ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-21

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Pai am luat paracetamol, fervex, vit C .. dimineata am luat si Tylenol. Pe asta il aveam din State ca si acolo am racit. De asta ma enerveaza asa tare. Acum doua saptamani am scapat de raceala .. acum iar !!

Antibiotic oricum nu iau ! Sper sa nu fie cazul, dar antibiotic nici nu mai stiu cand am luat ultima oara ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

boo, iti zice baba, pana nu s-au intalnit gigel cu gigica...poti sa iei antibiotice, numa sa nu fie din alea cu actiune prelungita, gen sumamed sau mai stiu eu...care se elibereaza in organism timp de o saptamana sau mai mult. dar d-astea de raceala ia-le fara grija. important e ce faci dupa ce-ti pun embrionasii in burtica. dar o sa te sfatuiasca dr.
fireyes lasa mama draga mandria si hai sa ne cunoastem.
la mine pozele-s de acum un an....in curand voi fi cat casa. inainte sa raman aveam cu 3 kg mai mult ca-n poze si acum cred ca am acum minim 4(nu vreau sa stiu exact) in plus peste cele 3, si bebe cred ca are 10 grame, deci nu e influenta lui. mai doriti???
sosului i-am interzis orice comentariu pe baza masei mele corporale..cu promisiunea ca dau jos dupa ce nasc, dar nu vreau sa ma stresez mai mult de cat e cazul. ca si asa n-am tinut-o decat dintr-un tratament hormonal intr-altul de ani de zile.
o sa descarc si eu poze din praga, si o sa aduc un update la album...ca sa va simtiti mai bine. dar zicea cineva ca frumusetea sufletesca e importanta, si dreptate avea, ca doar nu ne-am adunat pe un site de matrimoniale, si nici nu ne alegem prietenii dupa aspect sau dupa kg..asa ca terminati cu prostiile.
va pup dragele mele, pt mine sunteti toate f frumoase si foarte dragi, dinainte sa va vad in poze

a venit toamna...cu un bebe!!!
11+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ralu,

ai zis ca mine si mai bine decat mine.

Am zis clar acolo : PRIETENELE , deci asta suntem noi .

am mai primit poze azi de la fete , am zis ca in doua zile, ca sa mai fac si altceva , deci Joi apar si alte fete si tot asa ...

va puuuuup si sa ne bucuram una de alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Boo Paracetamolul il poti lua in sarcina, deci poti lua linistita. Cu anticonceptionalele interactioaneaza in sensul ca acestea din urma ii scad efectul, deci in cel mai rau caz, paracetamolul nu isi face pe deplin treaba. Dar AI GRIJA, pt ca fervex e tot paracetamol, la fel si Tylenol, deci nu poti lua toate 3 o data. Trebuie sa iei un sg produs ca altfel te supradozezi. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Diana, hai ca incerc sa-ti trimit niste poze, sa alegi tu de acolo... numa' ca nu am pe aici decat din alea mai recente, cu kg recente
ti-am trimis pe dbostan@ase.ro...

Ralu, m-ai convins, sa stii... nu stiu cu ce te ocupi tu, dar daca nu implica si ceva cu putere de convingere folosita la max, zau ca m-ar strica sa-ti imbunatatesti "profilul"...
as vrea si eu sa am kg in plus de la BB, sa stii...

Mergi la inceput

daca mai aud ceva de kg ... ma impusc

de-abia astept sa fiu grasa , de la bebele din burtica ; dupa aia mai vedem ... ; dar o sa ma mandresc cu burta mea peste tot

Fireyes
, cand te prind si eu si Lucia sa vezi ce batuta iti tragem , aburel abureli , sa vedeti ce frumoasa este ... , si ne freaca atata ... , lasa ca vezi tu !!!
si are niste ochi ... mama , mama !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

bai fetelor... ziua 16, ciclu... n'am mai patit chestia asta niciodata !!!!! ce naiba se intampla ? acu, cu 2 saptamani inainte de laparo ??? is distrusaaaaaaaaaaaa

Pijamalutze pentru copilasi!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Alexa, sigur e CM? poate e o sangerare micutza de la implantare... hai sa fie cu ochisori...

Mergi la inceput

Alexa, ori e cu ochisori , ori daca te-ai stresat , a venit mai devreme.
cred ca e cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

n'are ce implantare sa fie in z.16...

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput