ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-21
Raspunsuri - Pagina 11
Boo spune:
Hello! Un salut in noapte ..
Vroiam sa va spun ca am facut azi prima injectie cu D din tratamentul pentru FIV. Nici nu-mi vine sa cred ca am inceput 
Am invatat cum sa face si maine dimineata trebuie sa-mi fac singura
va povestesc maine cum a fost si cate gauri am in burta .. poate ma fac ca o sita dupa tratamentul asta ![]()
Va pupicesc pe toate !!!!
lucialu spune:
Ginamaria 

Boo SUCCES IUBITA! ITI DORESC DIN TOATA INIMA CA CEEA CE AI INCEPUT SA FIE CU DREPTUL INCEPUT SA-TI REALIZEZI VISUL DIN PRIMA!!!
PS:nu o sa-ti iasa lichidele baute prin gaurelele facute in burtic cu siringa ca in desene.Trust me! ![]()

Eu petrecut ieri la botez minunat.Azi am baga 3 filme.Ma duc sa fac baita.
Noapte buna!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
ginamaria spune:
BOO doctorita te faci..............
o sa ajungi sa injectezi toata familia...........

LUCIALU

ce filme ai bagat draga mea?dealea cu lacrimi?

eu am facut o obsesie cu filmele despre femei cu cancer,in general cu forme de cancer in zona genitala.........pe la ovare,si in special am observat ca imi plac alea in care mor pana la urma......

sper ca tu nu la dealea te uiti..........![]()

MAINE VDEM ALBUM CU FETE FRUMOASE?PROMIT SA MAI TRIMIT SI EU SI ALTE POZE dar am observat ca nu am cand sunt singura si cred ca nu va intereseaza nici colegele mele de servici nici prietenii sotului meu.......asa ca am trimis una cu ingerasul meu scump cand a venit pe lume........nu e chiar al meu ca e finuta mea dar pana ne trimite si noua DD o barzuca o consider ingerasul meu ...........acum are 4 luni...........
ginamaria spune:
diana ti-am mai trimis niste poze........s-ar putea sa fie cam mari dar am inteles ca tu te descurci mai bine ca mine cu calculatoarele asa ca sper ca le dai tu de cap.........
sau imi zici tu ce si cum sa fac........

Ioanatugs spune:
Buna fete dragi!
Va multumesc frumos pentru incurajari, sunteti ca deobicei minunate!
Boo multa bafta, sa fie cu noroc injectia!! 
Lucialu ai dreptate iubita!
Gudinde multumesc spiridusului pentru sfaturi, asa voi face!
Eu fac in continuare analize, e o lista lunga rau, dar cea mai grea va fi marti, cand vom repeta spermograma sotului. Ma rog sa fie macar cu cateva sute de mii mai mult, ca sa nu fie descurajatoare. Pina atunci sotul va avea deja o luna de cand ia Multimaca de la Forrever, sper sa se vada o ameliorare cat de cat.
Va pupic si va urez o seara linistita!

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
aerlilian spune:
Boo,sa dea Dumnezeu ca eforturile tale sa fie incununate de succes!!!
Ioana,parca te vad alaturi de Boo,masurandu-va burticile si apoi plimbandu-va cu carucioarele prin parc...Doamne ajuta!!!
Diana,abia astept sa vorbim,aisa-mi povestesti cate ceva...Si...astazi ne faci surpriza cu albumul,nu???
Alexa Ioana spune:
sa aveti o saptamana frumoasa !!!!!!! 

fug sa beau niste cafeluta si revin
Pijamalutze pentru copilasi!
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
Boo spune:
Neata !! va scriu repede pentru ca trebuie sa plec.
Raportez una injectie facuta CU MANA MEA !!!! prima din viata si mi-a iesit chiar bine, nu m-a durut deloc. Mi-a fost mai frica ieri si chiar m-a durut un pic cand mi-a facut-o fata aia. Deci cine pofteste la injectii ma ofer voluntar ! ![]()
Azi la 9.30 am programare la ecografie la Pop. Mi-a facut-o acum cateva luni si uitasem de ea cand e, dar s-a potrivit perfect acum. Sunt tare curioasa cum stau cu guguloaiele dupa 2 luni de AC si inainte de FIV.
Va scriu cand ma intorc.
PS: albumul .. unde e albumul ??? ![]()

mada23 spune:
'Neata la frumoase!
Boo si Ioana...va fac galerie 

si ma 

mult pentru voi, sa va ajute Bunul DD sa va realizati visul mult dorit.
Lucia...si eu am fost vineri la un botez, la un super baietzel, am visat putin...dar...m-am trezit repede.
Dienitza...multimim de album, super tare, "gagicutze" mandre si frumoase avem aici pe forum.
O saptamana plina de impliniri!
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
unducthable spune:
Boo si celelalte fete , aveti linkul pe PM.
Macar una din voi sa imi spuneti va rog frumos ca ati vazut albumul, sa fiu sigura ca am trimis corect linkul sau mesajul. Multumesc si va puuuuuup
Cristy , Ioanatugs si toate fetele care doresc sa le adaug ,
dbostan@ase.ro
mai fac un model de album , mai umblu la acesta , dar e un inceput
va puuup cu dra,
revin
puteti sa imi spuneti daca doriti sa modificati ceva