere uso
ara si rapida.........

BOO o sa ajungi sa iti faci intravenos in curand............atata indemanare.......poate te si tunzi singura..............
pupici si spor la injectari.......
LUCIALU iubita,dar medicul ce a zis,nu mi se pare normal sa te doara atta vreme si atat de tare...........![]()
![]()
ANDREYUTZA,JUBICA ,RALU T,MADA,ANCAORADEA

ALEXA IOANAimi pare rau ca e asa...........nu avem ce face,asa e viata de kkt......
ginamaria spune:
As fi si eu curioasa de tratamentul asta..........bine ai venit printre noi..............sedere cat mai scurta
quote:
Originally posted by anna78
salut la toata lumea
Eu am inceput de 10 zile tratamentul lui Vasile Andritoiu cu miere si polen.
Am vorbit cu el si spune ca tratamentul are rezultate si la fetele care au endometrioza.
Careva dintre voi a facut tratamentul lui?
Din pacate eu am niste reactii tare ciudate, ma doare stomacul si in zona intima am o senzatie de uscaciune si de mancarime. Ati patit asa ceva sau doar eu reactionez asa?
Eu sunt din Cluj si chiar astazi seara am sa vorbesc cu o tipa din Cluj care a facut tratamentul lui si a ramas insarcinata, asa ca va voi da mai multe detali maine.
Va pup, sa aveti o zi perfecta