ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-21

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Va pup pe toate.Azi nu mai intru.Ma simt rau.Am dureri si nu vor sa se mai opreasca de aseara.Pana acum ma suparau mai ales noaptea.De-abia astept sa ma operez.
Jubica,Adelamaria m-am programat pentru laparo in decembrie.Doamne ajuta!Mai vorbim. Pupici la toate.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna fetelor, mai da harnicute mai sunteti, daca nu intra omu' pe net o zi, ii este imposibil sa mai tina pasu' cu voi.
iaca ca mi-am facut si eu putin timp, asa intre sarcinile de scarbici sa va spun ce-am facut ieri la Tutu:
i-am aratat biletul de externare si l-am intrebat daca este asa cumplita endometrioza mea, si ce credeti? mi-a zis ca nu e chiar asa. a zis ca tre sa fac tratament cu diphe si cand i-am spus ca am facut in primavara cu zoladex a zis ca atunci nu mai facem nimic.
l-am intrebat de asemenea daca nu exista riscul de a se reface endo repede daca nu fac trata cu diphe si a zis ca in mod normal daca organismul lupta, endo nu se reface mai devreme de 1 an juma doi.
eu sunt total dezorientata.... da am inceput din nou monitorizarile...hai ca ma duc l treaba, intru mai tarziu
prp fete dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lucia... ia un calmant ,nu sta asa cu dureri,poate este si o mica raceala, te pup iubita .

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

lucia, da tu parca trecusei de cm, de ce te mai doare, sau mai bine zis ce te doare? te pup si ai grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

lucia sa treaca
adica, sa faca bine sa'ti treaca. pentru ca azi e ziua mea de "durut"... si nu te baga peste mine, te rog frumos

stai linistita la caldurica, ia niste no-spa sau nurofen, si o sa treaca !

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

eu cred ca se intampla ceva, o fi de la schimbarile de vreme, ca si eu cred ca voi avea un CM mai scurt cu cel putin 7 zile...:( am facut aseara si un test si fireste, negativ, ca speram ca sangerarea sa fie de la implantare, ca se lega ca perioada.... nici nu stiu cat o sa mai am nervi sa fac teste si sa-mi iasa negativ:(

asa ca Alexa, , inseamna ca noua sansa o sa vina mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Luciaaaaaa , nu te lasaaaaa

uitati ce masina vrea sa imi cumpere sotul meu ....,

http://www.autojurnal.ro/2006/11/23/chinezii-lanseaza-cea-mai-urita-masina-din-lume/#comments

pentru cand voi avea carnet ... sa o tot fac praf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Lucia mai zi si tu ceva ca sa stim cum esti ...

Oaleu Diana, da' urata e !!!

Ralu cu verde sa ma faci mereu !!!! te rrrrrrooooooggggggg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Eu sunt deJa verde la fata ... de la tratament ... asa ca ma puteti face verde si pe mine

VREAU SA FIU VERDEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

fata veeeeeeeeeeeerde cu paaaaaaaaaaaarul paduuuuuuuuuuureeeeeeeeee
fata veeeeeeeeeeeerde cu paaaaaaaaaaaarul paduuuuuuuuuuureeeeeeeeee ...

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput