ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-21

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Anca hai mai ca suntem bicicliste,nu ochelaristeWE minunat si tie!Pai esi afara nu sta la zozou! Sedatif e din plante.Numai pastilute homeopate.
Boo eu acum sunt aici.Nu mi-ai raspuns la intrebare, ai schimbat vorba ...ai pus linkuri cu animale
Acum serios.Sa mor nu alta!Trebuie sa semnalizez deja cand vb serios sa-mi aduc aminte.Uitati aici ce am gasit eu pe endosolved si daca cititi povestea o sa dati si peste alte situri. Si pe mine ma cam luase ideea sa fac exercitii soft de yoga dupa operatie,dupa care sa fac si altele.Cititi.E de bine!
Ups!Am uitat sa pun linkulhttp://www.endo-resolved.com/endo_healing_story.html
Alexa si tie iubita WE placut!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

ce mai fac fetele mele vorbarete, toata ziua dati din gurita, da' hai ca am venit si io sa va apuc din urma
azi de dimineata am fost la spital sa-mi scot firele si am asteptat pe acolo aproape 3 ore pana a venit Ioana sa ma intrebe de sanatate. in fine, diagnosticul de pe foaia de externare este endometrioza pelvina, cu endometrioza la nivelul peritoneului vezico-uterin, fund de sac Douglas, ovar stang. deci din ce imi dau eu seama numai ovarul drept a scapat. repaosul sexual este de 2 saptamani, asa ca sper sa-mi pot incerca norocul saptamana asta la ovulatie.
da iaca, ca parca nu aveam suficiente, de luna trecuta, am inceput sa am niste scurgeri rozalii intre mestruatii, este clar ca sunt cu sange si ma intreb ce o mai fi si asta. cu Tutu nu am apucat sa vb. da luni ma duc la dansu si ii pun problema, mi-a cam intrat morcovu, sper sa nu fie alte belele.
ioana, doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun si FIV-ul acesta sa-ti aduca bebe-ul mult dorit
boo, si tie iti doresc acelasi lucru
diana, promit ca zilele astea trimit si eu niste poze, cum ti le trimit? pe PM?

somn usor la toate fetele dragi

Mergi la inceput

lucia

Mergi la inceput

Cristy e binisor zic eu.Fara aderentze,nu?Petele rozalii s-ar putea sa fie de la ovulatie.Cum noi suntem sensibilizate de endo...Zic si eu.Afli si ne spui si noua.Trimiti pe adresa ei de mail pozele.O gasesti cateva pagini mai in spate.
Uitati aici unul din siturile recomandate de femeia aceea despre a carei poveste am dat mai sus pe linkul pus:http://curezone.com/dis/1.asp?C0=127
si inca unul furat tot de acolo:http://www.yogajournal.com/health/130
WE placut tuturor!
KISSES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lucia,deci...da!!!Imi place ce zici...asa sa faci!Eu nu voi putea pentru ca maine sunt la serviciu...din zori pana-n noapte!Dar in bratele sotului cred ca o sastau duminica toata ziua!!!
Boo,fata frumoasa,sa te distrezi in weekend si sa nu ai teama de nimic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna seara dragelor!
Diana ma bucur ca v-a placut la noi la restaurant, multumesc pentru aprecieri si in acelasi timp i-mi pare rau ca nu ne-am si cunoscut. Daca ai fost pe la pranz sigur nu eram acolo, eu vin deobicei dupa ora 15:00. Sa-mi dai si mie, te rog adresa pe care pot sa-ti trimit pozele mele.
Boo multa bafta si am pumnii stransi pentru tine!! E foarte bine ca esti optimista!!
Lucialu ai dreptate trebuie sa raman optimista, insa in ultimul timp am fost fara avant, intrasem intr-o pasa proasta si nu am vrut sa va intristez si pe voi. Acum mi-am mai revenit, cu gandul la FIV-ul sau FIV-urile ce vor urma, pentru ca iau in calcul si esecul, ca sa nu fiu zguduita la sfarsit.
Gudinde multumsec pentru sfaturi iubita!
Alexia28, Ralu_t, Ancaordea, Ginamaria, Alexa-Ioana, Cristy1977, Aerlilian,,...va multumesc din suflet la toate pentru urari!

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by Ioanatugs

Gudinde multumsec pentru sfaturi iubita!

