ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-21
Raspunsuri - Pagina 20
lucialu spune:
Va pup pe toate.Azi nu mai intru.Ma simt rau.Am dureri si nu vor sa se mai opreasca de aseara.Pana acum ma suparau mai ales noaptea.De-abia astept sa ma operez.
Jubica,Adelamaria m-am programat pentru laparo in decembrie.Doamne ajuta!Mai vorbim. Pupici la toate.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
cristy1977 spune:
buna fetelor, mai da harnicute mai sunteti, daca nu intra omu' pe net o zi, ii este imposibil sa mai tina pasu' cu voi.
iaca ca mi-am facut si eu putin timp, asa intre sarcinile de scarbici sa va spun ce-am facut ieri la Tutu:
i-am aratat biletul de externare si l-am intrebat daca este asa cumplita endometrioza mea, si ce credeti? mi-a zis ca nu e chiar asa. a zis ca tre sa fac tratament cu diphe si cand i-am spus ca am facut in primavara cu zoladex a zis ca atunci nu mai facem nimic.
l-am intrebat de asemenea daca nu exista riscul de a se reface endo repede daca nu fac trata cu diphe si a zis ca in mod normal daca organismul lupta, endo nu se reface mai devreme de 1 an juma doi.
eu sunt total dezorientata.... da am inceput din nou monitorizarile...hai ca ma duc l treaba, intru mai tarziu
prp fete dragi

mada23 spune:
Lucia... ia un calmant ,nu sta asa cu dureri,poate este si o mica raceala, te pup iubita
.
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
cristy1977 spune:
lucia, da tu parca trecusei de cm, de ce te mai doare, sau mai bine zis ce te doare? te pup si ai grija
Alexa Ioana spune:
lucia
sa treaca 

adica, sa faca bine sa'ti treaca. pentru ca azi e ziua mea de "durut"... si nu te baga peste mine, te rog frumos
stai linistita la caldurica, ia niste no-spa sau nurofen, si o sa treaca ! 
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
fireyes spune:
eu cred ca se intampla ceva, o fi de la schimbarile de vreme, ca si eu cred ca voi avea un CM mai scurt cu cel putin 7 zile...:( am facut aseara si un test si fireste, negativ, ca speram ca sangerarea sa fie de la implantare, ca se lega ca perioada.... nici nu stiu cat o sa mai am nervi sa fac teste si sa-mi iasa negativ:(
asa ca Alexa,
, inseamna ca noua sansa o sa vina mai repede
unducthable spune:
Luciaaaaaa , nu te lasaaaaa
uitati ce masina vrea sa imi cumpere sotul meu ....,
http://www.autojurnal.ro/2006/11/23/chinezii-lanseaza-cea-mai-urita-masina-din-lume/#comments
pentru cand voi avea carnet ... sa o tot fac praf 

Boo spune:
Lucia mai zi si tu ceva ca sa stim cum esti ... 

Oaleu Diana, da' urata e !!! ![]()
Ralu cu verde sa ma faci mereu !!!! te rrrrrrooooooggggggg
unducthable spune:
Eu sunt deJa verde la fata ... de la tratament ... asa ca ma puteti face verde si pe mine
VREAU SA FIU VERDEEE 
![]()
Alexa Ioana spune:
fata veeeeeeeeeeeerde cu paaaaaaaaaaaarul paduuuuuuuuuuureeeeeeeeee
fata veeeeeeeeeeeerde cu paaaaaaaaaaaarul paduuuuuuuuuuureeeeeeeeee ...

Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...