ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-21

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

vorbeste cu doctorul si nu te mai chinui de una singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Diana, era asa: eu ma plangeam ca sunt grasa, grasa, iar voi ziceati 9nu de alta, dar sunteti niste dragute si nu o sa ma lasati cu moralul sub pamant): vai, dar esti f slaba:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Desi nu am mai scris de mult pe aici unele dintre voi stiti ca ma confrunt cu aceeasi problema ca si restul: Endometrioza diagnosticata in august anu trecut dupa un an de incercari "naturale" de a avea un copil.
In ianuarie am facut laparo si aveam un chist de 6 cm pe OD. A fost ok dupa, dar BB tot nu aparea. Dupa cateva luni de chin si 3 inseminari am plecat spre Szeged plina de sperante pentru a face primul FIV din viata mea.
Si AM REUSIT! DA! SUNT , azi am primit confirmarea.
Nu am intrat des aici pentru ca am preferat sa ignor total aceasta boala, nu am facut nici un tratament dupa laparo, nu am tinut nici un fel de regim. Pur si simplu am ignorat total.
Desi sa nu va pierdeti speranta pentru ca a avea endo nu inseamna a nu avea copii.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">Gratar Szegedwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Viena 2007www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">Spania 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
Uite de ce?

Mergi la inceput

URAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Felicitari !! sarcina usoara si sa fiti sanatosi !!!

veselia la veselie trage , bebeii la bebei trag !!!

Diana

Mergi la inceput

felicitari, crisis, sa vina BB sanatos si la termen!!! ca sa mai adaugi un capitolas de poze cu bebitza!!!

Alexa, poate totusi... e ciudat oricum la 16 zile CM... si eu am azi niste usoare sangerari si e abia z21, dar zau ca sper sa fie un micut... mi-am si programat testul diseara... dar un tel la dr nu strica, sa ne zici si noua

Mergi la inceput

Fetelor , ma bucur ca ne-am cunoscut si prin imagini azi. Ramane cum am stabilit, cine doreste imi trimite poze .

Eu intre timp voi lucra , Joi mai apar poze noi, si va voi spune inainte pe PM . si asa mai departe , mai primesc , mai pun peste doua zile

intre timp , pana joi nu mai scriu , iau toate pozele care mi le trimiteti

va pup cu drag , Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Crisis BRAVOOOOOO!!!! Ma bucur enorm pentru tine !!! Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe minunat !!
Inteleg ca pana la urma prin FIV ai reusit ?

Alexa Ioana e doar o scurgere sau e CM in toata regula ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Crisis multumim pentru vesti si in special iti multumesc ca ai dat curs rugamintii mele si ai intrat aici.E altceva cand vestile vin de la "impricinata" Inca o data FELICITARI SI SARCINA USOARA!!! that's the spirit!
Alexa nu stiu ce sa spun,decat ca-i clar ca daca nu e BB suntem dereglate...nu te necaji,in curand mergi la dr si rezolva dansul ce-i acolo.Hai, capul sus!
Fireyes...si tu Brutus? adeca eu astept sa am surata de soferiinta pe pagina aia si tu ce-mi faci?Ma parasesti?
Anca azi nu te-am popat!
Ralu nu se pune!Esti gravi,ai hormoni de sarcina,retentie de apa...BB e mic dar prezent cu tot tacamulAstept consolatori adevarati.Gravidutele nu se pun.Burticile sunt normale si frumoase.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Crisis,sa va dea Dumnezeu tot binele din lume si tie si bebelului tau!!!FELICITARI!!!
Ma tot gandesc la LILIANA...probabil a fost sau inca mai este in spital,probabil este super deprimata si colac peste pupaza,ca raul sa fie cat se poate de rau...in perioada aceasta probabil este cumplit sa fi roman in Italia...
Si inca ceva...Va rog din suflet sa nu va mai vaitati de kg in plus ca ma apuca disperarea...Ralu,tu chiar te rasfeti...Ai silueta aceea de diva si mai faci si comentarii...Eu inseamna ca sunt o mica purcelusa daca tu te vaiti.Sa fii sanatoasa si tu si bebe si sa nu te mai vad cu tigara in gura!Si nu in fata la Notre Dome.Ai grija de bebe si da-i doar ce e bun si sanatos,da?( eu vorbesc,care fumez doar de placerea gestului,probabil ca daca ar fi cu vitamine,n-as scoate tigara din gura!!!URAT...)

Mergi la inceput

Lucia, n-as putea sa te parasesc, stai linistita, suntem pe pozitii.. eu nu par bataioasa (o sa vezi), dar sa stii ca mor de gat cu o problema pana n-o vad rezolvata:) nu stiu cat inseamna ambitie, dar capoasa sunt sigur-sigur!:)

Mergi la inceput