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Ioana

Sper sa fie bine si sa gasesti raspunsuri la endocrinolog. Daca vrei detalii suplimentare sau ai intrebari trimite un PM ... ca dupa 13 ani de Parhon, pe parol ca ma pricep la endocrinologi.

Mergi la inceput

'neata fetelor, azi am cazut din pat la ora 7, nici mie nu-mi vine sa cred, dar probabil ca subconstientul a inceput sa lucreze, luni ma duc la scarbici
lucia, sa dea dumnezeu sa ai dreptate cu ovulatia, azi noapte m-a durut si m-a intepat burta, de am fost sigura ca vin rusii in ziua 9, azi de dimineata am avut secretia specifica ov., da tot rozalie, sper ca nu va suparati pe mine ca vb. pe sleau, da' nu m-am mai confruntat cu asa ceva, cel putin pana acum nu era asa, acum nu stiu daca e de bine sau de rau. daca maine ma simt bine, il atac pe al meu
gudinde, ne-ai ajuta tare mult daca ne-ai impartasi si noua din experienta ta in ale endocrinologiei si parhonului, pentru cred ca cam toate avem probleme hormonale... niste sfaturi cred ca ne-ar prinde tare bine

va pup pe toate si va urez un weekend superfrumos

Mergi la inceput

Ioana ma bucur ca ai intrat!Te inteleg perfect!Si mie mi-e o frica de fac pe mine gandindu-ma la ce mi-o gasi pe acolo acum.Cat de extinse or fi leziunile.Dar ma pregatesc pentru ce-i mai rau si sper la mai bine,de fapt ma rog sa fie bine.Sosul a pus deja problema daca nu se poatesi nu se poate ce vom face.Si asta m-a facut sa-l iubesc si ai mult,sa ma reindragostesc de el.Trebuie sa avem crediinta dar sa fim si realiste.Poate de CALM este nevoie de fapt si de rabdare.Si de puterea de a merge mai departe in orice conditii atat cat hotaraste Dumnezeu sa fim pe pamantul asta.E bine ca suntem iubite.Eu zic ca asta este lucrul cel mai frumos.Si eu ma uit de-a dreptul indragostita la BB-ii care se perinda pe pagina DC-lui.Si-i arat si lui.Sa vedem care va fi calea ce ne va duce la o asemenea comoara.
Gudinde ai intrat la noi!Eu ma bucur mult si stii tu ca trag cu ochiul la voi acolo ca suntem cred in aceeasi situatie chiar daca PCOS sau endo se numesc. Multe suferinte ne sunt comune.Dar noi,fete destepte o sa reusim cumva sa le fentam si sa fim voioase.
Cristy daca tu zici ca pana acum nu ti s-a mai intamplat inseamna ca poate si de la faptul ca e proaspat operat acolo.Poate ai ovulat fix cu ovarul la care s-a lucrat.Oricum se intalnesc chestiile astea si nu sunt de speriat.La spargerea folicululuii curge cateodata sange si se prelinge pe trompite.Doare,stiu.Mie imi vine sa ma dau cu capul depereti atunci.Daca suporti,incearca.Tu vei simti daca e cazul sa mergi mai departe sau sa intrerupi.Oricat de nobila ar fi cauza sa nu faci pe viteaza!
Lilisor hai langa noi!Nu sta singurica cand sotul nu este acasa.Ne mai luam cu vorba si mai uitam necazurile.Vino aici iubita,ca noi nu putem sa venim la tine.Doamne de as fi stat cu tine!Ce bine era!Hai dragule!
Aerlilian am uitat ca zapacita.Azi merg la botezul unei mici printese!O sa fie ceva intim si frumos!
va pupacesc pe toate!
Uta_ciun nu te-ai tinut de cuvant...intri rar la noi.
KISSES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

IOANA hai ca acum cu FIV-ul chiar sunt sanse nu ca la IA........facem galerie
LUCIALU nu vazusem adresa lui DIANA de ochelarica eu sunt biciclista tot timpul...........am reusit pana la urma
FIREYES ce mai zici tu nou?
MADA se pare ca iti place WE ca si mie................
AERLILIAN da ce duminica placuta o sa ai .....................
CRISTY as fi tare curioasa ce a zis sotul tau cand nu te-a mai vazut langa el in pat.............ci langa patbine ca nu se intampla des..........
ALEXIA,RALU T,ANCA ORADEA,BOO,GUDINDE,UTACIUN
ALEXA daca vrei tu pupici de la cluj.............no atunci sa fie
pupic la toate fetele..................

Mergi la inceput